Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bugünkü siyah t-shirtler aklıma direk geçen haftalarda yaptığım formaları getirdi

Ugursuz beyaz forma ile yine yenildik

Yorum

• Allah rızası için şu beyaz t-shirt'leri giymeyin artık...

Yorum

• Ne karizma kaldı, ne başarı ne de estetik bir görüntü.

Tekrarlıyorum bu takımı köy takımı gibi sahaya çıkaran Nike değil, Nike ile zamanında iletişim kurup forma istemeyen YÖNETİCİLERDİR.
        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Bu takimin basina son uc yilda ne geldiyse yonetimin is bilmezligi yuzunden geldi...
          Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
          You'll Never Walk Alone...
          https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Şu beyaz hem zevksiz hem de uğursuz.
            Keşke giymesek hiç.
            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Formalar konusunda yeni gelişme yok mu?

Yorum

• Seçim belirsizliği, para yetersizliği arada forma meselesini düşünen var mıdır acaba bizim kadar?

Adidas yeni sezon çizgilerinde takıntılarından arınmış nihayet.

Her şeyin hayırlısı.
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• bu ortamda bu sene iyi forma beklemek zor bu sene de adidasın çöplerini giyeriz ama diğer sene iyi forma giyeceğimize inancım tam

Yorum

• Umudunuz tükenmesin heran herşey olabilir

Yorum

• Beyaz formadan öyle tiksiniyorum ki Trabzonspor'un şimdiye kadar giydiği formalardan bu kadar tiksindiğim başka bir forma hatırlamıyorum. Deplasman maçlarında bordo formayı giyin.

Bordo formayı giyin, bordo formayı giyin. Bunu bir yetkili kulübe söylesin.

Yorum

• Adidas Mükemmel gidiyor

Yorum

• Bircok takim bu hafta oynayacagi maclara Euro 2016'da giyecekleri formalarla cikacaklar.
                          Nike ise sponsoru oldugu hicbir milli takimin Euro 2016 formalrini aciklamadi diye biliyorum.
                          Onlar ne zaman aciklayacaklar?
                          Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                          You'll Never Walk Alone...
                          https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• İlk olarak uğurb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bircok takim bu hafta oynayacagi maclara euro 2016'da giyecekleri formalarla cikacaklar.
                            Nike ise sponsoru oldugu hicbir milli takimin euro 2016 formalrini aciklamadi diye biliyorum.
                            Onlar ne zaman aciklayacaklar?
                            nike türkiye 2016 da açiklayacak kirmizi siyah forma olacak

muhtemelen diğer ülkeleride 2016 da açiklar

Yorum

• 2016 Pre-match Shirt

russia-euro-2016-pre-match-shirt-2.jpg adidas-manchester-united-2016-pre-match-shirt-2.jpg real-madrid-2016-pre-match-shirt-2.jpg germany-euro-2016-pre-match-shirts-2.jpg

Adidas güzel tasarimlar cikarmaya basladi.

Yorum

• Sponsor konusunda bir gelişme var mı ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X