Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yeni Formalar : ?

Dün gece formalar sızdırılınca. Bende en azından millet güzel görsün diye bunu yapıp paylaşmıştım. Bendende çalmışlar üzerlerinede kocaman logolarını koymuşlar

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yeni Formalar : ?

Sadece çubuklu için eh işte diyebilirim, onun da bordo çubukları üstünde emanet gibi duruyo. E Fotma sarışı beklemezler artık.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Formalar onlar değil. Onlar bildiğin 5 liralık Çakma Nike formaları.

Hem bunu kanıtlamak da basit.

Biz Bilbao ile aynı kategorideyiz ve onların formalarında ensede etiket yok direk formaya işlenmiş.

O çakma formaların ensesinde ise direk etiket var.

Yorum

• İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Mesaj kutun dolu sanırım.
          Şimdi yazabilirsin boşalttım

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            dün gece formalar sızdırılınca. Bende en azından millet güzel görsün diye bunu yapıp paylaşmıştım. Bendende çalmışlar üzerlerinede kocaman logolarını koymuşlar
            emeğe saygı yok

bu sızan formalarda üçgen yok normal tişört etiketi var boyunda tek ümidim o hala

Yorum

• İlk olarak f. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              formalar onlar değil. Onlar bildiğin 5 liralık çakma nike formaları.

Biz bilbao ile aynı kategorideyiz ve onların formalarında ensede etiket yok direk formaya işlenmiş.

[ımg]http://images.tapatalk-cdn.com/15/07/04/79c4ce016ed48aa66aa4b90c5fa97df4.jpg[/ımg]

[ımg]http://images.tapatalk-cdn.com/15/07/04/61c30d8e417ba2e2c50f1fdd613f15bc.jpg[/ımg]

o çakma formaların ensesinde ise direk etiket var.
              ağzın anzer balı yesin

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Formalar onlar değil. Onlar bildiğin 5 liralık Çakma Nike formaları.

Biz Bilbao ile aynı kategorideyiz ve onların formalarında ensede etiket yok direk formaya işlenmiş.

O çakma formalarda ise direk etiket var.
                Bilbao elit kategoride kardeşim. Biz elit kategoride değiliz. Bilbao çubuklusuyda tek benzer yanı iki kalın çubuğun bulunması.

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ağzın anzer balı yesin

ne iyi giderdi şimdi

İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bilbao elit kategoride kardeşim. Biz elit kategoride değiliz. Bilbao çubuklusuyda tek benzer yanı iki kalın çubuğun bulunması.

Geçen seneye bakabilirsin onların da üçgen etiketi idi bizimkiler de.

Kaldı ki Bilbao elit değil, 2. sınıf kategori uygulanıyor.

Yorum

Şimdi yazabilirsin boşalttım
                    Yine yazamıyorum

Neyse buradan cevap vereyim, detayları falan hoşuma gitti aslında. Geçen seneki malzemelerle o işlemeleri yapamazlar ama üzerindeki o ışık yansımaları canımı sıktı açıkçası. Elime almadan tam karar veremeyeceğim herhalde.

Yorum

• Çubuklu hariç diğerleri forma değil resmen t-shirt.kendileri bilirler.onları forma diye satarlarsa kaç kişi alır çok merak ediyorum.
                      Biz dar sokaklarında
                      Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ne iyi giderdi şimdi

Geçen seneye bakabilirsin onların da üçgen etiketi idi bizimkiler de.

Kaldı ki Bilbao elit değil, 2. sınıf kategori uygulanıyor.
                        Biz bu sene ikinci sınıf kategori bile değiliz kardeşim. Formalar ortada çıkınca görürsün. Bende isterdim böyle olmamasını ama malesef acı gerçeklerle yüzleşmek gerek.

Yorum

• Geçen sezonki formalar değil ama bir öncekiler etiketli. Bende bordo-mavi ve yakalı/kolları mavi şeritli beyaz var ikisinde de etiket var.
                          En son Erkin tarafından düzenlendi; 04.07.2015, 13:21.
                          Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

Biz bu sene ikinci sınıf kategori bile değiliz kardeşim. Formalar ortada çıkınca görürsün. Bende isterdim böyle olmamasını ama malesef acı gerçeklerle yüzleşmek gerek.

Ben bunlar olduğunu düşünmüyorum.

Bakalım hayırlısı.

Yorum

• [/ATTACH]nike lille e de düz bir forma yapmış tek farkı arka kısmı daha farklı bir tonda bizim düz formalardan biri de böyle olabilir mi?
                              Biz dar sokaklarında
                              Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• Taraftarlarımız çok duygusal davranıyorlar ve inanmak istemiyorlar doğal olarak. Neyse bekleyelim görelim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X