Nerden görüyosunuz tanıtım yapıldı mı yoksa şu an yerel televizyonda filan mı tanıtılıyor? Web sayfasına baktım yok
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak forma tasarımlarını yöneticiler seçiyor, Nike'a laf söylenemez. İkinci olarak bizim takım elit kategoride olmadığından dar olması, T bant falan bizim formalarda olmuyor. Biz bir önceki seneki elit takımların (ManU, Barcelona gibi) formalarını giyiyoruz ve T bant gibi özellikleri olmuyor. Önümüzdeki sene de bu yıl ki elit takımların formalarını giyeceğiz ve yine bol kesim falan olacak. Gönül ister ki bizimkiler de düzgün olsun, çuval gibi olmasın ama ne yazık ki durum böyle.
edit: Bence yapılacak en iyi şey eğer konuşulup elit kategoriye geçilebiliyorsa geçilmeli, eğer olmuyorsa başka bir firmayla anlaşılmalı. Çünkü gerçekten can sıkıyor artık çuval gibi formalar.En son Heisenberg tarafından düzenlendi; 16.07.2013, 12:30.
Yorum
-
İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu arada nike ile beyaz formada ilk defa bordo-mavi renk kullanılmış. kollar ve yaka mavi, nike amblemi ve telekom yazısı bordo. 5 senede ilk defa. bu da büyük bir başarı.
suprz oldu beyaz forma ise efsane hmn beyazi alcm
renkdaslr sac ektrym ole arasndayz kfmda otuz tane
igneyle yazyrm bi tesekkur edin daaa:-)
Yorum
-
AW: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri | Yeni Sezon Formaları Tanıtıldı
Geçişli forma bordo şortla güzel. Beyaz forma dünya standartlarında. Büyük takıma yakışır cinsten. Bu ikisini çok begendim.
Diğer ise Latin Amerika takımlarının formalarını anımsatıyor. Oda hoşuma gitti ama diğerleri bir kaç adım ilerde ama.
Sonuç olarak hepsini beğendim.
Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak bangkook_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşıma bir iş gelmeyecekse ben beğendim.
Yorum
-
Bmn yönetimini tarihi kampanya yapmaya davet ediyorum. Bu rezalete tabandan dur demekten başka çare yok. Yöneticilerin bir tanesi gidip o formalara 80-90 tl para verip almıyor biz alıyoruz kardeşim. Lanet olsun gidip üç yıl önceki çubuklu formadan bir tane daha alacağım...2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum