İlk olarak yvzbkts tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Lig maçında ben beklemiyorum bakalım neymiş..
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFarklı bir reklam kapsıyor sanırım ki hazırlık maçlarında kullanılmadı. Zaten çok düşük bir bedel..
Lig maçında ben beklemiyorum bakalım neymiş..Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Bildirilen antlaşma statda reklam panosu icin dikkay ederseniz kale arkalarinin duvarlarında ulker var forma arkası sponsorumuz yok ayrica Ülker futboldan elini cekmeye başladı sikebahce ve gsnin anlaşması sürdüğü icin onlarda hala var bizimle bjk ve Bursa ile anlasmasi bittiTRABZONSPOR
@yvzbkts61
Yorum
-
İlk olarak yvzbkts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBildirilen antlaşma statda reklam panosu icin dikkay ederseniz kale arkalarinin duvarlarında ulker var forma arkası sponsorumuz yok ayrica Ülker futboldan elini cekmeye başladı sikebahce ve gsnin anlaşması sürdüğü icin onlarda hala var bizimle bjk ve Bursa ile anlasmasi bittiTrabzon bir sevda,
Yorum
-
Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜlker'le daha yeni sözleşme uzatmadık mı sırt reklamı niye yok?TRABZONSPOR
@yvzbkts61
Yorum
-
İlk olarak yvzbkts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBahsettiğim anlasma buTrabzon bir sevda,
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleReklam panosu diyince şaşırdım ama dediğiniz olabilir. Yine de yapılan anlaşmanın sadece sadece kale arkalarındaki 2 ülker logosunu kapsadığını düşünmüyorum...
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleReklam panosu diyince şaşırdım ama dediğiniz olabilir. Yine de yapılan anlaşmanın sadece sadece kale arkalarındaki 2 ülker logosunu kapsadığını düşünmüyorum...TRABZONSPOR
@yvzbkts61
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKapalı tribününde kat arasında ve kale arkası tribünlerin üst bölümlerinde de dışarıdan da görülebilecek önlü arkalı panolar var buralar da dahildir.. Anlaşma bence de bu şekildedir..TRABZONSPOR
@yvzbkts61
Yorum
-
TÜRK TELEKOM REKLAMSIZ yeni NIKE formalarimiz bulunur mu acaba??? Formanin üzerinde sadece Trabzonspor logosu olmasini istiyorum.... Bilgisi olan varsa sevinirim...TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
TRABZON / AYASOFYA MAH.
HEIDELBERG / ALMANYA
Yorum
-
İstanbul takımlarının armasındaki yıldız ile bizim armadaki yıldıza baktığımda söyleyecek söz bulamıyorum. (küfür dışında)
Trabzonspor arması ve yıldızı istenilen büyüklükte oluncaya kadar forma almayacağım.
Bu işi eninde sonunda yapacaksınız, profesyonel olmak zorundasınız
Yorum
-
http://www.trabzonspor.com.tr/Urunle..._MTQ3OA==.aspx ürünler siteye konmaya başlanmış online almak isteyenlere duyrulurTRABZONSPOR
@yvzbkts61
Yorum
-
İlk olarak yvzbkts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.trabzonspor.com.tr/Urunle..._MTQ3OA==.aspx ürünler siteye konmaya başlanmış online almak isteyenlere duyrulur
Bir de şu modelin önü fermuarlı olanı bayağı beğendi.. O da 120 TL..
Sonuç olarak hiçbirini hediye etmedi o ayrı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum