Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ortada gömlek inter milan ev futbol gömlek ile benzer bir tasarıma sahiptir.

Yorum

• İki markanın tasarım zevkleri gerçekten farklı.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Torino fena olmuş ...
        9 # Osvaldo'

Yorum

• Başkanla ilgili forma haberini bir de şöyle değerlendirin. Ayağıdaki diyaloglar gerçek ve yaşanmıştır.

H.O.- Bu ne rezalet? Nedir bu formaların hali?
          X- Nedir rezalet olan başkanım?
          H.O. - Hiçbir yerde forma yokmuş
          X- Forma satışları beklediğimizin üzerinde efendim, ek sipariş verdik. İstediğiniz formaların satışı değil miydi?
          H.O.- Ben anlamam çözün bu işi.
          X- Çözüyoruz zaten forma satışımız iyi gidiyor ek siparişler de yolda.

Başka bir gün:
          X- Başkanım Nike'ın ödemelerini yapmamız lazım.
          H.O. - Beklesin
          X- Başkanım ödemelerimiz gecikiyor.
          H.O. - Beklesin
          aradan bir süre daha geçer

X- Başkanım aylardır ödemeyi hatırlatıyorum, adamlara rezil olduk.
          H.O. Ödemeyi yapın canım ödememezlik olur mu?
          X-???

Sıkışınca işin ciddiyetine varan değil, zamanında kurumsal çözüm üreten yönetim ve yöneticiler istiyorum ben.

Bu kulübün büyüklüğü taraftarının sevgisinden kaynaklanıyor, başka bir şey değil.
          Ortada kurumsallık, sistem, kulüpleşme falan yok.

Siz sonuca bakıp niye böyle niye şöyle diyorsunuz o sebepler yerine gelecek ki sonuç olsun.

Ben büyüğüm demekle büyük olunmuyor, büyük gibi davranmakla büyük olunuyor. Geçmişle avunmayı bırakıp geleceği kurmak ve bugün ayakta kalmak için çaba ve profesyonel bakış açıları gerekiyor.

Görebilen var mı peki?

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bazı yöneticiler, İbrahim Haciosmanoglu'nun emriyle, Nike ile gorusup, formaları değiştirmeye çalışıyor.
            Yalan masabaşı haberi.
            DOZER CEMİL

Yorum

• UEFA maçına atletle mi çıkacağız neden hala tanıtılmadı formalar..

Resimler yanıltıyor olabilir bilmiyorum ama formalar çok basit duruyor..

İnsan para veriyor aldığı şey üstüne yakışsın ister bu sene barça forması alacağım evladiyelik giyeriz napalım bordo maviyse renkler aynı..
              ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Uefa maçına yeni formalarımızla çıkacağız. Formalar hazır eskileri ile çıkmak için ortada bir neden yok. Formalar UEFA ve TFF'ye çoktan sunulmuştur.

Yorum

• kappa belki de son 10 yılının en güzel formasını torinoya yaptı bu sene

yeni elit takımı napoliye değil uzun süredir kappa giyen vefakar takımı torinoya

Yorum

• Trabzonspor taraftarının unutamadığı forma markasıdır Kappa. Umarım gelecek dönem kendileriyle çalışılır.

Yorum

• Kappa'yı seven biri olarak Kappa konusunda duygusal davranıyoruz. Kappa deyince aklımızda canlanan resmin içinde Fatih, Gökdeniz, Yattara ve Symek geliyor. Taraftarın ilk kez resmi olarak forma alabilmesi Kappa ile başladı. Daha önce Adidas formalar da satışta oluyordu fakat ortada TS Club markası olmadığı için satış kanalları kısıtlıydı.

Bugünkü kriterlerle bakınca Kappa'nın pek çok hatası vardı. Renkleri her zaman doğru kullanmadı, armalar küçük ve yanlıştı, taraftara ısrarla daha rahat kesim forma üretmedi, satıldığı yıllara göre formalar aşırı pahalıydı, formaları her yerde bulma şansımız yoktu. Özel olması sadece bizde olması ve onu taşıyan futbolcularla ilgili belki de.

Forma sadece bakılan bir tekstil ürünü değil, onu anlamlı yapan giyen futbolcunun o takımın ruhunu taşıyor olmasıyla ilgili. Başarı ve efsane yıldızlar her formayı sevilir kılar.

Nike'ın tasarım anlayışı ve bu konuda dünya lideri olduğu için Trabzonspor ile devam etmesini isterim. Yıllar sonra renklerimizi doğru kullanmaya ve kaliteli kumaşlardan formalarımız oldu. Tam işleri yoluna koymuşken bozmaya gerek yok.

Kappa'yı severim Torino'ya yaptığı bordomavi formalar da güzeldi. Bir gün Nike'tan ayrılırsak ilk tercihim Kappa olur benim de.

Temeldeki sorun markalardan değil yönetimlerin olaya bakışından kaynaklanıyor ne yazık ki.
                      En son a f s tarafından düzenlendi; 14.07.2015, 11:15.

