Aston Villa iyi iş yapmış UA ile anlaşmakla. Renkleri zaten bizle aynı görürüz seneye nasıl formalar yapıyolar.
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
İdmanocağı kadın futbol takımı formaları bile bizimkilerden güzel duruyor
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bence süper olmuş.Formanın renkleri böyle olunca daha etkileyici duruyor forma ama bordo-mavi açık mavi muhabbeti de var.Ben yinede böyle koyu olması taraftarıyım daha çok yakışıyor bence
Saçma sapan dediğin forma zaten barcelona forması ayrıca ona saçma diyip güzel bulduğun forma hangisi, bu mavi forma ve idmanocağının forması bize uyarlanıp satışa çıksa sen hangisini alırdın
Merakımdır; Bordo formanın altına mavi şort , Mavi formanın altına bordo şort neden giyilmez? Federasyona verilen kombin listesinde böyle bir kanunmu var ?
Maç öncesi gerçekleştirilen eşgüdüm toplantısında alınan karara göre takımımız, Gaziantepspor ile oynayacağı maçta bordo forma, bordo şort ve bordo çorapla mücadele edecek. Kalecimiz ise yeşil forma, yeşil şort ve yeşil çorap giyecek.
Merakımdır; Bordo formanın altına mavi şort , Mavi formanın altına bordo şort neden giyilmez? Federasyona verilen kombin listesinde böyle bir kanunmu var ?
))) TFF'de bu yarışmalardaki gibi jüri var herhalde, beğenmemişler o kombini.
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Forma üreticisi ne zaman belli olacak bilgisi,duyduğu olan var mı?
Yönetim adidas,nike hangi firma ile olacaksa inşallah sponsorluk anlaşması imzalar.Forma ve ürün tedarikçiliğinin bizim için bir yararı olmayacağı düşüncesindeyim.
Bu yönetiminde sponsorluk hususunu başarması gerekmektedir.Güç ve ticari zeka en azından bunu gerektirir.Bakalım ne yapacaklar.
Yorum