Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
İlk olarak ersen martin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak ersen martin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületeκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEski yöneticimiz Nevzat Aydın neden her fırsatta formaları ben seçtim tarzında konuşmalar yapıyor. Koca kulübün formasına tek kişi mi karar veriyor yani?
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEski yöneticimiz Nevzat Aydın neden her fırsatta formaları ben seçtim tarzında konuşmalar yapıyor. Koca kulübün formasına tek kişi mi karar veriyor yani?
Yorum
-
İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnümüzdeki 2 senenin formalarını da o seçmiş
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanmam bu sezon olabilir ancak önümüzde ki sezonun formalarını seçse bile yeni yönetim gözden geçirir.
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEski yöneticimiz Nevzat Aydın neden her fırsatta formaları ben seçtim tarzında konuşmalar yapıyor. Koca kulübün formasına tek kişi mi karar veriyor yani?İğrenç tarzını çektik son 2-3 yıldır.. Artık adam akıllı formalar seçilir umarım..
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForma fena değil de benim hoşuma gitmedi nedense.. Barça modeli daha iyi gibi..
yalnız resmlerde dikkat ettim ortadaki bordo şerit bayağı geniş ben formada
daha dar gördüm bunu v yakanın bitiminden direk aşağı indirmek gerek
mavi yer daha geniş yer kaplıodu çünkü formada
Yorum
-
İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMesela Yani...
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum