Kaleci formaları şu an dünya kupasında giyilen formalardan olacak. Yeni sezonda elit takım kategorisindeki takımların kalecileri aynı model kaleci forması giyecek. Kaleci formalarında yeni bir renk katıldı koleksiyona.
En son a f s tarafından düzenlendi; 02.07.2014, 16:07.
bu cubukluya bukadar efsane özel demek iyi güzelde.
1. bukadar beklentiyi yüksekeltmek bence hic iyi degil.
2. bu basligi takip ettigimden beri afs abi'nin yazdiklarini bekleyip okuyorum. nikein ilk dönemlerinde fazla aklimda kalan birsey yok. ama sanki her sene böyle "duyumlar" aktariyor bize, sonucu hep normal bildiginiz forma. sonrada ama iste renkleri ile bize özel bizden baska bu renklerde kimse giymiyor bu formayi filan diyor.
ha benim icin özel olup olmadigi hic önemli degil. ama eger gercekten bu sene yine öyleyse bosuna milleti gaza getirmeye gerek yok.
benim tek istegim futbolcularin giydigi forma delikli olmasi. frankfurt, braunschweig (gerci delikler V seklinde degil, eski forma galiba) gibi takima delikli forma yapiliyorsa demekki artik delikli forma tek elit kategorisine özel degil.
dedigim gibi. her nekadar afs abinin bu basliga katigi degere saygi duysamda, be yeni forma öncesi "duyumlar" beni artik heycanlandirmiyor. kötü niyetli yaptigini düsünmüyorum tabiki. ama burda okuyanlarin beklentisi oldukca yükseliyor, sonucuda hüsran oluyor. halbuki mesela bu seneki formalarin hepsi bence cok güzel.
Çubuklu hiç kullanmadığımız model derken nasıl yani? Çubuklu formalar klasiktir işte 3-5-7 falan çubuklu olur. Hiç kullanmadığımız model derken nasıl yani yakalar, kollar falan mı farklı? Yoksa çubuklar çapraz falan mı?
Çubuklu hiç kullanmadığımız model derken nasıl yani? Çubuklu formalar klasiktir işte 3-5-7 falan çubuklu olur. Hiç kullanmadığımız model derken nasıl yani yakalar, kollar falan mı farklı? Yoksa çubuklar çapraz falan mı?
Çapraz falan değil tabii ki. Hiç kullanmadığımız derken tarihimizde tıpatıp aynısını hiç giymedik diyorum. Daha fazla detay verirsem modelin nasıl olabileceği konusunda tüyo vermiş olurum.
Yorum