Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Antreman kitlerinde farklı renk kullanılmasına neden bu kadar takıyorsunuz? Bu işin yazılı olmayan kurallarından biridir bu zaten. Ha neden sürekli kırmızı diyorsanız ona ben de katılıyorum. Modelle alakalı şikayetlere de amenna.

Yorum

• İlk olarak Ibo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      BUNLAR YENI ÜRÜN.....Nereden cikariyorsunuz eski ürün oldugunu????????????????

Inanmayanlar kataloga baksin....

01 April 14 - 19 März 16

Bazilari bu dünyaya sadece ELESTIRMEK ICIN GELMIS.......
      katılıyorum okadar kafaları çalışıyordur heralde milletin eskilerinden bizene
      -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İkinci takımı bjk olan bir yöneticimiz vardı onun işidir belki
        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ibo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          BUNLAR YENI ÜRÜN.....Nereden cikariyorsunuz eski ürün oldugunu????????????????

Inanmayanlar kataloga baksin....

01 April 14 - 19 März 16

Bazilari bu dünyaya sadece ELESTIRMEK ICIN GELMIS.......
          konu yeni eski degil. mesele, bunlari gecen sene galatasarayin giymis olmasi. bide kirmizi beyaz siyah nedir?
          2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Antreman ürünlerinin yeni sezon olacağını İdari menejer ve hoca tarafından seçildiğini söylemiştim. Ortada şaşılacak veya kızılacak bir durum yok. Her şeyin bir maliyeti var. Formalarda durum farklı onu da çıkınca göreceksiniz zaten.

Galatasaray'ın forma pazarlamasını Nike kendi yapıyor fiyatları da malumunuz. Sadece GS değil geçen sezon Nike'ın elli takımlar için hazırladığı koleksiyon daha sonraki sezon değişerek kataloğa giriyor.
            Antreman ürünlerini niye katalogdan seçtik derseniz, yine karşınıza ekonomik sorunlar çıkıyor. Kaç tane antreman kiti satıyorsunuz, kaç avrupa maçı oynuyorsunuz, kaça para ödüyorsunuz, ne kadar kazanıyorsunuz gibi.

Formalarda durum farklı. Formalar katalog değil ( kaçıncı söyleyişim bilmiyorum )

Antreman kitlerinde takımın ana renklerinin dışında renkler seçiyor takımlar. Aynı modelin farklı renkleri de mevcuttur koleksiyonda onları da ilerleyen zamanda görürüz. Ben kırmızı seçer miydim? Sanmıyorum.
            En son a f s tarafından düzenlendi; 15.07.2014, 15:04.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Antreman kitlerinde farklı renk kullanılmasına neden bu kadar takıyorsunuz? Bu işin yazılı olmayan kurallarından biridir bu zaten. Ha neden sürekli kırmızı diyorsanız ona ben de katılıyorum. Modelle alakalı şikayetlere de amenna.
              Ben siyah-beyaz'ın yan yana olmasına da bu kadar takıyorum. Diğer kulüpler bordo-mavi'yi yan yana kullanırsa o zaman olur. Allah aşkına şu antrenman formasının nesi güzel?
              teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Ben antrenman ürünlerini çok beğendim. Gayet güzel bir seçim olmuş. Her şeyi silme bordo-mavi yapmanın anlamı yok.
                And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Antreman kitlerinde farklı renk kullanılmasına neden bu kadar takıyorsunuz? Bu işin yazılı olmayan kurallarından biridir bu zaten. Ha neden sürekli kırmızı diyorsanız ona ben de katılıyorum. Modelle alakalı şikayetlere de amenna.
                  Hocam gri olur anlarim lacivert olur onu da anlarim da kirmizi israri nedir kac yildir ki boyle olacaksa nike mike giymeyelim.Lescon giyelim daha iyi.Nike sponsorumuz degil dedigimde hayir oyle diyenler vardi.Nike bizim urun tedarikcimiz.Ne gonderirse onu giyiyoruz.Secme sansimiz falan yok demekki.Yoksa bunlari secen trabzonsporlu falan degildir ya da kördur
                  yAlCiN

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben siyah-beyaz'ın yan yana olmasına da bu kadar takıyorum. Diğer kulüpler bordo-mavi'yi yan yana kullanırsa o zaman olur. Allah aşkına şu antrenman formasının nesi güzel?
                    Çok güzel demedim zaten. Ben bu modeli seçsem bile renklerini farklı seçerdim açıkçası. Dediğin bir açıdan doğru ama temel renklerde çok fazla takım olması sıkıntıya sebep oluyor. Birinden kurtarsan diğer takıma denk geliyor. Kırmızı ile siyah da yan yana, tabi rakibimiz Gençler veya Gaziantep olmadığı için tepki gösterilmiyor.

Teknik kadronun üzerindekiler çok daha başarılı o açıdan. Aynı renklerin farklı tonları kullanılmış olsa senin dediğin sorun olmazdı.

Yorum

• İlk olarak yalcin1325 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hocam gri olur anlarim lacivert olur onu da anlarim da kirmizi israri nedir kac yildir ki boyle olacaksa nike mike giymeyelim.Lescon giyelim daha iyi.Nike sponsorumuz degil dedigimde hayir oyle diyenler vardi.Nike bizim urun tedarikcimiz.Ne gonderirse onu giyiyoruz.Secme sansimiz falan yok demekki.Yoksa bunlari secen trabzonsporlu falan degildir ya da kördur
                      Kırmızı konusunda ben de tam olarak böyle düşünüyorum. Kaç senedir kırmızı giyiyoruz bilmiyorum ama artık değiştirme zamanı gelmişti, yine kırmızı seçmişler. İlk senelerde daha başarılı idi antreman ürünlerindeki renk çeşitliliği, beyaz üzerine altın renk vs.

Yorum

• Bazısının da hoşuna gider zevk meselesi.

Armasız sade hali 50$ armalı Trabzonspor yazılı olanı çok daha ucuza alırız merak etmeyin.
                        En son a f s tarafından düzenlendi; 15.07.2014, 15:12.
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• hocaların giydiği fena değil.siyah kollar gri beyaz eh işte.bizim giydiklerimiz idare eder siyah yerine farklı bir renk kullanılsa iyi olurdu
                          Biz dar sokaklarında
                          Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• Büyük kesimin hoşuna gideceği antrenman forması yapmak zor değil. Her sezon öncesi "Efsane" diye nitelendirilip de böyle şeyler görmek hoş olmuyor. Formalar konusunda da pek ümidim yok.
                            teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Katalogda Sneijder ve Götze'nin üzerinde görünenlere hazır olmak lazım ...belki çubuklu formaya yaka detayı eklenmiştir belki
                              bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Ayrıca geçen sene gs bunları giymedi mi?

Barca'nın geçen sene maç öncesi ürünleri. Kataloga geçirmişler 1 sene sonra işte.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X