Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Şu çubukluya niyr V deseni eklersin arkadaş zaten V desenli forma var lanet olsun ya .

Tez zamanda adidasa geçme dileğiyle .

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
    Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Çubuklu çok güzel gözüküyor, inşallah tsclubda da böyledir En kısa sürede almak lazım ki İHO başkan golcünün parasını çıkarsın.

Genel olarak şikayet edenleri anlamıyorum, bence gayet iyi formalar

Avrupa takımlarında çok güzel logolu sponsorlar da olunca formalar güzel oluyor, bizde şu an sponsor yok, olanı da saçma sapan şekilde isim yazdırıyor.
      Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şu çubukluya niyr V deseni eklersin arkadaş zaten V desenli forma var lanet olsun ya .

Tez zamanda adidasa geçme dileğiyle .

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
        sıkıntı kesimlerle alakalı. adidasın ahım şahım tasarımları yok. tasarımda gerçekten en iyisiyiz. fenerin çubuklusunun önüde güzel. kesimleri o elit takımlarınki gibi olsa yok satar bu formalar yok..

Yorum

• Çubuklu'da geçişin ne işi var ya.
          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Nike"a gecildinden beri her sene eve en az 6 forma girer su ana kadar forma nasil görünüyor güzel mi millet begendi mi diye bakmadim ben Nike ürünlerini kendim sevdigmden ve cok kullandimdan aliyorum arti bide bizim armamamiz üstünde oldumu almak bana mecburi geliyor biz 3 kardesiz ortanca kardesim ve ben her formadan bitane bile aliriz bedenlerimiz ayni ama herkezin kendi formasi olmasi icin aliyoruz biz 3 forma alip biri bügün onu biri bunu giysin yapmiyoruz hayir Külübe katki olsun diye formalarimiz ayri simdi en ufak kardesimde büyüdü onunda zamani geliyor 3 forma kendine istemesi yani forma sayisi 9 cikiyo biz o Formayi Trabzonspor Formasi oldundan aliyoruz nasil gözükse nasil yapsalar sesimizi cikartmazdan bize düsen görevi yerine getiriyoruz.. size bisey anlatmak istiyorum bitane arkadasim var burda kendisi okuyor kendisi sikebahce taraftari maglum okuduyu icin cok fazla bütcesi olmuyor baska bi sike bahceli arkadasa diyor bu sene 3 formayi almam lazim pek begenmesemde Baskanin dedigni duydun Sponsor biziz ondan 3 forma sart übür arkadas diyor oglum formalar 130 tl civarinda nasil 3 forma birden alcan aga napim s.. s alacam diyor iyi ozaman bana da 2 forma getir diyor obur arkadas yani demek istedigm biz her alanda baska takimlarla kiyaslanmak istiyoruz ya her anlamda bize esit davranilmasini istiyoruz ya bunlarin hepsinin sorununu biz cöze biliriz forma alip ona buna burun etmeden lisansli ürün alip. Karadeniz halki cok iyi elestirir bazen yerinde ama cogu kezde fuzuli elestiri olur sirf laf olsun torba dolsun misali burda okadar muhalefet kisiler var ki milleti yazilariyla formalari kötü yapip negatif hava yaratiyolar ...
            son demek istedigm eger dev aynasinda kendimize bakarsak anlariz niye 3 Istanbul Takimiyla ayni keseye koyulmadimizi cunku biz Taraftar olarak kendimizi o keseye koymuyoruz onlarin yaptigni 1% bile yapmiyoruz . Gücünüz yetiyosa Forma alin ota boka kizip yok ben almicam protesto etmicem diyip ayni muammeleyi beklemeyin
            25# Alan Carlos Gomez da Costa
            Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
            / Rize Ardesenli

Yorum

• İlk olarak ollizvell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bence Nike'den ayrılacaksak yeni adres kesinlikle Macron olmalı. Onun dışında boşuna fantezi aramanın anlamı yok.

Ben size söyleyeyim eğer Adidasa geçersek yeni sezon formalarımız Sivasın formalarının aynısı olur. Kimse farklı birşey beklemesin bence.

Katılıyorum sana kardeşim bencede Macron bize en iyi gidicek markadır Napoli formaları bakınca daha iyi anlıyorum
              Bize Her Yer TRABZON ...

