Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adidasçılar neredesiniz

Sanırım bazı arkadaşlar artık sorunun üretici firma değil yönetimden kaynaklandığını anlar. Bu Sivasspor usulü formayı nasıl seçersin arkadaş!

Nike'ın elit kataloğunu al eline adam akıllı tasarımlar seç.
    Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Yalnız tasarımları da stajyerlere falan yaptırmışlar herhalde, Trabzonspor markasını ne hale getirdiler.

Yorum

• Adidas diyenler burada mı ?

Yorum

• adidasçı olarak ben burdayım en azından bu seneki giydiğimiz tişörtlerden güzel

Yorum

• Sponsor olmadıkça hiç bir markanın bize üst kademe forma hazırlayacağına inanmıyorum.
            Başkan ticari gücünü kullanarak sponsorluk anlaşması imzalar.(adidas ya da nike farketmez)
            Ayrıca nike konusunda elit forma hiç bir zaman beklemeyelim.Çünkü elit forma kategorisinin bizim taraftara pahalı geleceğini düşünüyorum.
            Ayrıca onların istedikleri seviyede satış gerçekleştirebilirmiyiz muamma.
            ÜNALKARAMANSPORLU..

"
            Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              adidasçı olarak ben burdayım en azından bu seneki giydiğimiz tişörtlerden güzel

Sorun yönetimde, Adidas veya Nike'ta değil. Bu sene ki t-shirt'leri Nike vermedi, bu tasarımları Adidas yapmadı )

Ha bana yine sor Nike derim, bkz. 2014-2015 formaları
              Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Yalnız Adidas'ın bize yaptığı tasarımlar bu senekinden kesinlikle çok daha iyi onu belirteyim. En azından beyaz formada bordo detay var. Bir de iyi kötü çubuklu var.

Bence ne Nike ne de Adidas olmalı.

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Saygılar

şuna hayran kaldım

Yorum

• Şu formanın bordo mavisi ne güzel görünürdü.

estudiantes-2016-home-kit-2.jpg

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      MEHMET TERZİ DÖNEMİNDE ANLAŞMASI SAĞLANAN TRABZONSPOR 2016-2017 SEZONU FORMA TASARIMLARI;

( kaynak: http://www.haberts.com/trabzonspor/b...di-h44463.html )

Bu modeller resmi görüşmenin modelleri ve gerçek. Adidas gibi üç çizgi ile mülhem bir markadan üç formanın dışında dördüncü forma olarak siyah forma isteyen bizim eski başkandı.
                      En son bordo formadan vazgeçilip siyah ve neon mavi yapılacaktı. Son karar üç çizgilerin tamamı kol altına alınmıştı.

Forma görüşmelerinde geçen diyalog:

Üç forma tamam başkan dördüncü olarak siyah forma istiyor.
                      Pardon?
                      Dördüncü forma siyah altın yaldız istiyor başkan.
                      Adidas olarak dünyadaki tüm takımlara en fazla 3 forma verebiliyoruz. 2 alabilirsiniz ama 4 olamaz en fazla 3. Milan da gelse böyle Alman milli takımı da gelse böyle. İsterseniz üç formadan biri siyah olabilir o da altın yaldız olmaz, o model başka takımda.
                      Arması tek renk olsun o zaman.
                      O da olmaz bütün formalarda aynı armayı kullanmak zorundayız.

Süleyman Hurma'nın forma seçimindeki tercihlerini süreçteki yaşananları resmi belgeler ortaya saçıldığına göre yazabilirim artık.
                      En son a f s tarafından düzenlendi; 02.02.2016, 15:38.
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• [MENTION=11506]a f s[/MENTION]

Abi Hurma forma seçimlerine de mi karışıyordu.

Maaşallah adamın el atmadığı yer yok.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu modeller resmi görüşmenin modelleri ve gerçek. Adidas gibi üç çizgi ile mülhem bir markadan üç formanın dışında dördüncü forma olarak siyah forma isteyen bizim eski başkandı.
                          En son bordo formadan vazgeçilip siyah ve neon mavi yapılacaktı. Son karar üç çizgilerin tamamı kol altına alınmıştı.

Forma görüşmelerinde geçen diyalog:

Üç forma tamam başkan dördüncü olarak siyah forma istiyor.
                          Pardon?
                          Dördüncü forma siyah altın yaldız istiyor başkan.
                          Adidas olarak dünyadaki tüm takımlara en fazla 3 forma verebiliyoruz. 2 alabilirsiniz ama 4 olamaz en fazla 3. Milan da gelse böyle Alman milli takımı da gelse böyle. İsterseniz üç formadan biri siyah olabilir o da altın yaldız olmaz, o model başka takımda.
                          Arması tek renk olsun o zaman.
                          O da olmaz bütün formalarda aynı armayı kullanmak zorundayız.

Süleyman Hurma'nın forma seçimindeki tercihlerini süreçteki yaşananları resmi belgeler ortaya saçıldığına göre yazabilirim artık.
                          yaz abi yaz

herkes dogrulari bilsin

nike a geri döndügümüz dogrumu?
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Abi Nike kataloğuyla devam mı ediyoruz yoksa yeni bir sponsor mu bulunacak?

Yorum

• Adidas Türkiye Trabzonspor ile daha önce olduğu gibi görüşmek ve sponsor olmak istemiyordu. Lakin Adidas Almanya'da 'Fener bir daha Adidas giyemez' dese giydirmeyecek kadar etkili bir Türk yöneticinin ricası ile görüşmelere başlanmıştı. Adidas Türkiye'deki en büyük müşterisi şikecilere bile kendiledire özel en fazla bir model seçme hakkı veriyor, kalan iki forma yine sponsorun önerdiği modeller oluyor. Üç forma üreten firmadan dört forma isteyen yöneticilerimiz vardı anlayın işte. Görüşmelerin model seçimlerinin belli bir aşamaya geldiğini sürecin banka teminatları aşamasında olduğunu yazmıştım. Resmi imza öncesi seçim aşaması imzaları erteletmiş olabilir.

Forma sponsorluk anlaşmaları ticari bir anlaşma sonuçta. Geçmiş yönetimlerimiz ödemeler konusunda kendine düşen kısmını yerine getirmediklerini gördük, istenince özel forma yapıldığını da.

Bu saatten sonra hangi modeller seçilmiştir bilemiyorum. Bekleyelim görelim.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Araya gireceğim ama 14-15 sezonu çubuklu forma small beden aramaktayim. Gören eden olursa mesaj beklerim

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X