Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Alakasız mı oldu acaba şu son

yani öylesine cool.the mavi biri çok çekici

Yorum

• İlk olarak OĞUZHAN061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      formalarımızın önüne sponsor(Turkish airliness) yazısı eklenip satışta olduğu bilgisini gördüm facebookta.Gerçek mi acaba? Yakın zamanda ts club'a giden var mı? sponsorsuz forma çok iyi durmuyor maalesef
      Kardeşim bu isteğe bağlı bir şey Avrupa Ligi'nde sponsorumuz Turkish Airlines olduğu için eğer ellerinde baskı varsa aldığın formaya Turkish Airlines baskısı yaptırabiliyorsun. Baskının ücreti 15 TL.

Yorum

• Bu Adidas formalariyla getirin kendinizi gaza......sene sonunda cikanlari gördükden sonra halinizi merak edicem

Yorum

• Nike ile devam edilmeli.

Yorum

• İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu Adidas formalariyla getirin kendinizi gaza......sene sonunda cikanlari gördükden sonra halinizi merak edicem
            Aynen kardes, herkes gaza geliyor, bakin olyimpiakosun formasina aynisi yada daha beteri gelicek....
            Bayern olympiakos daha yeni oynadi iki forma arasinda daglar fark, ikiside adidas ama muhamele kötü bisede gelicek o kötü muhamele ...

insallah nike ile devam ederiz

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              macronun formalardaki yazısı çok büyük. aslında logosu güzel. sadece logosunu koymalı. belli ki reklama ihtiyaçları var. Trabzonspor gibi bir kulübe, macron, new balance, umbro, lotto gibi 2. sınıf markalar yakışmaz. bize nike ya da adidas yakışır. puma'yı denedik, son senesi rezaletti. 6 yıldır nike'yi deniyoruz ki bu sezon tam bir fiyasko. şimdi sıra adidas'ta.
              Bence markanın kalite değerinin hiçbir önemi yok.
              Önemli olan markanın Trabzonspor'a layık gördüğü muamele.
              Nike'ta bu sorunu yaşadık.
              Bizim için önemli olan kulübe ödenecek miktar, formaların Trabzonspor ruhunu nasıl ve ne derece yansıttığı, tedarikte sıkıntı çıkmaması ve çeşitlilik olmalı.
              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Yönetim iç kavgalarını bırakıp işi ehline verseydi, şimdi bu formaların bordomavileri üzerinde konuşuyor olacaktık. Adidas forma ve antreman kitlerindeki tasarım anlayışı Nike'ın çizgisine yaklaşamıyor bile. İki markanın tasarıma bakışı ve zevkleri çok farklı.

En son a f s tarafından düzenlendi; 17.09.2015, 10:28.
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• 586474567.jpg
                  http://www.footyheadline.com/boca-junior-jersey-201516-home-soccer-shirt-p-6257.html

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Gelecek sezon formalarda bu tasarım anlayışının izlerini göreceğiz.

Yorum

• Biz gerçek anlamda kulüp olalım önce, sonra -markası ne olursa olsun- formamız gelir peşinden.

Yorum

• bu yilin en güzel tasarimi budur benim icin

su kartal sebolunu hic begenmesemde bu formada estetik
                          En son selcuk tarafından düzenlendi; 17.09.2015, 12:18.
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Takim tutarcasina marka tutmanin bir anlami yok,bu seferde adidasi denemis olalim begenilmez ise sozlesme bitis tarihinde anlasma iptal edilir.
                            Suanki fb macinda belki karsi takimin degeri fb nin yarisi degil fakat adamlar futbolu cozmusler,onemli olan takim olabilmek forma vb seyler isin gorsel kismi
                            "spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Özellikle bu calisma efsane olmus ellerine saglik
                              En son Giallorossi tarafından düzenlendi; 17.09.2015, 22:32.
                              .

Francesco
                              Totti

Yorum

• İlk olarak reddevils11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Takim tutarcasina marka tutmanin bir anlami yok,bu seferde adidasi denemis olalim
                                Bu sözü senden duymak gercekden tuhaf...... Bi ara seni Adidasin basin sözcüsü zannetmisdim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X