Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yorum

• İlk olarak ersen martin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Devamı varmı?

Yorum

bu resmi tanıtım bişey mi ? diğer formalar da var mı ?

Yorum

• Forma fena değil de benim hoşuma gitmedi nedense.. Barça modeli daha iyi gibi..

Yorum

• Nike ile sözleşme yapılmalı 5-6 yıl daha forma konusunda 1 numaralar.

Yorum

Hocam bir de cevap verseniz... Kesin mi bu?
              teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Eski yöneticimiz Nevzat Aydın neden her fırsatta formaları ben seçtim tarzında konuşmalar yapıyor. Koca kulübün formasına tek kişi mi karar veriyor yani?
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Eski yöneticimiz Nevzat Aydın neden her fırsatta formaları ben seçtim tarzında konuşmalar yapıyor. Koca kulübün formasına tek kişi mi karar veriyor yani?
                  sanırım.. formaya taraftarın karar verdiği günleri de görecekmiyiz çok merak ediyorum..

Yorum

Eski yöneticimiz Nevzat Aydın neden her fırsatta formaları ben seçtim tarzında konuşmalar yapıyor. Koca kulübün formasına tek kişi mi karar veriyor yani?
                    Önümüzdeki 2 senenin formalarını da o seçmiş

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Önümüzdeki 2 senenin formalarını da o seçmiş
                      Sanmam bu sezon olabilir ancak önümüzde ki sezonun formalarını seçse bile yeni yönetim gözden geçirir.

Yorum

• Ayni model icin buradaki tasarimlar cok daha iyi

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sanmam bu sezon olabilir ancak önümüzde ki sezonun formalarını seçse bile yeni yönetim gözden geçirir.
                          Onu da söyledi.Ben seçtim ama Yeni yönetim ne yapar bilemem dedi.

Yorum

Maalesef.. İğrenç tarzını çektik son 2-3 yıldır.. Artık adam akıllı formalar seçilir umarım..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Forma fena değil de benim hoşuma gitmedi nedense.. Barça modeli daha iyi gibi..
                              bi dahaki sene seçtğiğde barca modelidir kesinn

yalnız resmlerde dikkat ettim ortadaki bordo şerit bayağı geniş ben formada
                              daha dar gördüm bunu v yakanın bitiminden direk aşağı indirmek gerek
                              mavi yer daha geniş yer kaplıodu çünkü formada

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Mesela Yani...

Bu çok daha iyiymiş.Niye beceremiyoruz bu işleri?
                                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X