Yeni formalar gönderilmemişti kampa. Kamptan sızmamasının nedenlerinden biri bu. Formalar Türkiye'de üretilip avrupaya gidiyor daha sonra yurtdışından geliyor.
Çubuklunun da kumaşını detaylı bir şekilde görebileceğimiz bir fotoğraf var mı ?
3 iblislerin formalarını da bugün inceleme şansım oldu şikecilerin çubuklusu hariç.. Bjk ve Fener'in formalarının kumaşları güzel ama Beşiktaş'ın siyah forması iyi diğerleri kötü onlarda da desenler logo ile tam uyuşmamış..
Beyaz formalarının arkasında transparan bi çizgi var ki düşman başına..
Kumaş olarak Galatasaray'ın forması çok iyi duruyor.
Bizim kumaşlarda iyi ama TS Club'ta gördüm bir tane Mavi forma bi yere takılmış hemen çekme yapmış dikkatli kullanmak gerek mavi ve beyazı..
3 iblislerin formalarını da bugün inceleme şansım oldu şikecilerin çubuklusu hariç.. Bjk ve Fener'in formalarının kumaşları güzel ama Beşiktaş'ın siyah forması iyi diğerleri kötü onlarda da desenler logo ile tam uyuşmamış..
Beyaz formalarının arkasında transparan bi çizgi var ki düşman başına..
Kumaş olarak Galatasaray'ın forması çok iyi duruyor.
Bizim kumaşlarda iyi ama TS Club'ta gördüm bir tane Mavi forma bi yere takılmış hemen çekme yapmış dikkatli kullanmak gerek mavi ve beyazı..
Trabzon'da bu formaları satan bir yer var mı ? Nasıl incelediniz ?
Halla halllaaaa ben bilmiyordum, kaç adet boyner var Trabzon'da ? Hangilerinde satılıyor ? Böyle bir şey olabilir mi yaaaa şok oldum resmen, müdahale edilmeli, çok yazık, alan var mı acaba ?
Halla halllaaaa ben bilmiyordum, kaç adet boyner var Trabzon'da ? Hangilerinde satılıyor ? Böyle bir şey olabilir mi yaaaa şok oldum resmen, müdahale edilmeli, çok yazık, alan var mı acaba ?
Abi Of'ta bile satılıyor
çarşının merkezinde çakma falan satıyorlar.
Neyseki rize forması görmedim
Abi Of'ta bile satılıyor
çarşının merkezinde çakma falan satıyorlar.
Neyseki rize forması görmedim
İstanbul takımı tamamda rizede satılırsa yuh derim yani rize forması ürünü il sınırınadan içeri girmemeli, bizim eve bile rizede üretilen çay girmiyor, of çay alıyorum, dikkat etmek gerek.
İstanbul takımı tamamda rizede satılırsa yuh derim yani rize forması ürünü il sınırınadan içeri girmemeli, bizim eve bile rizede üretilen çay girmiyor, of çay alıyorum, dikkat etmek gerek.
Niye
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum