Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Milli takıma yapılan kırmızı forma siyah şort kombini çok güzel olmuş bence.Takım halinde alınır halı sahada giyilir.
    Ahval Paranormal

Yorum

• 2. Forma Farklı desende olsaymış daha iyimiş

Yorum

• ef00cf41d0909d2afbf29eb45323f167.jpg
        En son trabzonsporkits tarafından düzenlendi; 17.03.2016, 14:59.

Yorum

• milli formalar hoşuma gitti gayet güzel kırmızı siyah olacağı bılınıyordu ama bu tarz surprız oldu

bence de hırvatistanla beraber en güzel formayı bize yapmış nike gercı hırvatistanın 1.forması zaten klasik ama 2.formaları cok güzel ve ozel fransa ya cok laf etmedim cunku en güzel formalarını Fransızlara yapıyor nike bu seneki de güzel

mesela niken da kataloğunda filan aston villa tarzı forma yok bizimkiler deseki arkadaş bizim klasik tarihi formamız bu bize de yaparlar güzel bir şey ve özel olur
          En son Erkan YILMAZ tarafından düzenlendi; 17.03.2016, 15:51.

Yorum

• NIKE A ÇOK LAF ATMIŞTIM ÖZÜR DİLİYORUM NİKE

Yorum

• formalar fena degil
              özellikle turkuaz göze hos geliyor

ama bence milli takim bu formasiz olmaz

"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Kırmızı formamız miğferi andırmış, ben çok beğendim.

Yorum

• Kırmızı forma müthiş olmuş Tarihi izler var.
                  Türklerin Orta Asya'dan beri süre gelen savaşçılarını anımsatmış.

Yorum

• Milli takım formalarını beğenen yorumları okudukça şaşkınlığım daha da artıyor. Gündüz formalar tanıtıldığında ofisçe dalga geçmiştik. Formalar ciddiyetten ve milli takım çizgisinden çok uzak. "Siyah" olayı başlı başına anlamsız. Beğenenleri asla kınamamakla birlikte anlayamadığımı da belirtmeliyim.
                    Sevgiler.

Yorum

• Turkuaz formada kırmızı kullanılması çok uyumsuz olmuş.

Kırmızı forma güzel.

Yorum

• turkuaz formaya arma ekleyip bizim takım kullansın hiç değiştirmeden..
                        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Milli takım formalarını beğenen yorumları okudukça şaşkınlığım daha da artıyor. Gündüz formalar tanıtıldığında ofisçe dalga geçmiştik. Formalar ciddiyetten ve milli takım çizgisinden çok uzak. "Siyah" olayı başlı başına anlamsız. Beğenenleri asla kınamamakla birlikte anlayamadığımı da belirtmeliyim.
                          Sevgiler.
                          Ben açıkçası bakmaya doyamıyorum ama tabi fikirlere saygımız sonsuz...

Yorum

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Milli takım formalarını beğenen yorumları okudukça şaşkınlığım daha da artıyor. Gündüz formalar tanıtıldığında ofisçe dalga geçmiştik. Formalar ciddiyetten ve milli takım çizgisinden çok uzak. "Siyah" olayı başlı başına anlamsız. Beğenenleri asla kınamamakla birlikte anlayamadığımı da belirtmeliyim.
                            Sevgiler.
                            aynen. hic ama hic türkiye formasini andirmiyor. deplasman formasi da ayri bir facia :/

Yorum

• Kırmızı-Beyaz forma yok saçmalık

Yorum

• Mavi-Beyaz formanin sirt numaralari kirmizimi olacak??

https://twitter.com/umit1461

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X