Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yaşını yeni gördüm abi. Çok başarılısın. Zaten Nike işareti üzerinde olduğunu görünce bunu basmadığını anladım. Vallahi ne diyeyim bizim geçen seneki formaların hepsinden başarılı. Bazı tasarımların forma değil yan ürün olarak sanırım. Mesela yukarıda yakalı olanlar forma kullanımı için uygun olmayabilir. En son paylaştığın sağ taraftaki çok başarılı. Hepsi çok güzel vallahi. Başkan inşallah görür. Emre Aksoy vardı Tsclup yetkilisi. Geçen düğün şarkıcıları için resmen allı pullu bir şey koymuşlardı standa onları koyacağına bunlar dursun.
    Teşekkür ederim kardeşim. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah. Kullansalar da kullanmasalarda canları sağolsun. Biz yine Trabzonspor için çalışmaya devam edeceğiz.

Yorum

• [MENTION=38380]the_storm_boy[/MENTION] tasarımlar gerçekten çok iyi, eline sağlık.
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İşte gerçek renklerimiz ve tarihimizin en güzel forması. Mavisi mavi, bordosu bordo. Adidas'tan başkası fasa fiso.

En son Tatar Kemal tarafından düzenlendi; 08.04.2016, 15:34.

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İşte gerçek renklerimiz ve tarihimizin en güzel forması. Mavisi mavi, bordosu bordo. Adidas'tan başkası fasa fiso.

Belkide sana göre

Yorum

İşte gerçek renklerimiz ve tarihimizin en güzel forması. Mavisi mavi, bordosu bordo. Adidas'tan başkası fasa fiso.

Sıradan forma.
            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

tarihimizin en güzel formalarından biri olduğuna katılıyorum, ama o günün şartları ile bugünün şartları aynı değil..bugün aynı formayı üretseler beğenmeyeceğiz...

Yorum

1- Sıradan forma

2-Adidas denen firmayı o kadar özlemle istiyorsunuz ki adamlarla (-hiç sevmem) ne zaman konuşmaya kalkılsa masaya dahi oturmuyorlar (!) Bayılıyorsunuz size üstten bakanlara.

Yani özetle yorumunuz subjektif. En azından daha ortalama bir nostalji forması paylaşılsa imiş.
                Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  [MENTION=38380]the_storm_boy[/MENTION] tasarımlar gerçekten çok iyi, eline sağlık.
                  Teşekkür ederim

Yorum

• giydirceksin bunu Colmana takıcak bandanasını ahh ahh
                    İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ölmeden bir şampiyonluk kutlasak be
                    Bizim çalınan sadece kupamız değil , umudumuz,sevincimiz,gelecegimiz .. https://twitter.com/halanikli

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Teşekkür ederim
                      Abi twitterda var mısın?
                      Eğo ime asin Trapezunte..

Yorum

• İlk olarak CinarTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Abi twitterda var mısın?
                        varım kardeşim nickimle [MENTION=38380]the_storm_boy[/MENTION]

Yorum

• Takipteyim abi
                          Eğo ime asin Trapezunte..

Yorum

• Kıramadığım bir arkadaşım için bjk tasarımı yaptım, paylaşsam kızarmısınız görmenizi istedim sadece... Tepki olursa silerim sıkıntı yok.

Yorum

Kıramadığım bir arkadaşım için bjk tasarımı yaptım, paylaşsam kızarmısınız görmenizi istedim sadece... Tepki olursa silerim sıkıntı yok.
                              Emin ol adamın aklını almışsındır

Yorum

Kıramadığım bir arkadaşım için bjk tasarımı yaptım, paylaşsam kızarmısınız görmenizi istedim sadece... Tepki olursa silerim sıkıntı yok.
                                rica etsem beyaz yerleri mavi yapıp bize uyarlarmısın belki twitterdan emre aksoya gönderirizde yapmaya karar verir
                                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                                Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                                Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X