Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şu çubuklu formamız düğmeli yaka olsun bi de mitroglu gelsin istanbulda ikamet eden bi renkdaşımıza check up yapacam ulan
    istanbulda neredesin? bakarsın bu dediklerin olur

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      istanbulda neredesin? bakarsın bu dediklerin olur
      esenler valla sözüm söz

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mavi formada insan surati mi var yoksa ben mi kafayi siyirdim.
        walla ben de gördüm de yazmaya utandım açıkcası gözü ve ağzı kapalı adam var resmen

Yorum

• formalar bence mükemmel. tek bir eksik var ama inş. oda vardır malum istanbul takımlarındaki detaylar yakaya isim yazması formanın iç ense kısmına arma simge falan koymaları hatta slogan yazdırmaları benim çok hoşuma gitmişti umarım benzer bişeyde bizde olur ama ne olursa olsun 2 forma alacağım bence herkes iyi kötü demeden forma alınmalı 3 formada güzel her insanın göz zevkine en az biri uyar şimdi forma alma zamanı. destek zamanı
          Miguel Veloso - Angel Lafita

Yorum

• 2 ağustosta trabzonsporun kuruluş yılında

yine ortalığı yakacaktır taraftarımız umarım bu sefer oraya

ts tırı giderde iyi satış yaparız. Iyi fikir olsa gerek
            Miguel Veloso - Angel Lafita

Yorum

• Su formalara bunlar diyoruz ben gine bekliyecem tanıtımı bizimkilerin ne halt yiyeceği belli olmaz kafamda deli sorular var

Ama bunlarsa banko çubuklu ve mavi geçişliyi alıcam tatile çıkmadan cuma günü bekle beni TsClub

Ümraniyedeki TsClub benim için ev gibi zaten ordaki TsClubda yatıyorum nerdeyse sarışın bi arkadaş var orda iyice tanıdı beni alınması farz oldii
              -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Çubuklunun düğmeli olması çok iyi oldu.

Yorum

• Bizim buralarda isim yazdırmak felan olmadığından mecburen netten alacaz ayrıca burdakiler kazanmasın tsclub kazansın.. Alıp deneyenlere göre s yada m beden seçimi yapıcaz artık..

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Çubuklunun düğmeli olması çok iyi oldu.
                    Kesin diyorsun yani?
                    TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Mavi formada insan surati mi var yoksa ben mi kafayi siyirdim.

Yorum

• Bu arada göğüs reklamı işi noldu ?
                        -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu arada göğüs reklamı işi noldu ?
                          Aynı. Ligte 12 takımın daha yokmuş. bjk şanslı

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aynı. Ligte 12 takımın daha yokmuş. bjk şanslı
                            Bende o haberi okudukdan sonra merak etdim bir gelişme varmı bizde diye reklamsız garip olacak eğer göğüs reklamı alamassak..
                            -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Göğüs reklamı olayını stadyum isim hakkıyla beraber pazarlanabilir, belki de bunun için bekleniyordur.

Yorum

• ben beyaz formayı beğenmedim nedense orantısız durmuş sol üstteki parça
                                Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X