Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şuan tam bakmadım ama aklımda olan 2 takım Real Madrid ve Barcelona sponsor logoları kullanılmıyor.. Sadece kurumsal fontla yazıları mevcut.. Bu da kısıtlama olabileceğini gösteriyor..

bjk vodofone logosu kullanıyor

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Forma sponsorluğu ayrı yapılıyor
        Bir sonraki sezon formalarinda sponsor ayni ama logoyu kaldirdilar.......zevk meselesi .benim icinde logo olmasin diyorum.Forma resim tablosuna dönüsüyor.....

Yorum

• Takım renklerinin hex ve rgb değerleri tüzüğe geçirilse artık her birimde farklı renkler ile karşılaşmasak.
          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Formalarda "Fly Emirates" yazısını görmek hep hayaldi benim için bakalım iddialar tutacak mı?

Yorum

• İlk olarak Yılmaz Korkmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Formalarda "Fly Emirates" yazısını görmek hep hayaldi benim için bakalım iddialar tutacak mı?
              harbiden müthiş olur

Yorum

• Emirates Arenaymış woaw

Yorum

• Fly Emirates olayını kim attı ortaya?

Yorum

• Kulübümüz forma sponsorluğu için dünyaca ünlü uçak şirketiyle 3 yıllık anlaşma sağladı. Bu sponsorluk için kulüp kasasına 9 milyon euro girecek..

Yorum

Kulübümüz forma sponsorluğu için dünyaca ünlü uçak şirketiyle 3 yıllık anlaşma sağladı. Bu sponsorluk için kulüp kasasına 9 milyon euro girecek..
                      kardeş şaka yapmıyosundur umarım

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kardeş şaka yapmıyosundur umarım

Gündem Trabzon Diye bir sayfadan aldım sayfa güvenilirdir

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Takım renklerinin hex ve rgb değerleri tüzüğe geçirilse artık her birimde farklı renkler ile karşılaşmasak.
                          Bordo'nun degerleri bunlar:

Mavimiz ne mavisi oldugunu bilemedim

https://twitter.com/umit1461

Yorum

Gündem Trabzon Diye bir sayfadan aldım sayfa güvenilirdir
                            eyvallah kardeşim

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bordo'nun degerleri bunlar:

Mavimiz ne mavisi oldugunu bilemedim
                              Biraz daha mora çalmalı bana kalırsa Aston Villa nın resmi sitesi de bunu doğruluyor.
                              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Stad Samsung Forma Emirates olacak yüksek ihtimal

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X