Koca Antalyada formayi satin alabilecegimiz bir yer yok.. Sportiff diye bir magaza var 3 ist. takiminin ve avrupa kuluplerinin formalarini satiyor.Orada calisan elemana sordum.'Abi biz Antalya distripitoruyuz(!),butun takimlarin formalarini getiriyoruz ama TS vermiyor,onlar kendi magazalarinda satmayi tercih ediyorlar.Forma cok satilsin istemiyorlar galiba.' dedi eleman.Hakli yani.Bari tsclup olmayan Antalya gibi yerlerde butur magazalara ver formayi.Afs abi bu konuyla ilgilenirseniz ne guzel olur.
ah ulan ah şu izmir de ts club yok ki gidip keyiflice alışveriş yapalım bari tır gelse en son izmir fuarına gelmişti.bir tek forma değil ki gezip bakıp tişört aksesuar almak istiyor insan.forma alacağım herkese beden soruyorum nasıl oldu ne almalıyım diye
yurt disindan siparis eden renkdaslara bi sorum olcak. Kargolandina dair email aldinizmi?
2006 dan beri online TSClubdan alis veris yapiyorum.Genelde 1-2 günde kargoya verildine dair email geliyor, ve ardindan 5 gün icinde almanya elime ulasiyor.Nerdeyse 1,5 hafta oldu ne kargo icin email geldi ne forma......sizde durum nasil
Arkadaslar... 3-4 sene önce Antalyaya Ts club acilmisti cok iyi hatirliyorum... Simdi ilk kez Antalyadayim... Sordum sorusturdum forumda arastirdim, antalyadaki TS club kapatilmis ve yerine gs store acilmis... Harbiden yazik...
Daha 8 gün buradayim, antalyali arkadaslar yardimci olursa sevinirim, biryerden forma alma imkanim varmi?
bu 119 tllik formalardan kulüp ne kadar para alıyor yarı yarıya filan mı yoksa daha fazla mı? tam olarak bir limit var mı acaba? hesap ederken 50 bin forma satsak tahmini ne kadar para kazanıyor kulüp bilen var mı?
bu 119 tllik formalardan kulüp ne kadar para alıyor yarı yarıya filan mı yoksa daha fazla mı? tam olarak bir limit var mı acaba? hesap ederken 50 bin forma satsak tahmini ne kadar para kazanıyor kulüp bilen var mı?
Yorum