Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    https://www.trabzonspor.com.tr/pictu.../12E13W102.jpg

Koldaki mavinin boyu daha kısa. İnce çizgiler bambaşka güzellik katmış. Bordonun tonuda çok farkediyor. Kalıbıda farklı. Çok daha asil duruyor forma.
    Alttaki formaya mavi kravat tak gez, o derece asil yani )
    "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• İlk olarak metinulusoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      61SAAT SPOR SERVİSİ- Yeni sezona Şampiyonluk parolası ile hazırlanan Trabzonspor'da formaların tanıtım tarihleri de belli oldu. Yeni sezonda yine Amerikalıların ünlü firması Nike ile çalışacak olan Trabzonspor'da formaların tanıtım tarihi 25 Temmuz Cuma günü...
      Cuma günü internet üzerinde yapacakları lansman ile yeni formaları tanıtacak olan bordo-mavililerde ise tatlı bir telaş hakim. Yeni formaların taraftarlar tarafından beğenilip beğenilmeyeceği ise merak konusu oldu. Hatırlanacağı üzere Nike'nin yaptığı hiç bir forma Trabzonsporlu taraftarlardan tam not alamamıştı. Hatta beğenmeyen kesimin daha çok olduğu da bilinen bir gerçek.
      Kaldı ki yeni formaların Cuma günü tanıtılacak olmasına rağmen internette bir çok fotoğraf dolaşmaya başladı bile. Bunlar içerisinde özellikle beyaz olan formanın orjinal olduğu ileri sürülürken diğer formalarla ilgili ise kesinlik yok.
      Bu formaların Nike'den sızıntı olduğu da kaydediliyor.
      Haberi yapan kişi kesinlikle ve kesinlikle burayı okumuş/okuyor

Yorum

• Çubuklu böyle olursa efsane olur.Ahh bir de takım 10-11 sezonundaki gibi şampiyonluğa oynayacak vasıfları taşısa...

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Haberin altındaki foto.yu ekleyemedim.Burada arkadaşların çizdirdiği beyaz formayı koymuşlar haberin altına.
          # BMN #

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Burayı okumayan yerel mi var ? Kıytırık bir şey duyunca ÖZEL HABER diye her yere yazar kaynak gösterin diye yasal uyarılar koyarlar haberin her yerine ama iş sağdan soldan toplamaya gelince böyleler..

Yorum

• o roma formasi nerden cikti bilmiyorum.
              3 tane formamiz var, ücünüde "sizdirdik" iste. illa kalitesiz resimi görmek istiyorsunuz ts club calisanin yaptigini.
              arkadas ne güzel animasyonu yapmis iste formalarin. formalarimiz onlar.

yanliz tekrar söylüyorum. 3. formadaki en üst mavi baya acik bi mavi. yani: mavi, acik mavi, buz mavi mi derler artik. ama en üstteki mavi iste görseldeki kadar koyu degil.
              2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Çizdiğimiz formalar yönetici tarafından doğrulandı diyorum millet hala nssıl olacak diyor

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Çizdiğimiz formalar yönetici tarafından doğrulandı diyorum millet hala nssıl olacak diyor
                  renkdaş iho tvye çıksa ve BMN de erdinho ve afs nin dedikleri doğrudur görseller bire bir uyuşuyor yeni formalarla desede burada o formaların lansmanı yapılmadan kabul edilmez
                  Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    o roma formasi nerden cikti bilmiyorum.
                    3 tane formamiz var, ücünüde "sizdirdik" iste. illa kalitesiz resimi görmek istiyorsunuz ts club calisanin yaptigini.
                    arkadas ne güzel animasyonu yapmis iste formalarin. formalarimiz onlar.

yanliz tekrar söylüyorum. 3. formadaki en üst mavi baya acik bi mavi. yani: mavi, acik mavi, buz mavi mi derler artik. ama en üstteki mavi iste görseldeki kadar koyu degil.
                    atsan fotoları ne zarar gelir ki ?
                    bari ÖM'den at

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Banada özel mesajdan atabilirsin ağzımdan laf çıkarsa okulu bitirmek nasip olmasın

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                      Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Formalar'ın resimleri en geç Çarşamba'ya sızar. TS club'ta çalışan gsliler atar resimleri. Adamların umrunda mı kulüp twitter'da popülarite ve birkaç takipçi için sızdırırlar ( bizim için iyi)Yanlış hatırlamıyorsam geçen yıl da home formayı ilk olarak bir gs'li sızdırmıştı.

Yorum

• bende resim oldugundan demiyorum. ama üstekki arkadasin dedigi gibi kesin biri sizdircak. formayi ilk öyle göreceginize bence böyle görün. en azindan göze hos gelir. öyle yere serilmis sekilde hangi formayi begencek bu millet.

merak edilcek birsey kalmadi bence. formalar belli iste.
                          2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• en çok korktuğum şey şu tasarımlarda uygulanan renklerle forma renklerinin uyuşmaması. ne yazık ki sabit bi renk yapmıyor Nike bize.
                            lay lay lay

Yorum

• İlk olarak tekinonline tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              en çok korktuğum şey şu tasarımlarda uygulanan renklerle forma renklerinin uyuşmaması. ne yazık ki sabit bi renk yapmıyor Nike bize.
                              oda nerden çıktı geriye doğru küçük bir araştırma yap bize sabit renk kodları ile forma yapan tek firma nike bazı kumaş türleri renkleri yarım ton koyu yada açık yansıtabiliyor ama renklerin kodları aynı ne cabuk unutuldu pumanın kırmızı mavi adidasın morumsu bordo lacivert kappanın kırmızı lacivert formaları şu bi gerçekki her ne kadar beyensekte beyenmesekte nike bize her geçen yıl daha iyi modeller çıkardı tabiki firmanın bazı kulüplere daha çok imtiyaz sağlıyor olması gerçeği var avrupanın bi çok takımı gibi ama yiğidi öldür hakkını da ver adidas a geçelim diyen arkadaşlar kasımpaşanın sivasın erciyesin ve sayamadığım bi çok takımın formalarını şu bizim formalardan daha mı üstün görüyorlar anlamıyorum adamları bir beyaz bir koyu mavi standart formaları 100 ün üzerinde takıma vererek koca bir sezonu geride bırakıyor idman ürünleri bize geriden gelsede nike bu işi hakkıyla yapan tek firma
                              TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• İlk olarak metinulusoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                61SAAT SPOR SERVİSİ- Yeni sezona Şampiyonluk parolası ile hazırlanan Trabzonspor'da formaların tanıtım tarihleri de belli oldu. Yeni sezonda yine Amerikalıların ünlü firması Nike ile çalışacak olan Trabzonspor'da formaların tanıtım tarihi 25 Temmuz Cuma günü...
                                Cuma günü internet üzerinde yapacakları lansman ile yeni formaları tanıtacak olan bordo-mavililerde ise tatlı bir telaş hakim. Yeni formaların taraftarlar tarafından beğenilip beğenilmeyeceği ise merak konusu oldu. Hatırlanacağı üzere Nike'nin yaptığı hiç bir forma Trabzonsporlu taraftarlardan tam not alamamıştı. Hatta beğenmeyen kesimin daha çok olduğu da bilinen bir gerçek.
                                Kaldı ki yeni formaların Cuma günü tanıtılacak olmasına rağmen internette bir çok fotoğraf dolaşmaya başladı bile. Bunlar içerisinde özellikle beyaz olan formanın orjinal olduğu ileri sürülürken diğer formalarla ilgili ise kesinlik yok.
                                Bu formaların Nike'den sızıntı olduğu da kaydediliyor.
                                bedava gazetecilik. BMN takip et hergün yeterince malzeme cikar
                                *
                                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X