Yorum

• formalar nasılsa artık her ortamda farklı gözüküyor görmeden bişey dememek lazım çok kafa karıştırıyor her çıkan fotoğraf. yarın foto çekip yükliyecem buraya inş bi aksilik olmazsa.
                lay lay lay

Yorum

• TS Cluba tan bir calisan
                  25# Alan Carlos Gomez da Costa
                  Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                  / Rize Ardesenli

Yorum

• çubuklu formadaki geçiş benim fikrimi değiştirmedi yaka ve düğme olayı hoşuma gitti çubuklu formayı

çok beğendim yarın alıcam inşallah 14 ten sonra satılcakmış formalar ve sınırlı sayıda gelcekmiş az önce

aradım bilginize..beyaz forma için beğenmediğimi söylemiştim zaten mavi forma bizim görsellerde daha iyi

duruyodu sanki bide koyudan maviye daha hoş olurdu diye düşünüyorum her neyse bu işer zevk işi

herkesin zevki değişik amma abartmış yerden yere vurmuşsunuz formaları evet bi barca çubuklumuz yok belki ama eskişehir gibi de değil yani nike n orta sınıf grubuyuz diyelim

kappayms adidasmış pumaymiş diyenler erciyesin bursanın formalarına baksın farkı olmayacak

diğer takımım napolinin formalarına gelince evet aslında macron iyi fakat napoli büyüyor macron italya merkezli mesela türkiyede napoli yi seven çok kişi var fakat formasını alamıyor bu yuzden seneye nike

yada adidasa gececek napoli bu seneki forması gecen senekiyle aynı sadece yaka değişik bu yuzden

taraftarlar tepkili biz de aynı şey olsa yıkardık heralde burayıı

lansmana gelince skandal tabiki bari formaları geniş omuzlu bi mankene geçir fit gözüksün
                    En son Erkan YILMAZ tarafından düzenlendi; 25.07.2014, 20:23.

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      çubuklu formadaki geçiş benim fikrimi değiştirmedi yaka ve düğme olayı hoşuma gitti çubuklu formayı

çok beğendim yarın alıcam inşallah 14 ten sonra satılcakmış formalar ve sınırlı sayıda gelcekmiş az önce

aradım bilginize..beyaz forma için beğenmediğimi söylemiştim zaten mavi forma bizim görsellerde daha iyi

duruyodu sanki bide koyudan maviye daha hoş olurdu diye düşünüyorum her neyse bu işer zevk işi

herkesin zevki değişik amma abartmış yerden yere vurmuşsunuz formaları evet bi barca çubuklumuz yok belki ama eskişehir gibi de değil yani nike n orta sınıf grubuyuz diyelim

kappayms adidasmış pumaymiş diyenler erciyesin bursanın formalarına baksın farkı olmayacak

diğer takımım napolinin formalarına gelince evet aslında macron iyi fakat napoli büyüyor macron italya merkezli mesela türkiyede napoli yi seven çok kişi var fakat formasını alamıyor bu yuzden seneye nike

yada adidasa gececek napoli bu seneki forması gecen senekiyle aynı sadece yaka değişik bu yuzden

taraftarlar tepkili biz de aynı şey olsa yıkardık heralde burayıı

lansmana gelince skandal tabiki bari formaları geniş omuzlu bi mankene geçir fit gözüksün
                      sınırlı derken kesin bi sayı var mı ?
                      lay lay lay

Yorum

• * Bu senede almayacağım, sen önce büyüklüğünü formaya yansıt ondan sonra ben görevimi yapmazsam herşeyi söyle. Fiyatda 120 tl bak sen
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Eski formalarima bakıyorum yıldız cok farkli. Sponsor avea iken ki yıldız gayet oturakliydi. Şimdi yıldızı goremiyorum. Neden o yıldız büyük yapılmaz?

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            * Bu senede almayacağım, sen önce büyüklüğünü formaya yansıt ondan sonra ben görevimi yapmazsam herşeyi söyle. Fiyatda 120 tl bak sen
                            En kötü ihtimal forma bile almıyorsan sonra çıkıp adamların herşeyini eleştirmeyeceksin. Bir çok kez şahit oldum belkide takıma maddi anlamda katkınız 0 ama tüm konularda herkesten önce siz adamlara sallıyorsunuz. Buna hakkı olan en son kişi sizsiniz.
                            #TRABZONSPOR#

Yorum

• Firtina formadaki renk degisimi ne öyle? Güzel olmamis, diger türlü daha güzeldi.

..
                              En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 25.07.2014, 20:32.
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• L Beden formanın fotoğrafını çekip lansman diye milletin önüne koyarsan öyle patlarsın..

Formaları giyip çekilen arkadaş iyi yapmış. Mavi en güzel orada gözüküyor. Reklam olsa daha iyi durabilirdi.

Bordo gibi riskli bir renge geçiş uygulamak kötü olmuş.. Bordodan kırmızıya geçmiş forma.. Kırmızısını geçtim canlı renkten soluk renge geçmiş gibi duruyor canlı görmek lazım yine..

Nike bazı takımları standart ile elit arası bir yere koymuş ne tam standart ne tam elit. Bizim durum da öyle sanırım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X