Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yvzbkts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Büyük ihtimalle ts club un sitesine koymak için çekim yaptılar eğer boyleyse iyi is çıkarmışlar
    Bu ürün çok güzel, mavi-yeşil renklisini aldım gayet memnunum tavsiye ediyorum.

Yorum

• Farklı bir reklam kapsıyor sanırım ki hazırlık maçlarında kullanılmadı. Zaten çok düşük bir bedel..

Lig maçında ben beklemiyorum bakalım neymiş..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Farklı bir reklam kapsıyor sanırım ki hazırlık maçlarında kullanılmadı. Zaten çok düşük bir bedel..

Lig maçında ben beklemiyorum bakalım neymiş..
        Geçtiğimiz yıldaki hazırlık maçlarına baktım bazılarında kullanılmış bazılarında ise kullanılmamış neye göre öyle olmuş bilmiyorum. Avrupa'da zaten yasak Pazar akşamı sırt reklamını kapsayıp kapsamadığı netleşir. Belki de sadece kol reklamıdır...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Bildirilen antlaşma statda reklam panosu icin dikkay ederseniz kale arkalarinin duvarlarında ulker var forma arkası sponsorumuz yok ayrica Ülker futboldan elini cekmeye başladı sikebahce ve gsnin anlaşması sürdüğü icin onlarda hala var bizimle bjk ve Bursa ile anlasmasi bitti
          TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

Bildirilen antlaşma statda reklam panosu icin dikkay ederseniz kale arkalarinin duvarlarında ulker var forma arkası sponsorumuz yok ayrica Ülker futboldan elini cekmeye başladı sikebahce ve gsnin anlaşması sürdüğü icin onlarda hala var bizimle bjk ve Bursa ile anlasmasi bitti
            Bildirilen anlaşmanın sadece reklam panosu olduğu nerede yazıyor? Kaldı ki böyle bir şey mümkün değil çünkü biz reklam panolarını Saran'a sattık oraya reklam verenlerden tek tek para almıyoruz. Ülker'in elini futboldan çektiği konuşuldu hatta bizle de sözleşme yenilemeyeceği söylenmişti, sonradan vazgeçtiler ancak BJK ile anlaşamadılar...
            Trabzon bir sevda,

Yorum

• Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ülker'le daha yeni sözleşme uzatmadık mı sırt reklamı niye yok?
              Bahsettiğim anlasma bu
              TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

Bahsettiğim anlasma bu
                Reklam panosu diyince şaşırdım ama dediğiniz olabilir. Yine de yapılan anlaşmanın sadece sadece kale arkalarındaki 2 ülker logosunu kapsadığını düşünmüyorum...
                Trabzon bir sevda,

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Reklam panosu diyince şaşırdım ama dediğiniz olabilir. Yine de yapılan anlaşmanın sadece sadece kale arkalarındaki 2 ülker logosunu kapsadığını düşünmüyorum...
                  Kapalı tribününde kat arasında ve kale arkası tribünlerin üst bölümlerinde de dışarıdan da görülebilecek önlü arkalı panolar var buralar da dahildir.. Anlaşma bence de bu şekildedir..

Yorum

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Su an gözüken o .başta bende forma arkası icin olduğunu düşünmüştüm ama böyle bir durum yok şuan zaten satılan formaların arkasında da yok anlaşmanın süresine bakınca olabilir diyorum ben böyle olması daha iyi kendi ticari urunumuzun reklamını yapmak daha iyi olur bence
                    TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kapalı tribününde kat arasında ve kale arkası tribünlerin üst bölümlerinde de dışarıdan da görülebilecek önlü arkalı panolar var buralar da dahildir.. Anlaşma bence de bu şekildedir..
                      Bu sene daha maca gidemedigim icin oraları bilmiyordum teşekkürler o zaman anlasma budur kesinlikle
                      TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Umbro Nike'tan ayrılamamış..

Yorum

• TÜRK TELEKOM REKLAMSIZ yeni NIKE formalarimiz bulunur mu acaba??? Formanin üzerinde sadece Trabzonspor logosu olmasini istiyorum.... Bilgisi olan varsa sevinirim...
                          TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
                          TRABZON / AYASOFYA MAH.
                          HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

• İstanbul takımlarının armasındaki yıldız ile bizim armadaki yıldıza baktığımda söyleyecek söz bulamıyorum. (küfür dışında)

Trabzonspor arması ve yıldızı istenilen büyüklükte oluncaya kadar forma almayacağım.
                            Bu işi eninde sonunda yapacaksınız, profesyonel olmak zorundasınız

Yorum

• http://www.trabzonspor.com.tr/Urunle..._MTQ3OA==.aspx ürünler siteye konmaya başlanmış online almak isteyenlere duyrulur
                              TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

http://www.trabzonspor.com.tr/Urunle..._MTQ3OA==.aspx ürünler siteye konmaya başlanmış online almak isteyenlere duyrulur
                                Bugün meydanda gezerken vitrinde bu tişörtü gördü güzel dedi fiyatını öğrenince şok olsa da içerde yakından hem bunu hem bordosunu görünce verilir dedi yine..

Bir de şu modelin önü fermuarlı olanı bayağı beğendi.. O da 120 TL..

Sonuç olarak hiçbirini hediye etmedi o ayrı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X