Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    olay budur arkadaşlar adidas nıke ye 5 basar

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Yorum

• N98 çıkacaktı bi ara, bi gelişme yok mu o konuda ?

Nike'tan ayrılmadan önce bi N98 göreydik be
          ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Çare UA
            İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
            Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• gs'nin nike elit giydiği bir ligde bizim nike giymemizin bir anlamı yok. en kısa zamanda adidas'a geçmeliyiz.

Yorum

• Senelerdir Nike in diğer takımlara yaptığı elit tasarım formaları paylasıyorsunuz. Çok ta iyi yapıyorsunuz sayenizde bilgileniyoruz. Fakat kaç senedir bu tasarımların hiç birine kavusamadik kavusamayacaz da. Nedeni de Nike in katalog formalarina bu özeni gostermemesi. Arada ucurumlar var. Devamlı Nike elit tasarımlarına bakarak cilalayip cici göstermeye gerek yok. Hele hele nike fanatikligi yapmaya hiç gerek yok. Bize değer veren markası ne olursa maddi anlamda da destek verecek bi firmayla anlaşılmalı. Kaç sene öncesinde kappa nin antrenman corabinda bile Trabzonspor arması isliydi. Geçmişte beyaz formamizi şimdide kaleci formamizi arka arkaya giyer olduk. Her suç yönetimde değildir.
                181' PARS Squadron

Yorum

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Her şey mükemmel daha iyisi olamaz.
                    Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Gelecek sezon formalarda bu tasarım anlayışının izlerini göreceğiz.

Abi bu ne müthis bir forma böyle!!!
                      *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                      ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Renktaşlar size Adidas genel Müdürlüğünden almış olduğum bilgiyi söylüyorum.Yönetim Adidas ile sözleşme imzaladı.Fakat sponsorluk parası vermeyecek Adidas.Adidas formayı 40 lira olarak veriyor kalan para kulübe gidiyor.Tasarımı yapanlar ise çubuklu,aston villa tarzı bordo ve alternatif forma yapılacağını söylüyor.Alternatif forma beyaz dışında bir renk olabilir.%100 teyit edilmiş bilgilerdir.
                        KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Her şey mükemmel daha iyisi olamaz.
                          Forma budur, çarptı resmen, harikulade
                          Uzun bir aradan sonra TS forması gördüm

a d i d a s
                          ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
                          "Küçük bir kentin büyük savaşı"
                          kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Renktaşlar size Adidas genel Müdürlüğünden almış olduğum bilgiyi söylüyorum.Yönetim Adidas ile sözleşme imzaladı.Fakat sponsorluk parası vermeyecek Adidas.Adidas formayı 40 lira olarak veriyor kalan para kulübe gidiyor.Tasarımı yapanlar ise çubuklu,aston villa tarzı bordo ve alternatif forma yapılacağını söylüyor.Alternatif forma beyaz dışında bir renk olabilir.%100 teyit edilmiş bilgilerdir.
                            umarım haber doğrudur adidas candır

Yorum

• Gezmedik yer birakmadim ufaklara bi sapka bulamadim
                              Bu sene cikmamismis.cok sacma
                              İlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildi
                              ŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

• http://www.footyheadline.com/2015-16-Juventus.....shirt.html
                                5867868678.jpg
                                6865865765.jpg

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X