İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
-
Senelerdir Nike in diğer takımlara yaptığı elit tasarım formaları paylasıyorsunuz. Çok ta iyi yapıyorsunuz sayenizde bilgileniyoruz. Fakat kaç senedir bu tasarımların hiç birine kavusamadik kavusamayacaz da. Nedeni de Nike in katalog formalarina bu özeni gostermemesi. Arada ucurumlar var. Devamlı Nike elit tasarımlarına bakarak cilalayip cici göstermeye gerek yok. Hele hele nike fanatikligi yapmaya hiç gerek yok. Bize değer veren markası ne olursa maddi anlamda da destek verecek bi firmayla anlaşılmalı. Kaç sene öncesinde kappa nin antrenman corabinda bile Trabzonspor arması isliydi. Geçmişte beyaz formamizi şimdide kaleci formamizi arka arkaya giyer olduk. Her suç yönetimde değildir.181' PARS Squadron
Yorum
-
-
İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Gelecek sezon formalarda bu tasarım anlayışının izlerini göreceğiz.
Abi bu ne müthis bir forma böyle!!!*Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
///Zinédine Yazid Zidane\\\
Yorum
-
Renktaşlar size Adidas genel Müdürlüğünden almış olduğum bilgiyi söylüyorum.Yönetim Adidas ile sözleşme imzaladı.Fakat sponsorluk parası vermeyecek Adidas.Adidas formayı 40 lira olarak veriyor kalan para kulübe gidiyor.Tasarımı yapanlar ise çubuklu,aston villa tarzı bordo ve alternatif forma yapılacağını söylüyor.Alternatif forma beyaz dışında bir renk olabilir.%100 teyit edilmiş bilgilerdir.KUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer şey mükemmel daha iyisi olamaz.
Uzun bir aradan sonra TS forması gördüm
a d i d a s▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
"Küçük bir kentin büyük savaşı"kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !
Yorum
-
İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenktaşlar size Adidas genel Müdürlüğünden almış olduğum bilgiyi söylüyorum.Yönetim Adidas ile sözleşme imzaladı.Fakat sponsorluk parası vermeyecek Adidas.Adidas formayı 40 lira olarak veriyor kalan para kulübe gidiyor.Tasarımı yapanlar ise çubuklu,aston villa tarzı bordo ve alternatif forma yapılacağını söylüyor.Alternatif forma beyaz dışında bir renk olabilir.%100 teyit edilmiş bilgilerdir.
Yorum
-
Gezmedik yer birakmadim ufaklara bi sapka bulamadim
Bu sene cikmamismis.cok sacmaİlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildiŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum