Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ali Fuat Bey "BEKO" logosuyla ilgili bir sorum var.
    Su anda Besiktas ve Barcelona formalarinda iki farkli Beko Logo uygulamasi var.
    Bunun nedeni ne bilginiz var mi? Global ve yerel uygulama farklilig olabilir mi?
    Bilgi verebilirseniz cok mutlu olurum.
    Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
    You'll Never Walk Alone...
    https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ali Fuat Bey "BEKO" logosuyla ilgili bir sorum var.
      Su anda Besiktas ve Barcelona formalarinda iki farkli Beko Logo uygulamasi var.
      Bunun nedeni ne bilginiz var mi? Global ve yerel uygulama farklilig olabilir mi?
      Bilgi verebilirseniz cok mutlu olurum.
      Beko kurumsal kimliğini yeniledi. Yeni logosunu tüm bayi tabelalarına uygulamaya başladı bile. Türk işi olduğu için kendi web sitesini en sona bırakmış.

Ülker'in logosu da değişti Galatasaray'ın forma çekimlerinde arkada eski logo duruyordu. Sezon başlayınca Beşiktaş ta değiştirir. Formaya logo uygulaması yapanın o değişimin farkında olduğunu sanmıyorum. Beko'nun da sponsor olduğu alandaki logosunun kullanımını takip etmesi gerekir. Taraftara eski logolu forma satıp, bir ay sonra yenisiyle değiştirmek tam iş bilmezlik olur.

Formalar konusunda mankenlik yapacak en son kişileri seçmişler. Gerçi şike kirlilikleri ile formaları örtüşüyor; yakışır.

Takımda o kadar boylu poslu futbolcu varken takımın en kısa futbolcusu Serkan'a pembe fonlarda çekim yapıp kötü photoshop efekleri ile sunan bir anlayış vardı kulüpte ( bu saçmalığı yapan artık kulüpte çalışmıyor )
      Geriye bakınca aldığımız mesafe daha net belli oluyor.

Aziz Yıldıvım'ın forma tanıtımı çok komik olmuş. Yüzyıllık kulübün kurumsal anlayışı bu mu olmalı? Çok çocukca. Ama adam kendi taraftarının zeka seviyesini bildiği için doğru yere oynuyor sponsorumuz taraftar olacak diyor. Bu şikecilerle her yerde mücadele etmek istiyorsak herkes gidip formasını alacak. Üstelik bu sezon birbirinden güzel formalarımız var biri mutlaka zevkinize uyar çoğunlukla da hangisini alsam diye arada kalacaksınız. Forma fiyatları konusunda sıkıntı yaşayanlar olabilir onlar da şu andaki forma indiriminden yararlansın derim.

GS ŞB BJK forma tanıtım organizasyonlarını böylece geçiştirmiş oldu.
      En son a f s tarafından düzenlendi; 19.07.2014, 12:23.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Levante internacional ve almeria formalarinin paylasimi sebepsiz degil gibi geldi Ali Fuat abi... ortak modellere baktigimizda bordo mavisini bizim formaymis gibi bi intiba olusti bende...
        Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
        Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
        Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• fenevin forma tanıtımı : https://www.youtube.com/watch?v=3KRm3ZVa3is

Yorum

• Büyük klupler aylar önceden formaları sizdirip taraftarin tepkisini ölçer, biz devlet sırrı gibi saklariz. Her zaman oldugu gibi forma olayını da çok yanlış anlıyoruz.

Yorum

• Ne formaymis ,cikmadi gitti.Bulunmaz hint kumasi

Yorum

• İlk olarak Emre İskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Levante internacional ve almeria formalarinin paylasimi sebepsiz degil gibi geldi Ali Fuat abi... ortak modellere baktigimizda bordo mavisini bizim formaymis gibi bi intiba olusti bende...
                Gizli mesaj içermiyor dostum. Onlardan değil.
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Şikecilerin formalar efsane olmuş. Sponsorsuz kötü görüneceğini düşünüyordum ama formalar harika. Arka sayfada denilen gibi çubuklunun hem eski hem yeni havası var. Beyazda efsane olmuş. Biz yıllardır düz beyaz giyip durduk. Bu tür çubuklu beyaz hep hayalimdi. Laciverti pek beğenmedim ama sahada farklı durabilir. Şu anda şikeciler açık ara ligin en iyi formalarını giyiyor.
                  ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• tarif edilenlere gore almeiranin bordo ustune mavi cubuklu olani yaka degisik olabilir degisik formasyonda olsun diye kollarin cubuksuz olucagindan bahsedilmisti almeiraninda cubuksuz duz renk

Yorum

• sikecilerin beyaz ve mavi formasi guzel olmus hele o beyazin sade ve sikligi insallah bizimkiler daha guzeldirr

Yorum

• Forma tanıtım lansmanı olmayacak, digital ortamdan tanıtılacak diğer takımların yaptığı gibi. Fazla bir süre beklemeyeceğiz formaları görmek için çok az kaldı. Trabzonspor yöneticisi ile az önce görüştüm.

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Forma tanıtım lansmanı olmayacak, digital ortamdan tanıtılacak diğer takımların yaptığı gibi. Fazla bir süre beklemeyeceğiz formaları görmek için çok az kaldı. Trabzonspor yöneticisi ile az önce görüştüm.

Çok az kaldı ne demek? Belli bir tarih var mı?

Yorum

• Adidasın formaları güzel bence biz de geçmeliyiz Adidasa.
                            İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                            Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Kesinlikle bazen saçmalasada her bakımdan adidas dünyanın en iyisi

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                              Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• şikecilerin forma koleksiyonu 2010/11e benzemiş. İster misiniz sezonda öyle geçsin yine biz ortalığı dağıtalım
                                #TRABZONSPOR#

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X