Valla hocam gören ya da öğrenen arkadaşlar malesef bunlar gibisinden yorumlarda bulundu.. Yakında göreceğiz ama bunlar olduğuna inanıyorum.. Sadece mavi ağırlıklı çubuklu -eğer o ise- güzel duruyor.. Mavi ve Beyaz skandal. Hele beyaz Akhisar gibi dünya çapında bir kulübün eski forması olması itibariyle bizim için bir gurur abidesi.
Çıkınca herkes görecek malesef kardeşim. Dediğin gibi sadece mavi ağırlıklı çubuklunun gideri var. Kulübümüzün yalanladığı herşey malesef doğru çıkıyor.
Çıkınca herkes görecek malesef kardeşim. Dediğin gibi sadece mavi ağırlıklı çubuklunun gideri var. Kulübümüzün yalanladığı herşey malesef doğru çıkıyor.
Hocam açıkçası inanmamak için bir neden göremiyorum; keşke hadi canım sen de desek Umarım hep birlikte yanılırız diyeceğim; zaten çıktı çıkacak formaların kendileri değil de seçilmemiş olan alternatifleri veya tshirt kreasyonu -ki mavi olan net forma- vs niye düşsün her yere.
Bir de göğüs reklam işini iyice bıraktılar heralde. Yönetim, kaos ve entrikadan kendini sıyırıp ara sıra görüşme falan yapıyordur inşallah.
En son Erkin tarafından düzenlendi; 04.07.2015, 12:36.
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Hocam açıkçası inanmamak için bir neden göremiyorum; keşke hadi canım sen de desek Umarım hep birlikte yanılırız diyeceğim; zaten çıktı çıkacak formaların kendileri değil de seçilmemiş olan alternatifleri veya tshirt kreasyonu -ki mavi olan net forma- vs niye düşsün her yere.
Bir de göğüs reklam işini iyice bıraktılar heralde. Yönetim, kaos ve entrikadan kendini sıyırıp ara sıra görüşme falan yapıyordur inşallah.
Aynen şu göğüs reklamı işini halletmeleri lazım. İlla stad açılışını beklemek zorunda değiller. Hani stada isim sponsoru olacak kurum muhtemelen göğüs sponsoruda olacaktır.
Bu arada bizi beyaz rengiyle kim özdeşleştirdiyse onu güzel kelimelerle anıyorum. Tertemiziz bilmem ne diye diye saçma sapan bir beyaz forma fetişine kurban gidiyoruz her sene. Yeter da.
Bordo mavi renkleri en güzel ortaya çıkaran renk beyaz. Tarihimizde de pek çok defa kullandık. Bordo ile birlikte kullanılabilecek ve güzelliklerini ortaya çıkaracak renkler beyaz, mavi, altın ve turuncu.
Bordo mavinin yanına en çok yakışan renk beyaz.
En son a f s tarafından düzenlendi; 04.07.2015, 12:43.
Kişiden kişiye değişebilir ben beğenirim siz beğenmezsiniz. Saygı duyarım. En azından ben burdayım diyor yıldızı büyük.
Yıldız, sonunda yıllardır dile getirdiğimiz gibi yapılmış sanırım. Dünyada tek yıldızı olan tüm takımlarda yıldız büyükken bizdeki formalarda ufalta ufalta armanın üstünde bir aksesuara dönüştü.
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum