İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormayı görmek için sabırsızlanıyorum. Bayadır mavi formamız olmamıştı-ki geçişli mavi tonları acayip bişey olur ya
yalnız 3 .forma biraz değişik olacak gibi erdinho baya açık MAVİ olacak dio bu işten anlayan biri son bi rötuş yapabilir aslında cumaya çok var daha ganzilis storm boy göreve
Yorum
-
İlk olarak R.KAKISIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoda nerden çıktı geriye doğru küçük bir araştırma yap bize sabit renk kodları ile forma yapan tek firma nike bazı kumaş türleri renkleri yarım ton koyu yada açık yansıtabiliyor ama renklerin kodları aynı ne cabuk unutuldu pumanın kırmızı mavi adidasın morumsu bordo lacivert kappanın kırmızı lacivert formaları şu bi gerçekki her ne kadar beyensekte beyenmesekte nike bize her geçen yıl daha iyi modeller çıkardı tabiki firmanın bazı kulüplere daha çok imtiyaz sağlıyor olması gerçeği var avrupanın bi çok takımı gibi ama yiğidi öldür hakkını da ver adidas a geçelim diyen arkadaşlar kasımpaşanın sivasın erciyesin ve sayamadığım bi çok takımın formalarını şu bizim formalardan daha mı üstün görüyorlar anlamıyorum adamları bir beyaz bir koyu mavi standart formaları 100 ün üzerinde takıma vererek koca bir sezonu geride bırakıyor idman ürünleri bize geriden gelsede nike bu işi hakkıyla yapan tek firmalay lay lay
Yorum
-
En son mavi formamız pijama gibiydi, inşallah bu sefer güzel bir şekilde uygulanmıştır.
Formalara bak ya nereden nereye.
En son Bera B. tarafından düzenlendi; 22.07.2014, 01:55.
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçubuklunun önü iyi hoş güzelde arkası nasıl olacak,yarım çubukmu,yoksa düz renk mi,oda önemli,,,
Yorum
-
AW: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTurkuaz formamız olsun istemiştim, umarım bu sezon yaparlar diye geçiriyordum içimden. Üçüncü formamız kesinlikle yok satacaktır. Emeği geçenlere teşekkürler.)
Gesendet.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTurkuaz formamız olsun istemiştim, umarım bu sezon yaparlar diye geçiriyordum içimden. Üçüncü formamız kesinlikle yok satacaktır. Emeği geçenlere teşekkürler.
Yorum
-
İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTurkuaz formamız olsun istemiştim, umarım bu sezon yaparlar diye geçiriyordum içimden. Üçüncü formamız kesinlikle yok satacaktır. Emeği geçenlere teşekkürler.1461!
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3. forma şu renkte ve şekilde olsaydı banko alacağım forma olurdu. Umarım güzeldir..
Çubuklunun da yakası ancak düğmeliyse yani yeni modelse alırım değilse yüzüne bile bakmam. Beyaz'dan gına geldi artık zaten. Seneye beyaz formamız olmasın artık..Miguel Veloso - Angel Lafita
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum