Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Park Derby

Şu forma olsun her sene 2-3 tane alırım. Hele uzun kollu çok daha güzel olmuş.
    yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bunlar mıymış?

Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Kendine kendine olmuyor bu işler.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• * Açıkçası sosyal medyada gezene formaları bekliyorum ben ve hiç şaşırmayacağım Ofsporun geçen sene giydiği formaları giyersek tam bu yönetime yakışan bir davranış olacak
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• * Ali Fuat abi yaptığın işi çok beğeniyorum sana lafım yok ama bu Nike'ın hiçmi eleştirilecek bir yanı yok ? ABD takımının formalarını buraya koyuyorsun diğer milli takımları koyuyorsun ama bizim onlarla bir ilgimiz yokki bana o formayı yapmadıktan sonra banane Nike'dan demek istiyorum. Her sene düzelicek diyoruz ne düzeldi ben çok merak ediyorum ?
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Düzeleni bozdular ben ne yapayım? Sorun marka veya markalar değil yönetim ve bakış açısı. Paylaşımlarım rahatsızlık veriyorsa paylaşmam olur biter dert etmeyin.

Sponsorluk ticari bir anlaşma sonuçta. Oyunu kuralına göre oynayan kazanır, oynamayan kaybeder.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Düzeleni bozdular ben ne yapayım? Sorun marka veya markalar değil yönetim ve bakış açısı. Paylaşımlarım rahatsızlık veriyorsa paylaşmam olur biter dert etmeyin.

Sponsorluk ticari bir anlaşma sonuçta. Oyunu kuralına göre oynayan kazanır, oynamayan kaybeder.
                    Kesinlikle katılıyorum.

Eğer sen Lille, Bilbao muamelesi görüp forma satışını da geçen yıllara göre %70-80 arttırmana rağmen düşük seviye muamele göreceksen bunun tek açıklaması senin iş bilmezliğin ve kepazeliğindir.

Nike ile bu yıl son yılların en sağlam setini giydik ama anlaşılan bunu da ellerine yüzlerine bulaştırdılar.

Yorum

• * Paylaşımların rahatsızlık yaratmıyorki hemen küsüyosun, sorun adamların yaptığı o m kadar mükemmel işler varken neden hep bize saçma sapan şeyler yaptıkları

Yorum

• çare puma
                        -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          * Paylaşımların rahatsızlık yaratmıyorki hemen küsüyosun, sorun adamların yaptığı o m kadar mükemmel işler varken neden hep bize saçma sapan şeyler yaptıkları
                          Cevabi yonetim iste ali abi de bunu soyluyor

Gecen sene gydigimiz forma setini biliyosun lille psv gibi avrupanin 2.kategori takimi seviyesindeyken bu sene 3 bile deiliz yaw

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            * Paylaşımların rahatsızlık yaratmıyorki hemen küsüyosun, sorun adamların yaptığı o m kadar mükemmel işler varken neden hep bize saçma sapan şeyler yaptıkları
                            Küsmüyorum. Bize fikir versin diye paylaşıyorum. Farkında olmadan rahatsızlık veriyor olabilirim, samimi olduğum bilinsin isterim.

Sorun marka veya markalar değil yönetimde ve bakış açısında.

Yorum

• @afs,

Abi bu yönetemeyenlerin içinde bu işlerden anlayan adamın olduğunu düşünmüyorum. Ki olmadığı da ortada.

Öyleyse neden profesyonel bir ekipten yardım almıyorlar. Sponsorluk, reklam, tanıtım vb. gibi konular için. Çok mu ütopik bir şey bu durum. Olmaz mı? Örneği var mıdır bunun dünyada?
                              Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                              FIRTINAİHTİLALEFSANE
                              we the north

Yorum

• İşi ehline vermek için de bir farkındalık gerekiyor. Var mı sizce?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X