İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Ne karizma kaldı, ne başarı ne de estetik bir görüntü.
Tekrarlıyorum bu takımı köy takımı gibi sahaya çıkaran Nike değil, Nike ile zamanında iletişim kurup forma istemeyen YÖNETİCİLERDİR.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
Bu takimin basina son uc yilda ne geldiyse yonetimin is bilmezligi yuzunden geldi...Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
Seçim belirsizliği, para yetersizliği arada forma meselesini düşünen var mıdır acaba bizim kadar?
Adidas yeni sezon çizgilerinde takıntılarından arınmış nihayet.
Her şeyin hayırlısı.
Yorum
-
Bircok takim bu hafta oynayacagi maclara Euro 2016'da giyecekleri formalarla cikacaklar.
Nike ise sponsoru oldugu hicbir milli takimin Euro 2016 formalrini aciklamadi diye biliyorum.
Onlar ne zaman aciklayacaklar?Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
İlk olarak uğurb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebircok takim bu hafta oynayacagi maclara euro 2016'da giyecekleri formalarla cikacaklar.
Nike ise sponsoru oldugu hicbir milli takimin euro 2016 formalrini aciklamadi diye biliyorum.
Onlar ne zaman aciklayacaklar?
muhtemelen diğer ülkeleride 2016 da açiklar
Yorum
-
2016 Pre-match Shirt
russia-euro-2016-pre-match-shirt-2.jpg adidas-manchester-united-2016-pre-match-shirt-2.jpg real-madrid-2016-pre-match-shirt-2.jpg germany-euro-2016-pre-match-shirts-2.jpg
Adidas güzel tasarimlar cikarmaya basladi.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum