Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yalnız cidden aradaki tek fark yakadaki lastik. Kalite farkını bilmiyorum ama kalitede aynı olursa bence efsane olabilir.
    #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak ollizvell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yalnız cidden aradaki tek fark yakadaki lastik. Kalite farkını bilmiyorum ama kalitede aynı olursa bence efsane olabilir.
      Hayır tek fark o değil, detaylı bakınca V izler de farklı...

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hayır tek fark o değil, detaylı bakınca V izler de farklı...
        V işareti maç içerisinde kimse tarafından fark edilmeyecek. Bence çok büyütülecek bir efekt değil. Pek bir artısı yok. Ama tabi eğer kalite Juve gibiyse formaya azda olsa bir hava katacaktır. Yok yine çuval gibi olursa V deseni bile çirkin görünür..
        #TRABZONSPOR#

Yorum

• Diğer takım taraftarlarının yorumlarına baktım herkes özellikle Galatasaraylılar çok beğenmiş formaları..

Yorum

• Samsung iyi yakisir

Yorum

• Türk Telekom 10 numara dururdu.

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Formalara reklam almasınlar en azından formaları biz alana kadar 😁

Trabzonspor !!!

Yorum

• [/QUOTE]

kol uclarinin bordo yapilmamasina anlam veremiyorum...
                  yapmasi cok mu zordu???
                  En son Sinan Karadeniz tarafından düzenlendi; 23.07.2014, 16:46.
                  “ Bu bizim sözlerimiz bitmez uşaklar bitmez. Şikeci Fenerbahçe, onlan kim dalga geçmez”

Yorum

• Hiçbirini beğenmedim genelde böyle aykırı yorumlar yapmam ama bunlar olmamış zevksiz insanlar
                    # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak Respect 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Çocuk formaları zaten var diye biliyorum.Lazer delikli forma satmıyorlar.135 TL'lik formalar aynı kesim aynı tasarım ama lazer delikleri yok.Diğer forma tasarımını değiştiriyorlar.
                      Bebek, kücük Cocuk ve Bayan NIKE Formalri yok, malesef. Sadece TS Club Formasi var onlar da malum, ben ama cocuga Nike giydirmek istiyorum ya da bebegime

Yorum

• Ali Fuat abinin ne demek istediğini anladınız mı şimdi?

Profesyonel ortamda çekilen fotoğraflar ile formayı görmek var birde cep teelfonu ile çekilmiş ortamda görmek var. Ben şahsen beğenmedim bu şekilde formayı görünce yalan söylemeye beğenmiş gibi yapmaya gerek yok.

Kulübün tanıtımını bekleyeceğim. O zaman albenili görseller olacaktır.
                        t @Selim_Turan

Yorum

• Birde şunları koysanıza bakalım nasıl duracak hep hayalimde ki sponsor markalarıdır.
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Diğer takım taraftarlarının yorumlarına baktım herkes özellikle Galatasaraylılar çok beğenmiş formaları..
                            Futbolculardan sonra formaya da göz diktiler desene

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Özer'in yaptığı da ilginç. Bilinçli sızdırma oldu sanki.
                              Sızacağını bile bile lansmanı yapılmadan neden böyle yapar futbolcu?

Yorum

• İlk olarak Trapezunda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bebek, kücük Cocuk ve Bayan NIKE Formalri yok, malesef. Sadece TS Club Formasi var onlar da malum, ben ama cocuga Nike giydirmek istiyorum ya da bebegime
                                Geçen sezon bilmiyorum ama ondan önceki sezonlarda küçük çocuk forması vardı.Geçen sezonda vardır diye tahmin ediyorum.Bayan forması konusunda haklısınız ama daha normal formalardan kaç tane satıyoruz ki..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X