Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu Inter forması efsane olurdu gerçekten !!!
    ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
    "Küçük bir kentin büyük savaşı"
    kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !

Yorum

• Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

[ATTACH]6128[/ATTACH]

Bütün formaları iğrenç olmuş.

Yorum

• İlk olarak ollizvell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Peki ya tanıtımı?
        bilemiyorum...sadece agustos ortasi satisa cikacagini yazdi...
        TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
        TRABZON / AYASOFYA MAH.
        HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

• Bu warrior firmasının arkasında kim var arkadaş ya. Koca koca takımları rezil etmek üzere yola koyulmuş gizli bir tarikat olduklarını düşünüyorum.

Yorum

• Galatasaray ve Fenerbahçe de sponsor bulmada zorlanırken biz bu sezonu sponsorsuz geçiririz diye düşünüyorum tabi Başkan'ın işi belli olmaz gider son çare düşük bir meblağa alır bir sponsorluk..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Galatasaray ve Fenerbahçe de sponsor bulmada zorlanırken biz bu sezonu sponsorsuz geçiririz diye düşünüyorum tabi Başkan'ın işi belli olmaz gider son çare düşük bir meblağa alır bir sponsorluk..
              Bjknin her yer dolu kollar Kalde, sırt Beko, göğüs Vodafone. Fb ve gsninde sadece göğüs boş. Bizim heryer boş.
              En son Fatih K. tarafından düzenlendi; 07.07.2014, 23:37.
              #TRABZONSPOR#

Yorum

• şb maç maç alacakmış sponsoru https://pbs.twimg.com/media/BrxFFu8CMAAmXMT.jpg:large
                ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu warrior firmasının arkasında kim var arkadaş ya. Koca koca takımları rezil etmek üzere yola koyulmuş gizli bir tarikat olduklarını düşünüyorum.
                  adidas'ın sahip olduğu bir marka diye biliyorum..
                  yAlCiN

Yorum

• İlk olarak İsmail52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hummel le sponsorluk sözleşmesi imzalanmış basketbol şubesi icin sanırım ..tsclup lerde hummel markalı ts logolu ürünler yok galiba ben görmedim ..olsa satış acısından genc taraftalar icin iyi olur...
                    hummel çok kaliteli marka terliğini aldım gerçekten çok iyi nike ve adidastan farkı yok gibi.

Yorum

• bu sezon kaliteli göze hoş gelen bi forma olursa kesin alıcam..

Yorum

• Üçüncü formayı çok merak ediyorum.Formaların hepsinde bordo-mavi renk olduğu söylendi.Daha önce kullanılmadığı da.O halde apayrı ana bir renk yerine bordo mavi şeritler gibi olabilir ancak 3ten fazla renk de olacağı söylendi o halde error 404 NOT FOUND D
                        Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                        Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• Beyaz forma PSV değil de Zenit'inki olsaydı efsane olurdu..

Yorum

• Bu forma olmuş

Yorum

• İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu warrior firmasının arkasında kim var arkadaş ya. Koca koca takımları rezil etmek üzere yola koyulmuş gizli bir tarikat olduklarını düşünüyorum.
                              New Balance'a aitler sanırım.. Tasarımlarının saçmalığı futboldan ziyade lacrosse ya da buz hokeyi dallarında faaliyet göstermesi olsa gerek. Son yıllarda da futbola el atıp yayılmaya çalışıyorlar, Liverpool'a da rekor para ödediler ki dünya kulüpler arasında forma sponsorluğunda ilk 5 içinde yer almasını sağladı. Zaten ondan bu rezilliğe katlanıyorlar
                              Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak Erkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                New Balance'a aitler sanırım.. Tasarımlarının saçmalığı futboldan ziyade lacrosse ya da buz hokeyi dallarında faaliyet göstermesi olsa gerek. Son yıllarda da futbola el atıp yayılmaya çalışıyorlar, Liverpool'a da rekor para ödediler ki dünya kulüpler arasında forma sponsorluğunda ilk 5 içinde yer almasını sağladı. Zaten ondan bu rezilliğe katlanıyorlar
                                New Balance'a aitmiş. Vikipedi sayfasına bakarken gördüm, kişisel sponsorluklarında Yiğit İncedemir var Türk olarak. Bizim Konyaspor'un formalarını da bunlar yapıyormuş meğerse.

edit: Konyaspor olayı yalan sanırım, Google'da öyle bir şey görünmüyor. Sponsorlukları bitmediyse Hummel'de Konya.
                                En son Bera B. tarafından düzenlendi; 08.07.2014, 01:11.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X