Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Peki yildiz nasil olacak,küçük mu buyukmu
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Yıldız büyük görünüyor

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yıldız büyük görünüyor

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Katalog mu renk tas Allah aşkına onu şöyle yeter.
        Biz dar sokaklarında
        Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• Görünmez miyiz arkadaş anlamıyorum ki ayıptır.
          Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Çubuklu yada parçalı formaların arkalarının düz olması bana hiç hoş gelmiyor

Acaba maç için TFF standartlarında forma giyilirken taraftara satılan formaların arka kısımlarının da çubuklu parçalı yada geçişli olmasını istemek bizim yönetim için fazla mı olur

En son Yavuz Hasan tarafından düzenlendi; 03.07.2015, 01:01.
            ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Sabır.
              Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• En son Yavuz Hasan tarafından düzenlendi; 03.07.2015, 01:12.

Yorum

• Hangisi orjinal tasarım hangisi çakma diye sormazlar mı insana

Diyelim.ki nike bu tasarımı barça için yaptı ve kataloğa arkası düz formayı koydu

Ön arka bütünlüğü olmayan bir formayı biz seçmek zorunda mıyız
                  En son Yavuz Hasan tarafından düzenlendi; 03.07.2015, 01:14.

Yorum

• yeni formayla ilgili bişey bilen arkadaşlarımıza soruyorum bu seneki formadan güzelmi yoksa kötümü zaten sızacak lansman da olmaz heralde

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      peki ya bu senekiler...

Göreceksiniz bu da değişecek. Dediğim gibi yine aynı muhabbet dönmüştü burada, ben yine aynı şeyi demiştim ve dediğim oldu.

Ayrıca şikeciler taraftarına bu şekil forma da satıyor. Bir de bu forma resmi olarak açıklanmadı.
                      En son OnurKul tarafından düzenlendi; 03.07.2015, 02:15.
                      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Lextra logo kullanılacak formalarda. Şuan TS Club da satılan kulübün kendi yaptığı çocuk formalarında kullanılan logolardan.

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hangisi orjinal tasarım hangisi çakma diye sormazlar mı insana

Diyelim.ki nike bu tasarımı barça için yaptı ve kataloğa arkası düz formayı koydu

Ön arka bütünlüğü olmayan bir formayı biz seçmek zorunda mıyız
                          Değiliz ama seçmişlerdi. Yine de ben beğenirim bu formayı.
                          En son OnurKul tarafından düzenlendi; 03.07.2015, 02:15.
                          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak Lescon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yeni formayla ilgili bişey bilen arkadaşlarımıza soruyorum bu seneki formadan güzelmi yoksa kötümü zaten sızacak lansman da olmaz heralde
                            İşte beklenen marka! ) Sonunda foruma da üye oldu

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İşte beklenen marka! ) Sonunda foruma da üye oldu
                              Markayı sevdiğimden değil nick gibi düşün türk markası oldugundan adidasa ve nike a tepki olarak yaptım

Yorum

• Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X