Yorum

Kappa'yı seven biri olarak Kappa konusunda duygusal davranıyoruz. Kappa deyince aklımızda canlanan resmin içinde Fatih, Gökdeniz, Yattara ve Symek geliyor. Taraftarın ilk kez resmi olarak forma alabilmesi Kappa ile başladı. Daha önce Adidas formalar da satışta oluyordu fakat ortada TS Club markası olmadığı için satış kanalları kısıtlıydı.

Bugünkü kriterlerle bakınca Kappa'nın pek çok hatası vardı. Renkleri her zaman doğru kullanmadı, armalar küçük ve yanlıştı, taraftara ısrarla daha rahat kesim forma üretmedi, satıldığı yıllara göre formalar aşırı pahalıydı, formaları her yerde bulma şansımız yoktu. Özel olması sadece bizde olması ve onu taşıyan futbolcularla ilgili belki de.

Forma sadece bakılan bir tekstil ürünü değil, onu anlamlı yapan giyen futbolcunun o takımın ruhunu taşıyor olmasıyla ilgili. Başarı ve efsane yıldızlar her formayı sevilir kılar.

Nike'ın tasarım anlayışı ve bu konuda dünya lideri olduğu için Trabzonspor ile devam etmesini isterim. Yıllar sonra renklerimizi doğru kullanmaya ve kaliteli kumaşlardan formalarımız oldu. Tam işleri yoluna koymuşken bozmaya gerek yok.

Kappa'yı severim Torino'ya yaptığı bordomavi formalar da güzeldi. Bir gün Nike'tan ayrılırsak ilk tercihim Kappa olur benim de.

Temeldeki sorun markalardan değil yönetimlerin olaya bakışından kaynaklanıyor ne yazık ki.

forma başlığındaki sıkıntıları cok güzel özetlemişsin abi ağzına sağlık

bir de perşembe maça yeni formalarla çıkacağımıza göre bugün yarın bir kaç fotoğraf bekliyorum ben kulüpten resmii. yoksa atıyorum çubukluyu perşembe sahada görüp diğerlerini görememek ya da ts clubta satışa çıktıktan sonra
                        gene şahsi fotolarla kötü resimler görmek çok saçma olur

Yorum

Başkanla ilgili forma haberini bir de şöyle değerlendirin. Ayağıdaki diyaloglar gerçek ve yaşanmıştır.

H.O.- Bu ne rezalet? Nedir bu formaların hali?
                          X- Nedir rezalet olan başkanım?
                          H.O. - Hiçbir yerde forma yokmuş
                          X- Forma satışları beklediğimizin üzerinde efendim, ek sipariş verdik. İstediğiniz formaların satışı değil miydi?
                          H.O.- Ben anlamam çözün bu işi.
                          X- Çözüyoruz zaten forma satışımız iyi gidiyor ek siparişler de yolda.

Başka bir gün:
                          X- Başkanım Nike'ın ödemelerini yapmamız lazım.
                          H.O. - Beklesin
                          X- Başkanım ödemelerimiz gecikiyor.
                          H.O. - Beklesin
                          aradan bir süre daha geçer

X- Başkanım aylardır ödemeyi hatırlatıyorum, adamlara rezil olduk.
                          H.O. Ödemeyi yapın canım ödememezlik olur mu?
                          X-???
                          Bu gercekmi ???

Artik herseyi normal karsiliyorum.

Konuya dönmek gerekirse.Bende Nike formalarini begeniyorum.Hatta günlük hayatimda ailecek Spor markasi olarak Nike giyiniyoruz. Bu birazda son yillarda Nike piyasaya cok güzel ürünler cikararak , kendinden söz ettirmesi.
                          Forma konusunda, evet Nike güzel formalar üretiyor, katalog olsun özel olsun farketmez. Ama insan ister istemez bi ayricalik bekler. Son seneler Süperligde sadece biz Nike giyindimiz icin ( GS sonradan geldi) Elit forma pek önemli deyildi.Hatta Süperligde sadece biz Nike giyiniyorduk.Ama simdik bakiyorum , Eskisehir, Antep, Basaksehir , Antalya vs vs.... bircok takimin Nike giymesi isi deyistirdi.Bi ayricalimiz kalmadi.
                          Bu yüzden benim ilk tercihim Macron yada Kappa olurdu su an itibariyle.Kappa benimde ilk göz agrim. Cünki 2000 yillarin basinda herkes cuval gibin o parlak formalari giyerken Kappa bize verdigi o dar kesim formalar ile herkesin begenisini toplamisdik ve bi ayricalimiz vardi.
                          En son El_Matador tarafından düzenlendi; 14.07.2015, 11:50.

Yorum

• Sunumun da algılarımızı etkilediği gerçek.

Galatasaray'ın Nike ile ilk anlaştığı yıl giydiği formaları ne çabuk unuttunuz? Bizim bir sezon önce giydiğimiz parçalı formaları giymişlerdi.
                            Özel forma ürettirmek için belli bir forma satışını yakalamanız gerekiyor. Galatasaray kadar forma satmadığımız ortada.
                            Forma satışı zevk, satış kanalları kadar transfer ve başarı ile de orantılı.

Biz büyük kulüp olalım, formamız peşinden gelir
                            En son a f s tarafından düzenlendi; 14.07.2015, 11:56.

Yorum

• Allahını seven şu shaktarın çubuklusunu bize uyarlasın

Yorum

• Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X