Antrenman kitlerinin özel ya da bildiğimiz kitlerin olmayacağını İdari Menajer ve Hami seçti denildiğinde anlamayan var mıydı ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Ürün yeni
Galatasaray'ın formaları ortada bizimkiler çıkınca aradaki farkı görmüş olacaksınız.
"Arsenal, Barcelona giyince vauv, biz giyince auv!"
Formalarımız katalog değil bize özel.En son a f s tarafından düzenlendi; 15.07.2014, 15:15.
Yorum
-
Ya artik su nike satisa avrupadaki basariya gore urun yapiyor geyiginden biktim.Her yil ayni yalanlar..Bakin Ferencvaros dedigimiz takimin bizim sattigimiz forma sayisi kadar taraftari yoktur.Hertha Berlini bizim avrupada aldigimiz galibiyet sayisi kadar maci bile yoktur.Gelmis burda hala cocuk avutur gibi yok satis yok avrupa basarisi...Te AllahimmyAlCiN
Yorum
-
Ben milli takım antrenman ürünlerine benzettim. Bir ara buna benzer ürünler vardı sanki milli takımda.
Bence de kötü değil ürünler. Yenilikçi olmak lazım biraz.
Bu renkleri kendi kendimize başka takımlarla özdeşleştirip küçüklük kompleksine girmeyelim.Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜrün yeni
Galatasaray'ın formaları ortada bizimkiler çıkınca aradaki farkı görmüş olacaksınız.
"Arsenal, Barcelona giyince vauv, biz giyince auv!"
Formalarımız katalog değil bize özel.-JOSE ERNESTO SOSA-
Yorum
-
Antrenman setlerine bu kadar takılmamak lazınm, uzun zamandan beri Nike sponsorumuz, hiçbir zaman bize renklerimize göre antrenman ürünü göndermedi, katalogda hangi renkler bize uygunsa onları gönderdiler. Adamlar antrenman kitleri için bizimle uğraşmıyorlar işte, hiç uzatmaya gerek yok, önemli olan formalar.
Yorum
-
-
İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleartık formalar da sızsa be-JOSE ERNESTO SOSA-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum