Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Forma Setimiz

Yorum

• Beyaz formada 34 numara kullanılarak bir gönderme yapıldı sanırım..

Beyaz şortu sadece beyazda kullanmayız umarım..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Beyaz formada 34 numara kullanılarak bir gönderme yapıldı sanırım..

Beyaz şortu sadece beyazda kullanmayız umarım..
          İlginç bir detay

Bu seneki formaya beyaz gitmez gibime geliyor. Her sene çok güzel durmuştu ama bu sene olmaz gibi sanki. Bakalım.
          ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Bizim ve üç İstanbul takımı haricinde neredeyse göğüs reklamı olan takım yok. Sadece Karabük Kardemir, Rize de Çaykur sayesinde reklam almış. Tabii sezon içerisinde bu değişebilir...
            En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 15.08.2013, 21:52.
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Büyük ihtimalle ts club un sitesine koymak için çekim yaptılar eğer boyleyse iyi is çıkarmışlar
              TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• daha güzelleri yapılabilirdi

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Logomuzu beğenmiyorum diğer takımlarınkine bakınca amatör gibi duruyor formada
                  # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Logomuzu beğenmiyorum diğer takımlarınkine bakınca amatör gibi duruyor formada
                    İlginç
                    ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bizim ve üç İstanbul takımı haricinde neredeyse göğüs reklamı olan takım yok. Sadece Karabük Kardemir, Rize de Çaykur sayesinde reklam almış. Tabii sezon içerisinde bu değişebilir...
                      kaliteli!!!!! marka değeri yüksek ligimize ilgi ortada
                      TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• sponsor bölümünede yazdım bu sene forma arkası sponsoru yok tanıtım için trabzoncell trabzonnet veya tsclub koyulsun arkaya
                        TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• bu gün trabzonda gidip çocuk forması aldım 3 tane.. hiç birinin doğru dürüst bedeni yok maalesef..3 farklı formayı 3 farklı mağazada tamamladım.. hem 80-90 lira fiyat koyacaksın hem de taze bitti başka yere bakın diyeceksin.. ilgi alakayı geçtik paramızla rezil oluyoruz resmen..
                          En son memozcan tarafından düzenlendi; 16.08.2013, 10:23.
                          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak yvzbkts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            sponsor bölümünede yazdım bu sene forma arkası sponsoru yok tanıtım için trabzoncell trabzonnet veya tsclub koyulsun arkaya
                            Ülker'le daha yeni sözleşme uzatmadık mı sırt reklamı niye yok?
                            Trabzon bir sevda,

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ülker'le daha yeni sözleşme uzatmadık mı sırt reklamı niye yok?
                              Ülker benim bildigime göre sadece Şikebahçe ve öteki ikisinden biriyle daha sözlesme uzatti.
                              "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ülker benim bildigime göre sadece Şikebahçe ve öteki ikisinden biriyle daha sözlesme uzatti.
                                Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Trabzon bir sevda,

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X