İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
-
-
* Açıkçası sosyal medyada gezene formaları bekliyorum ben ve hiç şaşırmayacağımOfsporun geçen sene giydiği formaları giyersek tam bu yönetime yakışan bir davranış olacak
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
* Ali Fuat abi yaptığın işi çok beğeniyorum sana lafım yok ama bu Nike'ın hiçmi eleştirilecek bir yanı yok ? ABD takımının formalarını buraya koyuyorsun diğer milli takımları koyuyorsun ama bizim onlarla bir ilgimiz yokki bana o formayı yapmadıktan sonra banane Nike'dan demek istiyorum. Her sene düzelicek diyoruz ne düzeldi ben çok merak ediyorum ?Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Düzeleni bozdular ben ne yapayım? Sorun marka veya markalar değil yönetim ve bakış açısı. Paylaşımlarım rahatsızlık veriyorsa paylaşmam olur biter dert etmeyin.
Sponsorluk ticari bir anlaşma sonuçta. Oyunu kuralına göre oynayan kazanır, oynamayan kaybeder.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDüzeleni bozdular ben ne yapayım? Sorun marka veya markalar değil yönetim ve bakış açısı. Paylaşımlarım rahatsızlık veriyorsa paylaşmam olur biter dert etmeyin.
Sponsorluk ticari bir anlaşma sonuçta. Oyunu kuralına göre oynayan kazanır, oynamayan kaybeder.
Eğer sen Lille, Bilbao muamelesi görüp forma satışını da geçen yıllara göre %70-80 arttırmana rağmen düşük seviye muamele göreceksen bunun tek açıklaması senin iş bilmezliğin ve kepazeliğindir.
Nike ile bu yıl son yılların en sağlam setini giydik ama anlaşılan bunu da ellerine yüzlerine bulaştırdılar.
Yorum
-
* Paylaşımların rahatsızlık yaratmıyorki hemen küsüyosun, sorun adamların yaptığı o m kadar mükemmel işler varken neden hep bize saçma sapan şeyler yaptıklarıTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Paylaşımların rahatsızlık yaratmıyorki hemen küsüyosun, sorun adamların yaptığı o m kadar mükemmel işler varken neden hep bize saçma sapan şeyler yaptıkları
Gecen sene gydigimiz forma setini biliyosun lille psv gibi avrupanin 2.kategori takimi seviyesindeyken bu sene 3 bile deiliz yaw
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Paylaşımların rahatsızlık yaratmıyorki hemen küsüyosun, sorun adamların yaptığı o m kadar mükemmel işler varken neden hep bize saçma sapan şeyler yaptıkları
Sorun marka veya markalar değil yönetimde ve bakış açısında.
Yorum
-
@afs,
Abi bu yönetemeyenlerin içinde bu işlerden anlayan adamın olduğunu düşünmüyorum. Ki olmadığı da ortada.
Öyleyse neden profesyonel bir ekipten yardım almıyorlar. Sponsorluk, reklam, tanıtım vb. gibi konular için. Çok mu ütopik bir şey bu durum. Olmaz mı? Örneği var mıdır bunun dünyada?Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
İşi ehline vermek için de bir farkındalık gerekiyor. Var mı sizce?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum