Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    TFF'yi de mail bombardımanına tutalım bu font meselesi için ?
    Federasyon başkanı Demirören olan Türk futboluna fazla bile.
    Türk futbolu düzelince fontu da düzelir eminim.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• TFF'deki hangi akıllı dünyadaki en çirkin fontu seçmiş çok merak ediyorum.

Yorum

• TFF de akıllı kişi kaldı mı ki?

Yorum

• Yeni sezon formalarımız 10 numara.Özellikle de çubuklu.Eğer bu sene büyük bir başarı elde edersek bizimle özdeşleşebilir.

Yorum

• Rakitic

Formaları futbolcuların üzerinde görmek lazım. Yeni koleksiyonumuzun futbolculara çok yakışacağı kesin.

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Ali fuat abi,

Antreman setleri katalogdan mı olacak,

Aynı özen antreman setlerinde gösterilecek mi?

Yorum

• İlk olarak Respect 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yeni sezon formalarımız 10 numara.Özellikle de çubuklu.Eğer bu sene büyük bir başarı elde edersek bizimle özdeşleşebilir.
                Gördün mü formaları?
                #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak TURHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ali fuat abi,

Gösteriliri heralde. Nike'ın antreman kitleri de güzel.

Brezilya - soldan sağa: Uruguay 1930, Arjantin 1978, ABD 1994, Japonya / Güney Kore 2002, Brezilya 2014

İngiltere - soldan sağa: İngiltere 1966, ispanya 1982, Fransa 1998, İtalya 1990, Brezilya 2014

Fransa - soldan sağa: Uruguay 1930, Arjantin 1978, İspanya 1992, Fransa 1998, Brezilya 2014

Amerika soldan sağa: Uruguay 1930, İtalya 1990, ABD 1994, Japonya / Güney Kore 2002, brezilya 2014

Yorum

• İlk olarak TURHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ali fuat abi,

Benim de neredeyse formalar kadar merak ettiğim konu bu.Ayrıca kaç yıldır takıma 'kırmızı' antreman seti giydiriyorlar.Daha beter gıcık oluyorum...
                    yAlCiN

Yorum

• VfL Bochum

Kaleci formaları şu an dünya kupasında giyilen formalardan olacak. Yeni sezonda elit takım kategorisindeki takımların kalecileri aynı model kaleci forması giyecek. Kaleci formalarında yeni bir renk katıldı koleksiyona.
                      En son a f s tarafından düzenlendi; 02.07.2014, 16:07.

Yorum

• bu cubukluya bukadar efsane özel demek iyi güzelde.
                        1. bukadar beklentiyi yüksekeltmek bence hic iyi degil.
                        2. bu basligi takip ettigimden beri afs abi'nin yazdiklarini bekleyip okuyorum. nikein ilk dönemlerinde fazla aklimda kalan birsey yok. ama sanki her sene böyle "duyumlar" aktariyor bize, sonucu hep normal bildiginiz forma. sonrada ama iste renkleri ile bize özel bizden baska bu renklerde kimse giymiyor bu formayi filan diyor.

ha benim icin özel olup olmadigi hic önemli degil. ama eger gercekten bu sene yine öyleyse bosuna milleti gaza getirmeye gerek yok.
                        benim tek istegim futbolcularin giydigi forma delikli olmasi. frankfurt, braunschweig (gerci delikler V seklinde degil, eski forma galiba) gibi takima delikli forma yapiliyorsa demekki artik delikli forma tek elit kategorisine özel degil.

dedigim gibi. her nekadar afs abinin bu basliga katigi degere saygi duysamda, be yeni forma öncesi "duyumlar" beni artik heycanlandirmiyor. kötü niyetli yaptigini düsünmüyorum tabiki. ama burda okuyanlarin beklentisi oldukca yükseliyor, sonucuda hüsran oluyor. halbuki mesela bu seneki formalarin hepsi bence cok güzel.
                        2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Çubuklu hiç kullanmadığımız model derken nasıl yani? Çubuklu formalar klasiktir işte 3-5-7 falan çubuklu olur. Hiç kullanmadığımız model derken nasıl yani yakalar, kollar falan mı farklı? Yoksa çubuklar çapraz falan mı?
                          #TRABZONSPOR#

Yorum

• herkeze hayırlı ramazanlar

Yorum

• @Erdinho_61 İçin rahat olsun, formaları gördüm diyorum, bu sezon bambaşka. Az sabır.

Yorum

• İlk olarak ollizvell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Çubuklu hiç kullanmadığımız model derken nasıl yani? Çubuklu formalar klasiktir işte 3-5-7 falan çubuklu olur. Hiç kullanmadığımız model derken nasıl yani yakalar, kollar falan mı farklı? Yoksa çubuklar çapraz falan mı?
                                Çapraz falan değil tabii ki. Hiç kullanmadığımız derken tarihimizde tıpatıp aynısını hiç giymedik diyorum. Daha fazla detay verirsem modelin nasıl olabileceği konusunda tüyo vermiş olurum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X