Şu Inter forması efsane olurdu gerçekten !!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak ollizvell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki ya tanıtımı?TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
TRABZON / AYASOFYA MAH.
HEIDELBERG / ALMANYA
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGalatasaray ve Fenerbahçe de sponsor bulmada zorlanırken biz bu sezonu sponsorsuz geçiririz diye düşünüyorum tabi Başkan'ın işi belli olmaz gider son çare düşük bir meblağa alır bir sponsorluk..En son Fatih K. tarafından düzenlendi; 07.07.2014, 23:37.#TRABZONSPOR#
Yorum
-
şb maç maç alacakmış sponsoru https://pbs.twimg.com/media/BrxFFu8CMAAmXMT.jpg:large● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu warrior firmasının arkasında kim var arkadaş ya. Koca koca takımları rezil etmek üzere yola koyulmuş gizli bir tarikat olduklarını düşünüyorum.yAlCiN
Yorum
-
İlk olarak İsmail52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHummel le sponsorluk sözleşmesi imzalanmış basketbol şubesi icin sanırım ..tsclup lerde hummel markalı ts logolu ürünler yok galiba ben görmedim ..olsa satış acısından genc taraftalar icin iyi olur...
Yorum
-
Üçüncü formayı çok merak ediyorum.Formaların hepsinde bordo-mavi renk olduğu söylendi.Daha önce kullanılmadığı da.O halde apayrı ana bir renk yerine bordo mavi şeritler gibi olabilir ancak 3ten fazla renk de olacağı söylendi o halde error 404 NOT FOUNDD
Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.
Yorum
-
İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu warrior firmasının arkasında kim var arkadaş ya. Koca koca takımları rezil etmek üzere yola koyulmuş gizli bir tarikat olduklarını düşünüyorum.Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
İlk olarak Erkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNew Balance'a aitler sanırım.. Tasarımlarının saçmalığı futboldan ziyade lacrosse ya da buz hokeyi dallarında faaliyet göstermesi olsa gerek. Son yıllarda da futbola el atıp yayılmaya çalışıyorlar, Liverpool'a da rekor para ödediler ki dünya kulüpler arasında forma sponsorluğunda ilk 5 içinde yer almasını sağladı. Zaten ondan bu rezilliğe katlanıyorlar
edit: Konyaspor olayı yalan sanırım, Google'da öyle bir şey görünmüyor. Sponsorlukları bitmediyse Hummel'de Konya.En son Bera B. tarafından düzenlendi; 08.07.2014, 01:11.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum