Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak Yasin Tur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    BMN ailesi olarak spor salonu açalım. Vücut yapalım vücut. Çuval gibi duran formalara kalıcı çözüm beyler.

Bu forma efsaneler arasına girer. Çok beğendim. Umarım maçlarda beyaz şort ile denenir.
    Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak fatelover tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Çubuklunun altına beyaz şort denemesi... sanki daha güzel oldu gibi..
      Çubuklu altına beyaz şort giyilmeli katılıyorum. Ayrıca ileriki yıllarda çıkacak çubukluların yakası olacaksa beyaz olmalı.
      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yalnız efsane cevap olmuş bu

Muller : "Ben Nike'ı anlamıyorum. Neden bilinmeyen takıma 3 forma veriyor ve İngiltere şampiyonu Manchester City'e sadece 2 forma veriyor.

John N. : "Eğer Trabzonspor için bilinmeyen takım diyorsan, üzgünüm dostum "modern futbola karşı" felsefesi hakkında hiç bir şey bilmiyorsun."
        bu john kimse iletişim kuralım, grubumuza alalım

Yorum

Yalnız efsane cevap olmuş bu

Muller : "Ben Nike'ı anlamıyorum. Neden bilinmeyen takıma 3 forma veriyor ve İngiltere şampiyonu Manchester City'e sadece 2 forma veriyor.

John N. : "Eğer Trabzonspor için bilinmeyen takım diyorsan, üzgünüm dostum "modern futbola karşı" felsefesi hakkında hiç bir şey bilmiyorsun."
          kim bu John?
          TRABZONSPOR
          iyi ki varsın Eren Bülbül...
          İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Eski formalarla çıkmışız maça
            ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

Eski formalarla çıkmışız maça
              Yeni formalar gönderilmemişti kampa. Kamptan sızmamasının nedenlerinden biri bu. Formalar Türkiye'de üretilip avrupaya gidiyor daha sonra yurtdışından geliyor.

En son a f s tarafından düzenlendi; 26.07.2014, 18:17.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• gidemedim kalkamadığımdan foto çekmeye ve almaya :l inş yarın sponsor bulmazlar

şu çekimden on numara gözüküyor tenkler tam istediğim gibi. ama yukarda abilerin paylaştığı fotolarda daha koyu renkler çıkıyor hepsi ışığın suçu. güneşli bi yaz gününde ve akşam maçlarında farklı gözükçek formalar. ilk çubukluyu alırım maviyi de en uygun zamanımda inş.

edit : ayrıca arka fonda servis edilen fotoda renkler farklı. dünkü çoğu kişinin ters tepki vermesine neden oldu.
                En son tekinonline tarafından düzenlendi; 26.07.2014, 18:22. Sebep: ek
                lay lay lay

Yorum

• Uzun kollu formalar gelecekmis son bahara doğru ayrıca nike ile son yilimiz kıymetini bilin
                  TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• Bu arada vitrinlerdeki şort ve konclar sizi aldatmasin onlar da yenilenecekmis
                    TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• En son a f s tarafından düzenlendi; 26.07.2014, 19:31.
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak kadeng tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        arkadaslar cok önemli bir soru! yeni konclarda dikisli trabzonspor amblemi mi var?
                        Ts CLUB üretimi , aynı konçun beyazı var bende
                        ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• AW: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Formanın arka tarafını merak eden arkadaşlar icin.

Gesendet von meinem SM-N9005 mit Tapatalk

Yorum

• Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak fatelover tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Çubuklunun altına beyaz şort denemesi... sanki daha güzel oldu gibi..
                            Bunun için diyecek tek şey var:

Oh bebek.

Mükemmel olmuş.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bunu sen mi hazırladın abi ?
                              ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Kuduracam sinirden şu çubukluda niye V yaparsın zaten mavide yapmışsın 😡

Çubuklubun ilk v sindeki tonlarla olacaktıki tamamen forma ah ulan ah

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                                Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X