Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak byhaluk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    afs abi allahını seversen söle bu forma sponsorluk gorusmelerı yapılıyor mu? sezon baslıyor nerdeyse ,dun bjk gordum goğüs-sırt-kol hepsıde vardı bızde durum neyacaba?
    Sponsorluk görüşmelerini kulüp yönetimi yapıyor. Ts Club ile ilgili olmadığını paylaşmıştım. Bildiğim kadarı ile şimdilik bir gelişme yok. Borsaya açık bir şirket olduğu için gelişme olunca hemen duyurmak zorundalar.

Benim isteğim kulübümüze maddi olarak katkı sağlayacak büyük bir marka ile anlaşmak hem de logosuyla formaya değer katacak bir sponsor bulunması. Markaların logolarını düşününce formada da güzel görünecek ekonomik gücü olan şu haliyle Türk futboluna yatırım yapmayı düşünen kaç marka geliyor aklınıza?

Ülke federasyonlarının aldığı karara göre değişiklik gösterebiliyor. Forma sponsorluğu ile ilgili iç sahaya ayrı deplasman ve avrupa kupasına ayrı reklam alabiliyorlar. Mancsther United idman ürünlerine aldığı reklamı ayrıca pazarlamıştı ( adamların idmanlarını bile bizim normal maç ortalamamızdan daha fazla insan izliyor )
    En son a f s tarafından düzenlendi; 25.06.2014, 12:51.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sponsorluk görüşmelerini kulüp yönetimi yapıyor. Ts Club ile ilgili olmadığını paylaşmıştım. Bildiğim kadarı ile şimdilik bir gelişme yok. Borsaya açık bir şirket olduğu için gelişme olunca hemen duyurmak zorundalar.

Benim isteğim kulübümüze maddi olarak katkı sağlayacak büyük bir marka ile anlaşmak hem de logosuyla formaya değer katacak bir sponsor bulunması. Markaların logolarını düşününce formada da güzel görünecek ekonomik gücü olan şu haliyle Türk futboluna yatırım yapmayı düşünen kaç marka geliyor aklınıza?

Ülke federasyonlarının aldığı karara göre değişiklik gösterebiliyor. Forma sponsorluğu ile ilgili iç sahaya ayrı deplasman ve avrupa kupasına ayrı reklam alabiliyorlar. Mancsther United idman ürünlerine aldığı reklamı ayrıca pazarlamıştı ( adamların idmanlarını bile bizim normal maç ortalamamızdan daha fazla insan izliyor )
      abi tşkler....söylediklerine bende katılıyorum,hem maddı katkı saglaması lazım hemde deger katması lazım,yalnzı bu saate kadar anlasma olmamsı benı korkutuyor kı bır yer ıcın deıl 4 yer ıcın gorusme yapılması lazım.....göğüs-sırt-kol-şort...... benım ınancım yok o ayrı ama.....tekrar tskelr abı....

Yorum

• Dünya kupası forma ve kramponlar konusunda markalar savaşı için vitrin.

Yorum

• Bu ayakkabıların tasarımlarını kim yapmış yahu.özellikle fıstık yeşili ve turkuaz renkteki ayakkabılar kaynanamın çoraplarına benziyor.

Yorum

• Yeni sezon formalarımızı gördüm. Yorumum: Tilkiye tavuk sever misin demişler, gülmemden diyemiyorum ki demiş.

Tarihimizde giydiğimiz en güzel çubuklu forma olmaya aday yeni formalarımız ( abartmıyorum çok güzel). Herkesin gıpta ile izleyeceği formalarımız olacak. Özellikle çubuklu yok satar söyleyeyim. Diğer modellerimiz de gayet şık tasarımlar. Kaleci formaları dünya kupasında giyilen formalar zaten, elite kategorisindeki takımlar başka bir model giymeyecek ( Muslera Onur kıyaslaması yapacaklar boşuna heveslenmesin zira -farklı takımlarda- aynı forma modelini giyecekler ) Kaleci formasında yeni bir renk daha girdi koleksiyona.

Bilip, görüp ,söylememek te böyle bir şey. Detaylarla ilgili daha fazla paylaşım yapmayacağım.

Onurlu tişörtün baskısında yeni bir baskı teknolojisi kullanılmış. Baskı ve kumaşı özel.

fenerium'un da bu baskı tekniği ile hazırlanmış tişörtleri var, isteyen sitelerinden inceleyebilir. Tişörte bu netlikte bu kalitede baskı yapmak eskiden mümkün değildi. Gelişen teknoloji ile yeni uygulama teknikleri de çıkıyor. Moda sektöründe -özellikle bayanlar fark ediyordur- bu baskı tekniğini büyük markalar kullanmaya başladı. Modası yeni başladığı için, bu yeni baskı teknolojisinin tişörtün içine taşması, büyük baskı alanı, dikildikten sonra basılması, fotoğraf baskısındaki netlik, diğer baskı tekniklerine göre yıkanmaya daha dayanıklı olması gibi yenilikler ilk bakışta anlaşılamayabiliyor.

Tişörtü giydim, fotoğraflarda göründüğü gibi değilmiş. Ürünü birebir görenler beğendiği için yok satması normal. Şimdi yeni ve farklıları üretilecek. Yenileri daha farklı bir tasarım olacak. Benim de tasarım ile ilgili önerilerim var, sağ olsun TS Club yönetimi önerilerimi olumlu karşıladı. Yazımı bitirip, bahsettiğim tasarıma dönüyorum.

Onur ile ilgili TS Club ürünleri dışında korsan ürünlere lütfen rağbet etmeyin. Bu hem Trabzonsporuzun hem de Onur'un hakkına girmek oluyor.

TS Club ile ilgili paylaşacağım başka şeyler de olacak, önce şu Onur'un yeni tasarımlarını halledeyim ( TS Club lisanslı ürünü için tabii ki ).

Formalarla ilgili hala katalogdan olacak diye bekleyenler varsa, Galatasaray da yeni sezon çubuklu giyecek, aradaki kalite ve model farkını göreceksiniz, az sabır.

Yorum

• abi sen sımdı pimi çekilmiş bombayı attın gittin ))) merakdan ölürüz biz )) herşeyi cok merak edıyorum bu kesın detaya ınce detaya cok dıkkat ederım olmasını cok ısterım ama su arma beni öldürecek az daha büyük arma olsa,kenarları beyaz-yada grı ıle donse yıldızı daha buyuk olsa simetrık olsa , cok sey mı ıstıyoruz acaba ,bırde abi bu detay deıldır dıye soruyorum beyaz sort kullanacakmıyız beyaz forma harıc özellıkle cubukluda .....

saygılar......

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Abi formalar sponsorsuzmuydu? Ve çubuklu'da 3. bir renk varmıydı?

Yorum

• Çubuklu forma ile beyaz şort ve beyaz çorap konusunu da konuştuk. TS Club da bizim gibi bu kombinasyonun kullanılmasını istiyor, bekleyelim görelim.

Sponsor konusu henüz netleşmedi.

Yorum

• abi arma konusunda bırsey demedın gecen sene kı gıbı mı? bırde lansman yapılacagı tarıh bellı mı ?

tesekkurler....

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Çubuklu forma ile beyaz şort ve beyaz çorap konusunu da konuştuk. TS Club da bizim gibi bu kombinasyonun kullanılmasını istiyor, bekleyelim görelim.

Sponsor konusu henüz netleşmedi.

Teşekkürler abi.

Yorum

• Ali Fuat abi peki 3. formanın renklerini merak ediyorum bahsedebilir misin?

Yorum

• abi alternatif formanın rengi neydi birde formalar ne zaman tanıtılacak
                          Biz dar sokaklarında
                          Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• Temmuzun sonuna kadar çıksa da, alsak...

Yorum

• formaları merak edenler psv nin yeni sezon formalarına baksınlar,,,
                              gecen afs abi demişti
                              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İmarim formalar sponsorsuz cikarda formayla sokağa cikinca reklam panosu gibi dolasmam.ayrıca reklamsiz forma günlük hayatta çok sik oluyor.
                                YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X