Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• drogheda mahalle takımı gibi bi şey ve yönetimin beceriksizliği yüzünden drogheda ve ofspor ile aynı formayı giyeceğiz bu sene. inanabiliyo musun arkadaş, onlar da bu formayı giydi mbia, cardozo, bosingwa filan da aynı formayı giyecek.
    #

Yorum

• "spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."

Yorum

• Beyaz forma yap, iyi güzel... Be insan evladı bir ayrıntı, bir farklılık kat. Ne o öyle atlet gibi.

[/IMG]

Buna benzer efsane bir şey yap...
        DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• bu sayfada yönetime yakın bi arkadaş var ise ona birşey ileteceğim. acaba şu aşağıda ki ürün neden tsclub sitesinde yok ? neden hiçbir antrenman ürünü sitede yok ? abi bu kepazeliktir.

merak edenler için fiyatı 90 lira. formadan daha güzel geçen sezonun bu. şahsen bunu almayı düşünüyorum

İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Geçen sezonun sonunda nike ile sponsorluğumuz sona ermişti kardeşim geç kaldın bizim yüksek zekalı yönetim sözleşme yeniledi nike ile yani bi 4-5 sene daha seve seve nike yapacak formalarımızı
          oo kadar mı vahim durum be
          lay lay lay

Yorum

• İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Geçen sezonun sonunda nike ile sponsorluğumuz sona ermişti kardeşim geç kaldın bizim yüksek zekalı yönetim sözleşme yeniledi nike ile yani bi 4-5 sene daha seve seve nike yapacak formalarımızı
            öyle bir sey yok
            varsa kaynagini göster

nikelan kontrat gelen ayin 31. bitiyor
            bu sezon sonuna kadar uzatildi nikedan daha iyi tedarikci kontrati veren bulunamayinca

simdi yine ya daha iyisi kosullar sunan aranacak yada nikelan yeniden masaya oturulacak
            nike son sezon yönetimin yaptiklarindan sonra bizlen calismaya can atmiyor
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bordo bordo değil, mavi mavi hiç değil.

Hele hele beyaz tişörtteki amblemimizin(!) mavisi bildiğimiz fb laciverti be.

Önceden maviyi düzelttirmeye çalışıyorduk açık mavi ulan koyu değil diye şimdiyse hepten mahfettiler.
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bir rezillik yaşandı bari formaları doğru kombinleselerde bir nebze rezilliği örtbas etseler.

beyaz formayı beyaz şortla, maviyi de mavi şortla giyme yanlışına gitmezler umarım... biri don atlet, biri pijama gibi duruyor.

kim ilgileniyor bu işle. formalar rezalet bari bu konuda bi baskı yapalım başka bir rezalet yaşanmasın.
                Aynısını yazmak için geldim öyle veya böyle bu haltı yedik

Bu saatten sonra siparişler değişir mi çok zor

Bari maçlara çıkarken bordo formaya mavi şort mavi formaya bordo şort gibi

Asker pijaması gibi Dümdüz mavi forma giymektense mavi formanın altına beyaz şort giysinler
                ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Nike'ı kötüleyen yeni hesaplar ne iş? Ak troller geldi aklıma, iho buraya el atmış olabilir mi? Suç yönetimin arkadaşlar!
                  Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aynısını yazmak için geldim öyle veya böyle bu haltı yedik

Bu saatten sonra siparişler değişir mi çok zor

Bari maçlara çıkarken bordo formaya mavi şort mavi formaya bordo şort gibi

Asker pijaması gibi Dümdüz mavi forma giymektense mavi formanın altına beyaz şort giysinler
                    5. bir forma siparis edebilirler
                    su an daha federasyonada bildirme zamanlari var
                    acele edilirse belki durumu biraz kurtarabilirler

Ünal Karaman

Yorum

• Başlık biraz hızlı aktığı için takip edememiş olabilirim tekrara düştüysem kusura bakmayın

Yeni sezon şortlarda arma sağ bacağa geçmiş sağ bacaksponsor için boş oluyordu uygulamada bir değişiklik mi olacak acaba

Yorum

• Drogheda forması sipariş edebileceğimiz bi mecra var mı acaba ? Bunların bizim logolu olanları alacağımıza Drogheda forması sipariş edip kardeş kulübümüze destek olsak.
                        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          5. bir forma siparis edebilirler
                          su an daha federasyonada bildirme zamanlari var
                          acele edilirse belki durumu biraz kurtarabilirler
                          Bordo denilen forma satışa sunulmadı daha belki tepkileri duyan biri olduysa bordo yerine çubuklu yada özgün bir forma gelir

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Nike'ı kötüleyen yeni hesaplar ne iş? Ak troller geldi aklıma, iho buraya el atmış olabilir mi? Suç yönetimin arkadaşlar!
                            Üslub yaklaşım hiç te BMN gibi durmuyor hiçbirinde üstelik
                            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Buda görsel de benden olsun

Edit Görseli bir sonraki sayfaya taşıdım. :P
                              En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 16.07.2015, 00:36.
                              t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bordo denilen forma satışa sunulmadı daha belki tepkileri duyan biri olduysa bordo yerine çubuklu yada özgün bir forma gelir
                                bagi oldugunu düsünmüyorum
                                bordo formalar henüz yetismemisdir
                                zaten aslinda 20 temmuzda formalar satisa sunulacakti

benim duydugum min. olan 30k siparis edilmis
                                adam gibi bir cubuklu daha siparis et ondanda 30k siparis et
                                bu formalarida kombine alanlara 2ser hediye et
                                belki kombine satisina hareket getirirsin

federasyona forma sunum tarihi gectikden sonra sadece 1 macda özel forma kullanma hakkin kaliyor

Ünal Karaman

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X