Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nerden görüyosunuz tanıtım yapıldı mı yoksa şu an yerel televizyonda filan mı tanıtılıyor? Web sayfasına baktım yok
    yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• 4 tane forma yapmıyomuyuydu bu nike nıye bu sezon 3 yoksa ben mı yanlış hatırlıyorum.
      You Will Never Walk Alone
      Liverpool F.C

Yorum

• İlk olarak forma tasarımlarını yöneticiler seçiyor, Nike'a laf söylenemez. İkinci olarak bizim takım elit kategoride olmadığından dar olması, T bant falan bizim formalarda olmuyor. Biz bir önceki seneki elit takımların (ManU, Barcelona gibi) formalarını giyiyoruz ve T bant gibi özellikleri olmuyor. Önümüzdeki sene de bu yıl ki elit takımların formalarını giyeceğiz ve yine bol kesim falan olacak. Gönül ister ki bizimkiler de düzgün olsun, çuval gibi olmasın ama ne yazık ki durum böyle.

edit: Bence yapılacak en iyi şey eğer konuşulup elit kategoriye geçilebiliyorsa geçilmeli, eğer olmuyorsa başka bir firmayla anlaşılmalı. Çünkü gerçekten can sıkıyor artık çuval gibi formalar.
        En son Heisenberg tarafından düzenlendi; 16.07.2013, 12:30.

Yorum

• Kısacası, yeni sezon formalarımız.

And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu arada nike ile beyaz formada ilk defa bordo-mavi renk kullanılmış. kollar ve yaka mavi, nike amblemi ve telekom yazısı bordo. 5 senede ilk defa. bu da büyük bir başarı.
            cubuklu gordugum gbi geldi dgernde renkleri sasrtmslr

suprz oldu beyaz forma ise efsane hmn beyazi alcm

renkdaslr sac ektrym ole arasndayz kfmda otuz tane
            igneyle yazyrm bi tesekkur edin daaa:-)

Yorum

• Aslında formalar güzel futbolcular durmasını bilmiyor alanzinhoya anca bu kadar olur

Ronaldo geçirsin sırtına bu formaları bakın o zaman nasıl kapış kapış gidiyor..:d

Seneye nike değil oyuncular değişsin..
              ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• alanzinho forma da kaybolmuştu, yada ben göremedim.
                kahramanlar bordo mavi giyer.
                komandolar viravira61.

Yorum

• AW: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri | Yeni Sezon Formaları Tanıtıldı

Geçişli forma bordo şortla güzel. Beyaz forma dünya standartlarında. Büyük takıma yakışır cinsten. Bu ikisini çok begendim.

Diğer ise Latin Amerika takımlarının formalarını anımsatıyor. Oda hoşuma gitti ama diğerleri bir kaç adım ilerde ama.

Sonuç olarak hepsini beğendim.

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Nevzat Aydın'ın mantığına bakar mısınız? Her sene çubuklu yapsak 5 senede bir forma alırlar.

Paçalarından vizyon akıyor.
                    Bordomavi.net

Yorum

• Twitterdan,Facebooktan baskı yapalım kulübe.
                      Adam gibi çubuklu çıkarsınlar bu sezona.
                      Daha önce parçalı çıkmıştı

Yorum

• Şunu yapsalardı şimdiden satış rekoru kırardı.

Pardon kıramazdı, daha satışa koymayı başaramadı yetkililerimiz!

Yorum

• İlk olarak bangkook_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Başıma bir iş gelmeyecekse ben beğendim.
                          Çabuk git burdan

Yorum

• adrianın üzeindekı forma gayet guzel cok begendım . o forma onceden sızmıstı ama mavi yukarıdaydı . Ben keske bordo yukarıda olsa demıstım . Gercektende bordo yukarıdaymıs guzel oldu bence
                            61

Yorum

• Bmn yönetimini tarihi kampanya yapmaya davet ediyorum. Bu rezalete tabandan dur demekten başka çare yok. Yöneticilerin bir tanesi gidip o formalara 80-90 tl para verip almıyor biz alıyoruz kardeşim. Lanet olsun gidip üç yıl önceki çubuklu formadan bir tane daha alacağım...
                              2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Çubuklunun desenler fena değil ama alanzinho yanlış boy giydiğinden midir nedir kesimi çok kötü olmuş. Diğer formalar da hiç göze hoş gelmiyor. Ben de beğenmedim.
                                yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X