Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben bir kez olsun Adidas demedim, o yüzden üzerime alınmıyorum. Üç çizgisi yeter kendilerini itici kılmaya...

Ama tekrar söyleyeyim; kalıbı için Kappa, sadeliği için Umbro denenebilir. Umbro'nun özellikle İrlanda'ya yaptığı forma harika idi.
    Umbro'nun çok az güzel forması var..

Geneli böyle..

Yorum

• Neden bilmiyorum ama Bayern Münih forması çok hoşuma gitti. Barça maçında futbolcuların üzerinde harika durdu.

Şikecilerin formasını gördükten sonra Nike'a dua etmeye başladım.

Efsane çubuklu (!) ahahahahaha
      ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Ankaraspor'un formaları bir çok Anadolu kulübünden daha iyi..

Emo Reis..

Yorum

• fener'in lacivert ağırlıklı formasındaki baykuşu görenler FAV
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Inter'inkiyle aynı gibi...

Bir bize nasip olmadı yakası böyle olan bir forma.
            teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Şikecilerin formasındaki en olumlu detay yıldızın boyutlarının büyük olmasıdır

Ben Trabzonspor armasında olan yıldızı da işte böyle büyük istiyorum, kimse palavra anlatmasın bana, komik olur

Yorum

• "En"den ziyade tek detay o. Bizim yıldız gerçekten çok küçük olmuş. İnter'in yıldızı baz alınmalı.

İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şikecilerin formasındaki en olumlu detay yıldızın boyutlarının büyük olmasıdır
                Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                we the north

Yorum

• Inter'den ziyade İtalya'da yıldız boyu standart sanırım. Milan, Juve ve Inter'de boyutlar aynı..

Türkiye'de de böyle olmalı. Inter kadar büyük yıldızın kabul göreceğini sanmıyorum. Ayrıca şu anki yıldız baz alınan toptan küçük..

Yorum

• City'nin siyah formasina asik oldum.
                    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Adidasçılar ne oldi?

adidas her zaman iyidir.burda ilginc olan logo ve reklam yazilari neden büyük yapildi.
                      En son tirol61 tarafından düzenlendi; 25.07.2013, 05:47.

Yorum

• keske bizim beyaz formada da kollar ve yaka bu sekilde olsaydi.
                        En son tirol61 tarafından düzenlendi; 25.07.2013, 05:43.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ankaraspor'un formaları bir çok Anadolu kulübünden daha iyi..

Emo Reis..
                          Vay be Emrullah reise bak. Helal olsun, umarim cok basarili olur.

Yorum

• fb'nin formalarına bakıp da adidas'a laf söylememek lazım. akşam barcelona maçında barca'ın nike faciası karşısında bayernin bu formasına kötü diyenin gözlük takmasını tavsiye ederim. adidas her zaman nike'den üç adım öndedir. yeter ki formayı seçmesini bil. nike'nin şort ve konç fecaatini ortada. bordo-beyaz ve mavi-beyaz nedir arkadaş.

işte gerçek adidas-nike farkı...
                            En son Tatar Kemal tarafından düzenlendi; 25.07.2013, 09:33.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ankaraspor'un formaları bir çok Anadolu kulübünden daha iyi..

Emo Reis..
                              Ankaraspor bütün kataloğu seçmiş herhalde.

Yorum

• Trabzonspor'un armasındaki yıldız; Bayern Münih'te, Inter'de, Milan'da, Werder Bremen'de, şikebahçe'de, Celtic'de, PSV'de olduğu gibi yapılana kadar bu mücadelem sürecektir. Bunun dışındaki hiçbir söz ya da eylemi kaale almayacağım, çünkü bu kendini kandırmak olur ve akıllıca bir sebebi yoktur. Bu kadar basit bir konuyu bu hale getirmek de sadece bizim kulüpte olurdu. Yıldızı büyük yapacaksın hepsi bu kadar, bunu anlamıyor musunuz ?

Trabzonspor'un armasındaki yıldıza baktığın zaman gözle görülecek, büyük bir kulüp olduğunu yansıtacak.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X