Antreman kitlerinde farklı renk kullanılmasına neden bu kadar takıyorsunuz? Bu işin yazılı olmayan kurallarından biridir bu zaten. Ha neden sürekli kırmızı diyorsanız ona ben de katılıyorum. Modelle alakalı şikayetlere de amenna.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Ibo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBUNLAR YENI ÜRÜN.....Nereden cikariyorsunuz eski ürün oldugunu????????????????
Inanmayanlar kataloga baksin....
01 April 14 - 19 März 16
Bazilari bu dünyaya sadece ELESTIRMEK ICIN GELMIS.......-JOSE ERNESTO SOSA-
Yorum
-
İkinci takımı bjk olan bir yöneticimiz vardı onun işidir belkiTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Ibo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBUNLAR YENI ÜRÜN.....Nereden cikariyorsunuz eski ürün oldugunu????????????????
Inanmayanlar kataloga baksin....
01 April 14 - 19 März 16
Bazilari bu dünyaya sadece ELESTIRMEK ICIN GELMIS.......2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
Antreman ürünlerinin yeni sezon olacağını İdari menejer ve hoca tarafından seçildiğini söylemiştim. Ortada şaşılacak veya kızılacak bir durum yok. Her şeyin bir maliyeti var. Formalarda durum farklı onu da çıkınca göreceksiniz zaten.
Galatasaray'ın forma pazarlamasını Nike kendi yapıyor fiyatları da malumunuz. Sadece GS değil geçen sezon Nike'ın elli takımlar için hazırladığı koleksiyon daha sonraki sezon değişerek kataloğa giriyor.
Antreman ürünlerini niye katalogdan seçtik derseniz, yine karşınıza ekonomik sorunlar çıkıyor. Kaç tane antreman kiti satıyorsunuz, kaç avrupa maçı oynuyorsunuz, kaça para ödüyorsunuz, ne kadar kazanıyorsunuz gibi.
Formalarda durum farklı. Formalar katalog değil ( kaçıncı söyleyişim bilmiyorum )
Antreman kitlerinde takımın ana renklerinin dışında renkler seçiyor takımlar. Aynı modelin farklı renkleri de mevcuttur koleksiyonda onları da ilerleyen zamanda görürüz. Ben kırmızı seçer miydim? Sanmıyorum.En son a f s tarafından düzenlendi; 15.07.2014, 15:04.
Yorum
-
İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntreman kitlerinde farklı renk kullanılmasına neden bu kadar takıyorsunuz? Bu işin yazılı olmayan kurallarından biridir bu zaten. Ha neden sürekli kırmızı diyorsanız ona ben de katılıyorum. Modelle alakalı şikayetlere de amenna.teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntreman kitlerinde farklı renk kullanılmasına neden bu kadar takıyorsunuz? Bu işin yazılı olmayan kurallarından biridir bu zaten. Ha neden sürekli kırmızı diyorsanız ona ben de katılıyorum. Modelle alakalı şikayetlere de amenna.yAlCiN
Yorum
-
İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen siyah-beyaz'ın yan yana olmasına da bu kadar takıyorum. Diğer kulüpler bordo-mavi'yi yan yana kullanırsa o zaman olur. Allah aşkına şu antrenman formasının nesi güzel?
Teknik kadronun üzerindekiler çok daha başarılı o açıdan. Aynı renklerin farklı tonları kullanılmış olsa senin dediğin sorun olmazdı.
Yorum
-
İlk olarak yalcin1325 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam gri olur anlarim lacivert olur onu da anlarim da kirmizi israri nedir kac yildir ki boyle olacaksa nike mike giymeyelim.Lescon giyelim daha iyi.Nike sponsorumuz degil dedigimde hayir oyle diyenler vardi.Nike bizim urun tedarikcimiz.Ne gonderirse onu giyiyoruz.Secme sansimiz falan yok demekki.Yoksa bunlari secen trabzonsporlu falan degildir ya da kördur
Yorum
-
Bazısının da hoşuna gider zevk meselesi.
Armasız sade hali 50$ armalı Trabzonspor yazılı olanı çok daha ucuza alırız merak etmeyin.En son a f s tarafından düzenlendi; 15.07.2014, 15:12.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum