Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

fransanın ihtiyaç fazlası formalarını bize versinler

Yorum

• İlk olarak ysfemr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      samsungun türkiye ceosu japon bir adammış bizle ne alakası var ki ?
      sorry, henüz tanitim basiymis

önemsiz
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Milli Takim formalari güzel fakat Kirmizi formamiz artik standart olmali Ay Yildiz vb önemli siyah falan katmanin anlami yok Isvec, Portikiz, Almanya, Hollanda vb en azindan bir formalari standart devam ediyor bizde ise sürekli degisiyor. Forma kaliteli ama secim yanlis.

Sort-Corap siyah olmasi inanilir gibi degil. Onu bari kirmizi yapsalardi sikinti olmazdi yinede...Böyle ise tuaf oldu komple siyah neredeyse..
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Fransa'nın rengi solmuş:

İngiltere'nin gri bile olmuş, rengarenk maaşallah:

En az değişeni bizimki sayılır:

Yorum

• benim çok hoşuma gitti Adidas'ın bu konsepti. Ayrıca Almanya milli takım formasını da çok beğendim image.jpeg

Yorum

• size ufak bir müjdem var.
              seneye nike n98 ceketlerinden bizede yapilcak. daha dogrusu kulüp normal ceketi alip armayi dikecek. yani bize özel degil. ama olsun sonunda n98 ceketine kavuscaz.
              2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Beyazı sipariş ettim Hollanda'daki kuzenime. Harika görünüyor :/

Bu da turuncusu
                Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• images.jpg
                  tarihimizdeki en unutamadiğim formalardan bi tanesi...adidas
                  En son kotan61 tarafından düzenlendi; 27.03.2016, 12:26.
                  şαмριуσηℓυк ναя υƒυктα кαяα∂єηιz ∂αℓgα ∂αℓgα уαηıη∂αуız єννєℓ αℓℓαн кıяк вιя кєяє мααşαℓℓαн...

Yorum

• Milli formalar internet ortamında yani yakından bakınca çok şık görünüyordu ama sahada yani ekran başından öyle gözükmüyor,malesef siyah bastırmış kırmızımızı,forma güzel,dizayn güzel ama Türk milli takımı forması gibi değil.
                    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• tampa-bay-rowdies-2016-away-kit-1.jpg

Tampa Bay Rowdies 2016 deplasman forması

Yorum

• İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        size ufak bir müjdem var.
                        seneye nike n98 ceketlerinden bizede yapilcak. daha dogrusu kulüp normal ceketi alip armayi dikecek. yani bize özel degil. ama olsun sonunda n98 ceketine kavuscaz.
                        Kesin kırmızı olur o zaman ))

Yorum

• Dogruysa cok sevindim vallahi.......N98 günlük hayatta giyin gez.
                          Man.City gibin acik mavi olsa keske.
                          En son El_Matador tarafından düzenlendi; 28.03.2016, 12:27.

Yorum

• Milli takım formalarından yola çıkarak Nike açık ara önde derim.
                            En azından ortada bir tasarım var. Adidas kötü demiyorum ama zevk meselesi işte.
                            yani üç çizgiyi kol altına almak çok büyük bir yenilik olabilir adidas için ama bunun dışında da gözle görülür bir farklılık göremedim.
                            Nike forma tasarlarken ülke tarihlerini bile dikkate alıyor. İşin içine tarih, sanat katıyor.
                            Kumaş farkı bile bariz aradaki en büyük fark.
                            Renk seçimleri çok yerinde. (Alternatif formalarda bile).
                            Adidas hesapta Alman ama yıllardır Almanya'nın formaları aynı. Hele bu seneki alternatif renk (İngiltere karşısında giydiği), eminim Adidas lansman yapmadan önce pazar tezgahına koysa merdiven altı diye kimse dönüp bakmaz.
                            Elinde bir Arjantin var ki, onun da renkleri çok güzel. Adidasın bişey yapmasına gerek kalmadan forma göze güzel geliyor ama daha önceki Arjantinin Adidas formalarıyla kıyaslarsak sıradan kalmış.

Nike İtalya'ya forma yapsa eminim herkesin dibi düşer. Kim bilir adamlar İtalya gibi tarihsel ve sanatsal açından zengin ülkeye nasıl forma yaparlar.

Misal bir boca taraftarı için adidas'ın herhangi bir ürününü kullanmak bile kulübe ihanettir. Yaklaşımlarına şapka çıkartıyorum. Keşke bizim emek hırsızlarına karşı da böyle bir kampanya yapılabilse. Hem Feneri hem bizi beğenmeyen Adidası vurmuş oluruz. Kaç milyon Trabzonspor taraftarı var yurtiçi ve yurtdışı. Düşünsenize, eylem arayıp duruyoruz en ufak bişeyde, alın size fikir.. Just do it

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Fotoğraflardaki bütün takımlar formalarından ne de güzel tanınıyor. Ne güzel bir duygu Hemen "ama Almanya?" demeyin çünkü Almanya'nın yeşil forması da beyaz kadar klasiktir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X