Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    o roma formasi nerden cikti bilmiyorum.
    3 tane formamiz var, ücünüde "sizdirdik" iste. illa kalitesiz resimi görmek istiyorsunuz ts club calisanin yaptigini.
    arkadas ne güzel animasyonu yapmis iste formalarin. formalarimiz onlar.

yanliz tekrar söylüyorum. 3. formadaki en üst mavi baya acik bi mavi. yani: mavi, acik mavi, buz mavi mi derler artik. ama en üstteki mavi iste görseldeki kadar koyu degil.
    Formayı görmek için sabırsızlanıyorum. Bayadır mavi formamız olmamıştı-ki geçişli mavi tonları acayip bişey olur ya

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Formayı görmek için sabırsızlanıyorum. Bayadır mavi formamız olmamıştı-ki geçişli mavi tonları acayip bişey olur ya
      Sorma ya ruyalarıma girio

yalnız 3 .forma biraz değişik olacak gibi erdinho baya açık MAVİ olacak dio bu işten anlayan biri son bi rötuş yapabilir aslında cumaya çok var daha ganzilis storm boy göreve

Yorum

• İlk olarak R.KAKISIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        oda nerden çıktı geriye doğru küçük bir araştırma yap bize sabit renk kodları ile forma yapan tek firma nike bazı kumaş türleri renkleri yarım ton koyu yada açık yansıtabiliyor ama renklerin kodları aynı ne cabuk unutuldu pumanın kırmızı mavi adidasın morumsu bordo lacivert kappanın kırmızı lacivert formaları şu bi gerçekki her ne kadar beyensekte beyenmesekte nike bize her geçen yıl daha iyi modeller çıkardı tabiki firmanın bazı kulüplere daha çok imtiyaz sağlıyor olması gerçeği var avrupanın bi çok takımı gibi ama yiğidi öldür hakkını da ver adidas a geçelim diyen arkadaşlar kasımpaşanın sivasın erciyesin ve sayamadığım bi çok takımın formalarını şu bizim formalardan daha mı üstün görüyorlar anlamıyorum adamları bir beyaz bir koyu mavi standart formaları 100 ün üzerinde takıma vererek koca bir sezonu geride bırakıyor idman ürünleri bize geriden gelsede nike bu işi hakkıyla yapan tek firma
        dediğin gibi kumaşlardan kaynaklanıyor olabilir. tabi ki unutmadım NİKE yazmamın nedeni mevcut tedarikçi olmasından dolayı. Geçen sene ki formalar iyiydi.
        lay lay lay

Yorum

• En son mavi formamız pijama gibiydi, inşallah bu sefer güzel bir şekilde uygulanmıştır.

Formalara bak ya nereden nereye.

En son Bera B. tarafından düzenlendi; 22.07.2014, 01:55.

Yorum

• Mavi forma eğer öyleyse yine eminimi bozduracak bana
            Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              çubuklunun önü iyi hoş güzelde arkası nasıl olacak,yarım çubukmu,yoksa düz renk mi,oda önemli,,,
              ben mavi formada turkuaz beklıyorum. sıradan bi mavi olmaz gibime geliyor.

Yorum

• Turkuaz formamız olsun istemiştim, umarım bu sezon yaparlar diye geçiriyordum içimden. Üçüncü formamız kesinlikle yok satacaktır. Emeği geçenlere teşekkürler.

Yorum

• AW: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Turkuaz formamız olsun istemiştim, umarım bu sezon yaparlar diye geçiriyordum içimden. Üçüncü formamız kesinlikle yok satacaktır. Emeği geçenlere teşekkürler.
                  Göster ama elletme ozaman bize da? )

Gesendet.
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Turkuaz formamız olsun istemiştim, umarım bu sezon yaparlar diye geçiriyordum içimden. Üçüncü formamız kesinlikle yok satacaktır. Emeği geçenlere teşekkürler.
                    tahminim erdinhoyu bazalarak. alt kısım gökyüzü mavisi , orta kısım turkuaz , üst tarafta açık bi mavi. umarım böle olur.

Yorum

• Eğer formalar cuma günü tanıtılacaksa bayiilere en erken çarşamba akşamı gelir diye düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ağzından bal damlıyor renktaş.kredi kartında yer açmak şart.
                        1461!

Yorum

• Yarın belli olacak, büyük ihtimalle Çarşamba günü formaları görme şansım var. Az önceki yorumu yukarıda yapılan tasarımlara bakarak yapmıştım, henüz görmedim hiç birini.

Yorum

• buarada juventusun çubuklusu düğmesiz polo yaka demekki bizimkisi düğmeli olcak yoksa aynı olur bu iyi haber

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              3. forma şu renkte ve şekilde olsaydı banko alacağım forma olurdu. Umarım güzeldir..

Çubuklunun da yakası ancak düğmeliyse yani yeni modelse alırım değilse yüzüne bile bakmam. Beyaz'dan gına geldi artık zaten. Seneye beyaz formamız olmasın artık..
                              öyle olsay alırım böyle alsaydı alırım. öyle böyle. falan bırakıın bunları abi herkez böyle desin hiç satmayalım forma bahane hep üretiyoruz zaten
                              Miguel Veloso - Angel Lafita

Yorum

• Şu çubuklu formamız düğmeli yaka olsun bi de mitroglu gelsin istanbulda ikamet eden bi renkdaşımıza check up yapacam ulan

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X