Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yönetim costu;

Transferler, TS Club'larda kampanya, Kombine'de indirim.

MasaAllah. Tebrikler
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ali Fuat Abi, yeni forma alana eski forma 30 TL kampanyasında anında mı almak gerekiyor ben dün aldım yeni sezon forması, fişini falan götürsem kampanyadan yararlanıp 30 TL ye eski sezon formasını alabilir miyim ?
      Şu kampanyayı internet mağazasında da yapmayı akıl etseymişler ya.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şu kampanyayı internet mağazasında da yapmayı akıl etseymişler ya.
        Kendimi büyük bir fırsatı kaçırmış gibi hissediyorum
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Geçen sene parçalı forma alıp geçişli formada aklım kalmıştı.Bu sene transferler patlamadan formamı aldım biraz erken davranmışız demek ki,30 TL daha verip geçişli almak vardı.Ama olsun Mitroglou gelsin 2. hatta 3.formayı da alırız artık
          KUTSAL OLAN KUŞKUSUZ Kİ VATANDIR,ADAM DEDİĞİN MEMLEKETİNİN TAKIMINI TUTANDIR

https://twitter.com/backhandwinner

Yorum

• İlk olarak federer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Geçen sene parçalı forma alıp geçişli formada aklım kalmıştı.Bu sene transferler patlamadan formamı aldım biraz erken davranmışız demek ki,30 TL daha verip geçişli almak vardı.Ama olsun Mitroglou gelsin 2. hatta 3.formayı da alırız artık
            Dur belki fişini faturasını getirip alabiliriz ya dur ya

Yorum

• Şaka gibi ya adamlar kampanya yapmış fakat internette geçerli değil kampanya.

Yorum

• Trabzondayken almamıştım kararsız kaldım diye ama geçen seneki formayla beraber alayım.
                Geçen seneki uzun kollu parçalı ve bu seneki çubukluyu alayım kartal ts club tan

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzondayken almamıştım kararsız kaldım diye ama geçen seneki formayla beraber alayım.
                  Geçen seneki uzun kollu parçalı ve bu seneki çubukluyu alayım kartal ts club tan
                  Dün kartal'dan aldım, şimdi aradım haberiniz var mı gelip alayım diğerini de 30'a dedim haberleri yok daha mail falan gelmedi kimse haber vermedi dedi.

Yorum

• İkinci forma kampanyasını kaçırdım diye üzülenler markafoni, limango gibi alışveriş sitelerine üye olsunlar eski sezon formaları 30-40 liraya düşüyor oralarda.

Yorum

• Yanarım yanarımda şu futbolculara 'eski' antreman kitleri giydirdiğimize yanarım..Yazık..
                      yAlCiN

Yorum

• Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Dur belki fişini faturasını getirip alabiliriz ya dur ya
                        Olsun kardesim klübe feda olsun yenisini alırız.O hiçbir sey begenmeyip forma almayan sozde Trabzonspor luların açığını kapatırız
                        KUTSAL OLAN KUŞKUSUZ Kİ VATANDIR,ADAM DEDİĞİN MEMLEKETİNİN TAKIMINI TUTANDIR

https://twitter.com/backhandwinner

Yorum

• Forma kampanyasinin suresi var mi?

Yorum

• arkadaslar.....online Siteden 3 Forma bir short 2 konc ismarladim ve ödedim.Nerdeyse 2 hafta olucak halen kargolandina dair bilgi gelmedi.

Müsteri hizmetini ariyorum.Hep ayni bayan cikiyor.Ne arkasindaki isim numara degisimi yapiyorlar nede kargoluyorlar.Bayrammis bilmem neymis 1001 bahane.
                            Orda tanidik veya ilgilenebilen varmi yardimci olacak.Özelden Siparis nr. veririm.
                            PS:Kredi kartimdan ücreti cekmisler.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Dün kartal'dan aldım, şimdi aradım haberiniz var mı gelip alayım diğerini de 30'a dedim haberleri yok daha mail falan gelmedi kimse haber vermedi dedi.
                              geçen senenin promosyonu da olaydı iyiydi.
                              bu arada ürün çeşit durumu nasıl en son gittiğimde biraz zayıf gibiydi.

Yorum

• cidden şaşırıyorum bazen , aklım almıyor.
                                oscar cardozo gelmiş , taraftarlar karşılamaya gitmiş.
                                siyasi iktidar yalaması tribün lideri (!) jan mari midir nedir de adamı karşılamaya gitmiş , üzerinde yine gömlek var. ya arkadaş en azından düz mavi yada bordo bi tshirt giy. her karşılamada adam gömlekli.
                                ondan sonra riv riv riv. bırakın bu işleri

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X