drogheda mahalle takımı gibi bi şey ve yönetimin beceriksizliği yüzünden drogheda ve ofspor ile aynı formayı giyeceğiz bu sene. inanabiliyo musun arkadaş, onlar da bu formayı giydi mbia, cardozo, bosingwa filan da aynı formayı giyecek.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
bu sayfada yönetime yakın bi arkadaş var ise ona birşey ileteceğim. acaba şu aşağıda ki ürün neden tsclub sitesinde yok ? neden hiçbir antrenman ürünü sitede yok ? abi bu kepazeliktir.
merak edenler için fiyatı 90 lira. formadan daha güzel geçen sezonun bu. şahsen bunu almayı düşünüyorum
İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen sezonun sonunda nike ile sponsorluğumuz sona ermişti kardeşim geç kaldın bizim yüksek zekalı yönetim sözleşme yeniledi nike ile yani bi 4-5 sene daha seve seve nike yapacak formalarımızılay lay lay
Yorum
-
İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen sezonun sonunda nike ile sponsorluğumuz sona ermişti kardeşim geç kaldın bizim yüksek zekalı yönetim sözleşme yeniledi nike ile yani bi 4-5 sene daha seve seve nike yapacak formalarımızı
varsa kaynagini göster
nikelan kontrat gelen ayin 31. bitiyor
bu sezon sonuna kadar uzatildi nikedan daha iyi tedarikci kontrati veren bulunamayinca
simdi yine ya daha iyisi kosullar sunan aranacak yada nikelan yeniden masaya oturulacak
nike son sezon yönetimin yaptiklarindan sonra bizlen calismaya can atmiyor"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Bordo bordo değil, mavi mavi hiç değil.
Hele hele beyaz tişörtteki amblemimizin(!) mavisi bildiğimiz fb laciverti be.
Önceden maviyi düzelttirmeye çalışıyorduk açık mavi ulan koyu değil diye şimdiyse hepten mahfettiler.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir rezillik yaşandı bari formaları doğru kombinleselerde bir nebze rezilliği örtbas etseler.
beyaz formayı beyaz şortla, maviyi de mavi şortla giyme yanlışına gitmezler umarım... biri don atlet, biri pijama gibi duruyor.
kim ilgileniyor bu işle. formalar rezalet bari bu konuda bi baskı yapalım başka bir rezalet yaşanmasın.
Bu saatten sonra siparişler değişir mi çok zor
Bari maçlara çıkarken bordo formaya mavi şort mavi formaya bordo şort gibi
Asker pijaması gibi Dümdüz mavi forma giymektense mavi formanın altına beyaz şort giysinler...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynısını yazmak için geldim öyle veya böyle bu haltı yedik
Bu saatten sonra siparişler değişir mi çok zor
Bari maçlara çıkarken bordo formaya mavi şort mavi formaya bordo şort gibi
Asker pijaması gibi Dümdüz mavi forma giymektense mavi formanın altına beyaz şort giysinler
su an daha federasyonada bildirme zamanlari var
acele edilirse belki durumu biraz kurtarabilirler"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle5. bir forma siparis edebilirler
su an daha federasyonada bildirme zamanlari var
acele edilirse belki durumu biraz kurtarabilirler...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike'ı kötüleyen yeni hesaplar ne iş? Ak troller geldi aklıma, iho buraya el atmış olabilir mi? Suç yönetimin arkadaşlar!
Yorum
-
Buda görsel de benden olsun
Edit Görseli bir sonraki sayfaya taşıdım. :PEn son Selim Turan tarafından düzenlendi; 16.07.2015, 00:36.
Yorum
-
İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBordo denilen forma satışa sunulmadı daha belki tepkileri duyan biri olduysa bordo yerine çubuklu yada özgün bir forma gelir
bordo formalar henüz yetismemisdir
zaten aslinda 20 temmuzda formalar satisa sunulacakti
benim duydugum min. olan 30k siparis edilmis
adam gibi bir cubuklu daha siparis et ondanda 30k siparis et
bu formalarida kombine alanlara 2ser hediye et
belki kombine satisina hareket getirirsin
federasyona forma sunum tarihi gectikden sonra sadece 1 macda özel forma kullanma hakkin kaliyor"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum