Trabzon yöresini anlatan iki renk var, birisi yeşil diğeri de mavi. Bence bir defa da olsa yeşil rengi kullanılmalı. Hatta horoncuların kullandığı siyah beyaz kombinasyonu da kullanılabilir.
Resim kalitesiz olmasına rağmen formanın kalitesi ortada. Gayet başarılı. Juventus'un 3. forması ise yeşil olacakmış. Geçen sezon birçok takım sarı rengi kullanmıştı, bu sene de yeşil moda olabilir. Bize de şu alt resimdeki açık yeşil rengi bekliyorum.
Paris SG 2014/15
Paris'in forması maalesef çok kötü gözüküyor. Bakalım futbolcularda nasıl duracak.
Bu arada Türk Telekom'un birçok kulüple forma sponsorluğu bitiyor galiba, en doğru kaynaktan bizim forma sponsorlarımız ne alemde bugün öğreneceğim diye umuyorum.
Öğrenip bilgilendirirsen seviniriz Ali Fuat Abi.. Galatasaray ile de bitiyor sözleşmeleri ve sanırım yenilemeyecekler. Muhtemelen Digiturk'ü ciddi şekilde almayı düşünüyorlar en azından sponsorlukları bırakacaklar gibi..
Galatasaray çok iyi bir anlaşma yapacaktır bizim durum muamma. Ben gerekirse 1 yıl boş kalsın 5 yıl kelepire gitmesin derim..
Konu ile alakali deyil ama su formayi tam olarak hangi sezon kullandik bilen varmi??
1999-2002 yillari arasi olacak , ama tam yilini bilien olursa süper olacak.
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
En son El_Matador tarafından düzenlendi; 29.04.2014, 14:39.
Konu ile alakali deyil ama su formayi tam olarak hangi sezon kullandik bilen varmi??
1999-2002 yillari arasi olacak , ama tam yilini bilien olursa süper olacak.
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
tam olarak 1998-1999 sezonu, bu formayı giydiğimiz ilk maçta galatasaraya h. avni akerde 3-0 yenilmiştik..
Yorum