İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunuda not ettim. 20 Temmuzda görüşelim
Yorum
-
İlk olarak Cryptex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer dedikleriniz doğruysa 20 temmuzda yönetimi basmaya gideceğim.Buralarda bulamazsınız beni#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Nike inada markasına da kalitesinede [emoji35] [emoji36]
Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz dar sokaklarında
Dinmeyen yağmurunda
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz dar sokaklarında
Dinmeyen yağmurunda
Yorum
-
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn son taha küçük tarafından düzenlendi; 03.07.2015, 23:55.Biz dar sokaklarında
Dinmeyen yağmurunda
Yorum
-
Dinmeyen yağmurunda
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRezillikte zirveye çıktık yemin ediyorum. Tişörtlere arma bastırıp forma diye satacaklar. Taraftarı iyice keriz yerine koyuyorlar.
Evet görsel olarak sıfır formalar, fakat maddi durumu olmayan birçok taraftarımız yine lisanslı ürün kullanacak şeklinde yorumlaya da biliriz ...9 # Osvaldo'
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum