İlk olarak alihan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Trabzonspor taraftarının merakla beklediği yeni sezon formalarının neden tanıtımının yapılmadığı ortaya çıktı.
Haber61 spor servisinin edindiği bilgiye göre yeni sezon formalarının göğüs reklamı için yapılan görüşmelerden henüz sonuç çıkmadığı için tanıtılmadığı öğrenildi. Sponsor görüşmelerini tamamlamadan yeni formaları ortaya çıkarmak istemeyen bordo mavili ekibin kampta da geçen yıl verilen antrenman formalarının göğüs reklamında da Türk Telekom olduğu için 1461'e verilen antrenman formalarını kullanılacağı bildirildi.
Öte yandan göğüs reklamı için yapılan görüşmelerde tekliflerin alındığı ve değerlendirildiği öğrenildi.///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor taraftarının merakla beklediği yeni sezon formalarının neden tanıtımının yapılmadığı ortaya çıktı.
Haber61 spor servisinin edindiği bilgiye göre yeni sezon formalarının göğüs reklamı için yapılan görüşmelerden henüz sonuç çıkmadığı için tanıtılmadığı öğrenildi. Sponsor görüşmelerini tamamlamadan yeni formaları ortaya çıkarmak istemeyen bordo mavili ekibin kampta da geçen yıl verilen antrenman formalarının göğüs reklamında da Türk Telekom olduğu için 1461'e verilen antrenman formalarını kullanılacağı bildirildi.
Öte yandan göğüs reklamı için yapılan görüşmelerde tekliflerin alındığı ve değerlendirildiği öğrenildi.TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34
Yorum
-
Galatasaray da sponsor bulamadı forma sponsoru bulmak istediğiniz rakamları almak o kadar kolay değil.
Paylaşılan haberdeki çelişki dikkatinizi çekmiyor mu? Sponsor logoları zaten kulüp tarafından uygulanıyor, istediğin zaman uygularsın veya uygulamazsın 1461 ne alaka?
Antreman kitleri idari menejer ve hoca tarafından seçilmiş diyorum siz o habere inanıyorsunuz hemen.
Kulüp her şeyi maliyet olarak hesap ediyor hele bu transfer döneminde. Tasarruf tedbirlerimi dersiniz, ayağını yorganına göre uzatmamı bilemem.
Dün TS Club genel müdürlüğünde olacaktım. Büyük oğlum Abdullah'ın rahatsızlığı hastane ve ev derken gidişimizi geciktirdi. Görüşme yapacaklarım toplantıları uzayınca onlar da ofise geçememişti. Bugün öğleden sonra gerçekleşecek ziyaretim.
Ortada panik yapacak bir durum yok, rahat olun. Ben de buradaki her Trabzonspor taraftarı gibi taraftar gözüyle yorumlarda bulunuyorum.
Formaların lansmandan önce sızdırılması konusunda hassas davranılması kanaatindeyim.
Bugün ilk antreman saat 10:00'da basına ve taraftara kapalı olarak başladı. Fotoğrafları resmi siteden görürüz birazdan.
Ben de sizin gibi en iyisi en güzeli olsun istiyorum. Gördüğüm güzellikler beni heyecanlandırıyor, çıkınca kendi kararınızı -zaten- siz vereceksiniz.
Galatasaray da formasına sponsor bulamadı henüz. Ülker logosunun etrafındaki kontürü kullanmıyor artık. Şikecilerle birlikte Ülker sponsorluğu devam ediyor olabilir, bizimkini yenilemediler diye hatırlıyorum.
Şikeciler de sponsor bulamamış. Antreman kitlerini Fenerium yapardı bu sene Adidas kullanıyorlar. Talimatlara göre iç saha ve deplasmana ayrı sponsorluk anlaşması yapabiliyorsun. Şikeciler forma reklamlarını maç maç yapacaklar diye bir haber okumuştum.En son a f s tarafından düzenlendi; 15.07.2014, 12:50.
Yorum
-
Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormalar tam olarak ne zaman satışa çıkıyor?
Sanırım 1-2 hafta öncesinden -eğer sızmamış olursa o zamana- fotoğraflarını paylaşma şansım olur sizlerle.
Sızdır abi, şu transfersiz günlerde bize biraz heyecan ver
Yorum
-
formalarin resminin sizmazi gerekmiyor illa. iki formada cikti simdikden. o ücüncü renk olayindada cok degisik bi renk beklemeyin. normal giydigimiz renk yanigörünce diceksiniz bumu hic kullanmadigimiz renk. renk tonlariyla oynanilmis hali sadece.
tek cubuklunun resmi yok. oda 9 serit, yakali, kollarida cubuklu yani düz renk degil. beyaz olan tek sey'de nike amblemi.2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
Antreman kitlerinin hepsi yeni sezon ( sponsor logolarını basan zaten kulüp 1461 ne alaka? ). Arma ve Trabzonspor yazıları baskısı dün gece bitti ve sabah Trabzon'a ulaştı. Saat 14'ten sonra resmi site futbolcuların görüntülerini yayınlarsa zaten göreceğiz. Haber 61 birazcık araştırma yapıp, bu başlığı takip etse çok daha sağlıklı bilgilere ulaşır.
Çubuk sayısı 9 değil.En son a f s tarafından düzenlendi; 15.07.2014, 13:30.
Yorum
-
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum