"Cubuklu" formamiz kesinlikle gecen sezondan daha iyi ama ortasi benim zevkime göre mavi olsaydi daha $ik dururdu...bordo rengi cok sevdigimden olsa gerek daha cok bordo agirlikli olsaymi$...
Maviden bordoya gecen formayi begenmedim...tersi olsaydi daha güzel olurdu...ya da ilk forma öyle durup ikincisini bari bordodan maviye uyarla arkada$...
$u beyaz formalara bi türlü isinamiyorum...burdaki beyaz forma geisha kiyateri gibi arkada$...asyali miyiz la biz
Takımın yeni sezon hazırlıklarında giydiği tüm ürünler KATALOG olduğuna göre formalar için söylenebilecek çok şey kalmadı. Naykın özel tasarım yaptığı bütün takımların formaları aylar öncesinde medyaya sızdırılıp gündem ve reklam çalışmaları yapılır. Özel tasarım olmuş olsa mutlaka gündeme gelirdi. Nihayetinde sponsorluk olarak belki karlı bir anlaşmamız olabilir ancak Trabzonspor'un giyim olarak halı saha takımından bir farkı yok!
Forma bu olmayabilir dedim gece çünkü bu formayı buraya atan ilk kişi ve arkadaşı olduğunu söyleyen formayı gördüm %100 bu diyen kişi Galatasaraylı..
ersen martin nickli üye attı öztrabzonlu nickli üye destekledi. öztrabzonlu nickini alan üye Eren Altay diye Galatasaray'a forma tasarlayan biri..
Yani durum biraz karışık..
Forma bu değil sanırım. Ha olabilir mi olabilir sonuçta görmedik bilmiyoruz..
Yanlışın var. Önceki sayfalara gidersen Trabzonapoli rumuzlu bir arkadaş bu formayı gördüğünü söylemiş ben de bu formayı Malaga forması üzerine uyarlamıştım. Bu arakdaşlar sonradan bu görselleri attı.
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Forma dediğin nedirki başarılı olalım cuvalda giysek beğeniriz, başarısız olduktan sonra takım elbiseyle oynasan ne olur. Benim için forma cubuklu olandır ve cubukluyuda yakında lanse ederler.
Yorum