Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    formalar igrenc. Kollari bol, renkleri cok cansiz, armanin etrafi beyaz dikisli degil... daha ne diyimki, insallah kamera kötü diye, böyle kötü duruyodur formalar
    bu kanıya 1.3 mp lik telefon çekimiylemi karar verdin yapmayın allah aşkına lansmanı bekleyiiiiiin
    -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Beyaz formayla msvi forma kopyala yapistir oldu cubuklu formanin aynisini gormedim zaten ama o da cikar ortaya yakinda insallah keklenmemisizdir.
      Beyaz ile Mavi'nin alakası yok nasıl kopyala yapıştır ya..

http://www.dunyagoz.com/

Yorum

• Çubukluda arma kötü olmuş bordonun üstünde.
        İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
        Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• üç forma da güzel. çubuklunun altına kesinlikle beyaz şort+beyaz konç kombinasyonu tercih edilmeli. umarım şort ve konçlarda bordo-mavi renkler mevcuttur. her sene tek renk seçeneği sıktı çünkü.

Yorum

• Benim için en önemli olan sponspor, sponsorsuz forma olmaz bence formaya yakışacak sponsor lazım. O zaman 3. lig forması havası oluyor bence.
            Çubuklu :
            1) Arma mavi çizgiye gelmeliydi
            2) 20.yy lın çubuklularını andırıyo efsane çubuklu falan diye kimse yemesin kimseyi şb nin çubuklusunu gördükten sonra çok çok yavan kaldı
            3) Renk konusunda yorum yapmayacağım ışık sıkıntı olabilirtam görmedik
            4)Yaka güzel ama renginin bordo olması felaket

Beyaz :
            Abi bildiğin atlet üzerinde armamız, rengimiz olmasa yer bezi yapılır o derece

Mavi:
            Bu alınır harika olmuş tek kelime ile mükemmel

benim ilk izlenimim bunlar katılmayanlar olacaktır. Ama ben çubukludan çok şey bekliyordum şu an hayal kırıklığına uğradım şimdilik.
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• allahim yarrabim ya

ne yalan söylim bu senede inanmamistim formanin özel olacagi denildiginde. ama hele sükür elit kategoriye gectik sonunda gibi gözüküyor.
              cubuklu forma'nin degisik yakalisini frankfurt giyiyor. onlarinkindede v sekli var, subuklu sayisi ayni, o formada deliklerde var zaten. benim umudumda o. bu forma sadece taraftar formasi yani 99 liralik forma. bunun dar kesimi elit kaliteside cikar futbolcular giyer. bence sikinti yok o konuda. artik bunuda afs abi biliyorsa aciklasin. formalar sizdi süprizi kalmadi yani
              2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Beyaz formayı psv mavi formayı da atletico ile lille giyiyor.Çubuklu bize özel.Elit kategoride dediğiniz takımların bile 1-2 forması başka takımlar tarafından giyiliyor.Ne farkımız kaldı elit takımlardan.

Yorum

• İlk olarak Respect 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Beyaz formayı psv mavi formayı da atletico ile lille giyiyor.Çubuklu bize özel.Elit kategoride dediğiniz takımların bile 1-2 forması başka takımlar tarafından giyiliyor.Ne farkımız kaldı elit takımlardan.
                  Sırf başlık canlı kalsın millet ilgilensin diye kıvrandırdılar bizi.

Yorum

• Kulübümüzü neye benzetiyorum biliyor musunuz, hani çapı belli olan ama bu çapın dar olduğunu yansıtmamak için yapmacık hareketlere giren insanlar olur ya onun futbol kulübüne bütünmüş haliyiz.

Madem bir forma sunumu yapılmayacaktı, bir podyumlu tanıtma yapılmayacaktı neden bu zamana kadar sır gibi saklandı ?

Hadi podyum tanıtımından vazgeçildi, neden internet tanıtımı yapılmadı bir stüdyo çekimi de mi yapılamadı ?

Bu fotoğrafları kim çekti de sırf özer'in egosunu tatmin etmek için fotoğrafları yayınlamasına göz yumuldu ?

Belkide çok güzel olan formaları aylarca bekleyip merak edip, saçma bir ışığın altında gördük, güzelde olsa iğrenç görünüyor, bu kadar beklemenin karşılığı bu olmamalıydı, bunu çeken yayınlayan giyen adam çok büyük marifet yaptılar, o kadar yol geçen hanı ve disiplinsiz bir kulüp ki kimse onlara bir şey demez yaptıkları ile kalsınlar. Özer'e de bravo muhteşemsin özer en büyük sensin en büyük Trabzonsporluda sensin hadi mutlu ol.

Sonra bana kızıyorsunuz amatör lig kırmızı torba takımıyız dediğimde, asla yönetim ve camia olarak büyük takım olamadık, temiz olduk adaletki olduk dürüst olduk ama hep küçük bir anadolu kulübü olduk öyle de kalacağız.
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇELİK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sırf başlık canlı kalsın millet ilgilensin diye kıvrandırdılar bizi.
                      İyi oldu ama.Özer sızdırmasaydı daha da iyi olacaktı Kalitesiz fotoları görüp yorum yapmaktansa iyi reklam yapmak daha iyi olur.Tanıtımlar bugün olur mu acaba?

Yorum

• Formaları neden acaba ğs gibi vitrin mankenlerine giydirip koymadılar resimlerini. Hem kalıp çirkin görünmezdi hem de fiziği düzgün birinde nasıl duracak görürdük..
                        #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          allahim yarrabim ya

ne yalan söylim bu senede inanmamistim formanin özel olacagi denildiginde. ama hele sükür elit kategoriye gectik sonunda gibi gözüküyor.
                          cubuklu forma'nin degisik yakalisini frankfurt giyiyor. onlarinkindede v sekli var, subuklu sayisi ayni, o formada deliklerde var zaten. benim umudumda o. bu forma sadece taraftar formasi yani 99 liralik forma. bunun dar kesimi elit kaliteside cikar futbolcular giyer. bence sikinti yok o konuda. artik bunuda afs abi biliyorsa aciklasin. formalar sizdi süprizi kalmadi yani
                          İyiki formların üstüne erdinho_61 yazdın facebookta dolaşıyor attığın fotoğraflar
                          "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kulübümüzü neye benzetiyorum biliyor musunuz, hani çapı belli olan ama bu çapın dar olduğunu yansıtmamak için yapmacık hareketlere giren insanlar olur ya onun futbol kulübüne bütünmüş haliyiz.

Madem bir forma sunumu yapılmayacaktı, bir podyumlu tanıtma yapılmayacaktı neden bu zamana kadar sır gibi saklandı ?

Hadi podyum tanıtımından vazgeçildi, neden internet tanıtımı yapılmadı bir stüdyo çekimi de mi yapılamadı ?

Bu fotoğrafları kim çekti de sırf özer'in egosunu tatmin etmek için fotoğrafları yayınlamasına göz yumuldu ?

Belkide çok güzel olan formaları aylarca bekleyip merak edip, saçma bir ışığın altında gördük, güzelde olsa iğrenç görünüyor, bu kadar beklemenin karşılığı bu olmamalıydı, bunu çeken yayınlayan giyen adam çok büyük marifet yaptılar, o kadar yol geçen hanı ve disiplinsiz bir kulüp ki kimse onlara bir şey demez yaptıkları ile kalsınlar. Özer'e de bravo muhteşemsin özer en büyük sensin en büyük Trabzonsporluda sensin hadi mutlu ol.

Sonra bana kızıyorsunuz amatör lig kırmızı torba takımıyız dediğimde, asla yönetim ve camia olarak büyük takım olamadık, temiz olduk adaletki olduk dürüst olduk ama hep küçük bir anadolu kulübü olduk öyle de kalacağız.
                            Belliki çekimler yapılıyor veya yapıldı sunulmaya hazırlanıyor.Özer çekimlerden önce sızdırmış formaları.

Yorum

• İlk olarak Respect 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İyi oldu ama.Özer sızdırmasaydı daha da iyi olacaktı Kalitesiz fotoları görüp yorum yapmaktansa iyi reklam yapmak daha iyi olur.Tanıtımlar bugün olur mu acaba?
                              2 gün daha bekleyeceğiz artık.

Yorum

• İlk olarak bora bahadır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Formalar sanırım tam böyle değil. Çubuklunun kolları değişik, Özer'in üzerindeki mavi de yukardan açıktan koyuya gidiyor

Beyaz ise neden çıkartılır bilmiyorum. Herhalde orda rant var
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X