Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TRABZON A BAK BİRDE

BUNLARA

Yorum

• Adidas ne zaman karar değiştirdi? Hani bizle çalışmak istemiyorlardı?
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        TRABZON A BAK BİRDE

BUNLARA
        Valla sikecilerin klasik cubuklusu 1 fark yok
        2.formalari bence guzel deil yazlik tsort gbi olmus
        3.formalari gayet hos ve modern gornumlu

Komple set olarak dusunursen brbrnden farkli tarz da 3 degisik forma basarili bir set ğs nnkide fena deil besiktas renkleri itibaryle kalbur ustu ben esas antep ve eskisehiri merak ediyorum onlarla yapicam kendi takimimin karsilastirmasini nike onlara nasil muamele yapms eger bizle benzerse nike bu sene sapitmis farkli ve guzelse ozaman bizimkilern beceriksizligi

Yorum

• Iyiki adidas olmamis. En gicik kaptigim markadir. Keske ya Nike elit kategorisinde olsak ya da Umbro'ya gecebilsek.

Yorum

• New Balance Türkiye ye açılmak için bizi seçse keşke yeni bir macera olur

Yorum

• Ya hu 8jk renkleri nasıl kalbur üstü. siyah ve beyaz renk değil bir kere. ve dünya'nın en sönük kombinasyonu. ne yaparlarsa yapsınlar formaya benzemez.

Yorum

• Hummel olsaydı keşke süper lig takımlarında olmayan güzel ve eşsiz formalarımız olurdu.

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  TRABZON A BAK BİRDE

BUNLARA
                  bence bilbao of karışımı bizim formamız daha iyi göreceli birşey bu ortalığı galeyana verme
                  Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                  Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                  Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bence bilbao of karışımı bizim formamız daha iyi göreceli birşey bu ortalığı galeyana verme
                    Formanın önününde of olcağını duydum

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kumaş kalitesi ve tasarım konusunda taahhüt veren bunlardan hangisi peki? 4 marka da aynı sözü verdi mi?
                      Hepsi
                      Adidas kibarca çalışmam dedi diğerleri kabul etti
                      Nike da belli forma adedinde ve zamanında sipariş vermek kaydı ile bize özel tasarım yapmayı kabul ediyor zaten. Geçen sezon bunun sonucunu gördük.

Sorun Nike veya herhangi bir sponsorun yaklaşımı değil, yönetimin ve yöneticilerin yaklaşımı
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ya hu 8jk renkleri nasıl kalbur üstü. siyah ve beyaz renk değil bir kere. ve dünya'nın en sönük kombinasyonu. ne yaparlarsa yapsınlar formaya benzemez.
                        Valla sari kirmizi ve sari lacivertten iyidir abi giyim kusamda temel renklerden

En guzeli bizim renklerimiz ama kullanamadiktan sonra bizim formalar da biseye benzemez

Yorum

• 10 gün sonra içerde maçımız var. Ne formalarımız belli ne de kombinelerden bi haber var. Taraftarlık görevimi yapmak istiyorum arkadaş. Yeni sezon formamı giyip, kombinemle maça gitmek istiyorum. Bu kadar az bi zaman kalmasına rağmen, mevcut belirsizlik durumu anlaşılmaz enteresan bi durum. Allah sonumuzu hayır etsin.

Yorum

• İlk olarak Oflu.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            10 gün sonra içerde maçımız var. Ne formalarımız belli ne de kombinelerden bi haber var. Taraftarlık görevimi yapmak istiyorum arkadaş. Yeni sezon formamı giyip, kombinemle maça gitmek istiyorum. Bu kadar az bi zaman kalmasına rağmen, mevcut belirsizlik durumu anlaşılmaz enteresan bi durum. Allah sonumuzu hayır etsin.
                            Hosgeldin☺

Yorum

• kappa'yla eski günlere dönseydik bu sene...
                              #

Yorum

• Bizim bu sene kullandığımız antreman ürünleri geçen yıl elit takımların kullandığı ürünlerle aynı. Yani 1 sene geriden takip ediyoruz elit takımları. Muhtemelen formamızda o mantıkla lazer baskılı ve herhangi bir elit takımın geçen yıl kullandığı forma tasarımlarından olacaktır. Lazer baskılı ve 3. forma polo yaka olacaktır. Tabi bunlar tahminim ama inşallah çıkan görsellerin hepsi yanıltmacadır da adam gibi bir formamız olur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X